Twitter Henk Veen
Facebook Henk Veen
You Tube kanaal Henk Veen
LinkedIn Henk Veen
Google+ Henk Veen
Instagram Henk Veen
 

Wie is Henk Veen?  
Vraag me niet de weg...
Home
 
Klik hier voor het laatste nieuws!

Henk Veen,

Henk Veen, rasechte Amsterdammer, haalt zijn inspiratie uit het leven dat hij leeft in Amsterdam. Hierdoor zijn de schilderijen van zijn hand heel herkenbaar en hij probeert de gevoelige en dagelijkse, soms komische werkelijkheid, vol liefde en passie in kleur op het doek te zetten.

Henk Veen woont inmiddels in het ‘rustige’ Amsterdam Noord, maar zal nooit zijn fascinatie voor het ‘straatleven’ kunnen en willen vergeten… Gelukkig maar, want datgene is juist de emotie en liefde dat hem drijft om zijn fantasie op hol te laten slaan, zodat wij van zijn schilderijen mogen genieten.

In zijn studiejaren kwam hij in contact met het Amsterdamse ‘straatleven’. Voelde zich er thuis… en leerde er mensen kennen; zwervers, junkies etc als mens kennen, … als vriend. Hij besloot de situaties die hij meemaakte te tekenen, zijn passie. Op advies werd het tekenen omgezet in schilderen…

 


Louvre Parijs

Een goed advies bleek, want in korte tijd werd het werk van Henk Veen in verschillende galerijen en grote warenhuizen als De Bijenkorf tentoon gesteld. Zijn werken werden en worden zo zeer gewaardeerd, dat Henk werd gevraagd om de deuren van het decor bij het Tv-programma Life and Cooking te beschilderen.

Wanneer je kijkt naar de schilderijen van vroeger en nu, kan je voelen en zien dat zijn styl zich ontwikkeld heeft en hij door de jaren heen geleefd heeft in een wervelwind van ervaringen, welke hij prachtig weet te verwoorden in zijn kunst. Henk Veen tekende altijd al, maar maakte zijn allereerste schilderij in 1998 op doek. Dit doek wat hij maakte, kreeg de titel "Going To The City".

Als materiaal gebruikt hij spuitverf, acrylverf en schildert met kwast, stokje en sjablonen, waarmee hij zonder omwegen zijn emoties vast kan leggen. Hij schildert levendige kleurrijke doeken welke zich kenmerken door de "laag over laag" techniek, welke door deze techniek en door de nevel van de spuitverf meer diepte geeft en de kleuren een warme uitstraling krijgen. Door de unieke finishing touch, SignArt (getekende kunst met verf met stokje), zal het schilderij gaan leven. Henk Veen kiest altijd voor een tastbaar beeld, waarbij de slogans de figuren op het doek kracht doen bijzetten. Het gros van zijn schilderijen laten zien waar het bij Henk Veen om draait: muziek, sport, realiteit, relaties, ontspanning en liefde!

Bekendheid

Henk Veen kent naamsbekendheid in Nederland door de exposities in meerdere galerieën o.a Louvre Parijs 2011 en 2012, Amsterdam Museum, Global Art Agency – Amsterdam Showcase, Keukenhof, Marriott Hotel Amsterdam, Holland Casino, Bijenkorf Amsterdam, V&D, Expo-winkels, Electrolux, Van Der Valk, the Clash of the Cover Bands,Kookfabriek, Hotel Arena,Hotel the Grand, Paradiso, Melkweg, Only Friends, Cruyff Foundation, Ajax stadion Arena, IJazz, wielertour Luik-Bastenaken-Luik, Galerie Donkersloot, TMF Awards, American Hotel Amsterdam etc

 

Johan Cruijff


Carlo Boszhard


Opvallende projecten zoals in 2008, 2009, 2010 en 2014 heeft Henk het aandenken mogen maken voor de businesslopers van de Dam tot Dam, waarbij in 2009 hij het Nike Zondagsshirt heeft ontworpen. en natuurlijk het project voor de Cruyff Foundation, waarbij hij 2 weken lang heeft geschilderd met diverse BN-ers in de hoeketalage van de Bijenkorf Amsterdam, waaronder met Johan Cruijff zelf en de Henk Veen Johan Cruijff tram die vier maanden lang door Amsterdam heeft gereden.

Tevens heeft Henk Veen de cover van de cd-single ontworpen voor de single van rapper Rocks THC voor de Cruyff Foundation "Alleen kun je niets, je moet het samen doen", voor Ziggi "All Obstacles" en rapband THC "Geef mij maar Amsterdam". Zie de clips op TMF en You Tube. Ook heeft hij de cover ontworpen en tekeningen gemaakt voor het boek van Ernst Low, En wie ben jij?, Kroniek van een Rock 'n Roll Monkey. De kunstenaar is bekend om zijn evenementen Kunstplein op Keukenhof en Rembrandtplein als organisator, welke genoemd wordt als “Het leukste kunstevenement van het jaar”. Internationale bekendheid van de exposities in het Carrousel du Louvre – Parijs, waarbij de kunstschilder de aanmoedigingsprijs Prix Special heeft mogen ontvangen. De “DNA” van de kunstenaar zal voor altijd terug te vinden zijn in het Amsterdam Museum met kunstverkeersborden uit het project wat hij opgezet heeft, waarbij hij in 2012 de winnaar is geworden van de Hein Roethofprijs 2012 en de Theo Fransman Eremedaille en Zilveren Pluim Politie heeft mogen ontvangen vanwege het succesvolle project.De kunst van Henk Veen was ook te bewonderen in televisieprogramma's zoals NOS Journaal, RTL Nieuws, WNL, SBS Hart van Nederland, Gouden Kooi Talpa TV, Idols, MTV/TMF awards, Big Brother Hotel, Absolutely, Cash & Carlo, 7Plagen van Talpa, RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Ajax TV, Eredivisie Live, AT5 FC Godenzonen, AT5 Kort Amsterdams, AT5 Nieuws, Trendies, Wannahaves, Dolce Vita en Life & Cooking waar hij de deuren van het decor geschilderd heeft.

Bekende personen die een doek hebben van Henk Veen zijn o.a Johan Cruijff, Piet Keizer, Maxi Priest, Burgemeester Amsterdam Eberhard van der Laan, Herman Bolhaar, Bernard Welten, Joan Laporta FC Barcelona, Peter Faber, Danny de Munk, Dave Dekker Ciske jr, Peter R. de Vries, Victoria Koblenko, Marko Pantelic, Najib Amhali, Nelly Frijda, Humberto Tan, DJ-ENO-C (Nathalie Fransen), Nicolette van Dam, Jules Deelder, Bart Chabot, Eric van Stade SBS, Sylvie van der Vaart, Rob Bolland, Huntelaar, Perla Thissen, Wibo van der Linde, Dany Lademacher, Carlo Boszhard, Micky Hoogendijk, Marco Borsato, Dan Ligtvoet, Dj Tiesto, Marc Owen, Frank Rijkaard, Appie Alberts, Rocks RBDjan THC, Ernst Low, Ali B, Irene Moors, Kelly, Xandra Brood, Rudolpf Van Veen, Jamai, Eddy Keur, Jim, Hind, Dewi, Kurt Nilson, Martijn Kolkman QMusic, Edwin Evers, Radio 538, Ziggi, Huub uit de Gouden Kooi, etc.

De bekende kunstschilder komt ook regelmatig in de bladen en kranten zoals o.a. in Parool, Telegraaf, NRC, Metronieuws, Gelderlander, Viva, Linda’s Magazine, Lifestyle, Nieuwe Revu, El Mundo, gazet van Antwerpen en vele Amsterdamse kranten en landelijke bladen, waaronder wekelijks met zijn eigen getekende column in het Noord Amsterdams Nieuwsblad etc en is bekend van de duo paintings met Leopold en Rob Opentij.

Op deze site dus een kijkje in de wereld van de kunstschilder en up-to-date informatie over de projecten waar hij mee bezig is of exposities nog gaan aankomen.

Henk Veen in een vogelvlucht.... klik hier!

Voor meer informatie of het aanmelden/afmelden van de nieuwsbrief en persberichten
.

For English or France version of the activities from artpainter Henk Veen.
Henk Veen exposeert bij De Woude

Henk Veen exposeert tijdens de hemelvaartdagen met zijn kleurrijke en sprekende schilderijen.

Vanaf donderdag 25 mei 2017 t/m zondag 28 mei 2017 kunnen kunstliefhebbers genieten van de expositie van de bekende Amsterdamse kunstenaar Henk Veen in het kerkje “De Kemphaan” op De Woude. De expositie zal rond de Hemelvaartsdagen toegankelijk zijn voor kunstliefhebbers en geïnteresseerden vanuit het dorp en buitenaf.


Het kerkje is tijdens deze dagen gevuld zijn met diverse schilderijen en kunstwerken van Henk Veen waarin zijn passie voor muziek, liefde en de passie naar voren komen. De werken van de kunstschilder staan bekend om het tastbare beeld, waarbij slogans de figuren op het doek kracht doen bijzetten.

Locatie:
Kerkje “De Kemphaan”
Woude 8
1489 NB De Woude

Openingstijden: donderdag t/m zondag van 12.00 – 17.00 uur.
DE WOUDE wil zijn bezoekers op een verrassende manier kennis laten nemen van kunst en cultuur in combinatie met het eilandgevoel, het water en de weidse en bijzondere natuur.
Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan deze bijzondere expositie van kunstenaar Henk Veen. Toegang gratis.Veiling schilderijen Henk Veen Red Light Jazz Festival 2017

De vierde editie van hét jazzfestival van Amsterdam is in aantocht. Op 2, 3 en 4 juni a.s. brengt het Red Light Jazz Festival de jazz-cultuur van de oude binnenstad weer tot leven. Gasten uit binnen- en buitenland kunnen dan samen met de buurt genieten van fantastische muziek. Zij maken tijdens het festival meteen kennis met de charme van het wallengebied, haar bijzondere horeca en andere markante locaties.


Het festivalthema van dit jaar is de gitaar. Gitaristen als Jan Akkerman, Jack Broadbent (UK), Chris Beckers, Anton Goudsmit en Jerome Hol geven acte de présence tijdens Red Light Jazz 2017. Daarnaast zijn er optredens van Bruut!, De Deeldeliers, Hans Dulfer en vele anderen.

Speciaal voor het evenement Red Light Jazz Festival, is Henk Veen gevraagd om mee te werken en heeft de kunstenaar 10 schilderijen ter beschikking gesteld die geveild gaan worden, waarvan de opbrengsten naar het goede doel Het 5 jarig jubileum van het Red Light Jazz Festival 2018 zal gaan. Een schilderij wordt live geschilderd en gesigneerd met Hans Dulfer. De andere schilderijen heeft de kunstenaar samen geschilderd met onder andere Wouter Hamel, Oleta Adams, Matt Bianco, DJ Meastro, Sabrina Starke, Terry Callier.

In het Hotel NH Collection Amsterdam Barbizon Palace zal een expositie komen met schilderijen met het thema Jazz, muziek en Amsterdam. Achter de ramen van het Hotel aan de Zeedijk zijde zullen de schilderijen getoond worden die geveild worden.
De veiling vindt plaats op 4 juni in het Sint Olofskapel, tijdens het eindfeest van het Red Light Jazz Festival. Wil je nu vast een bieding uitbrengen? Mail dit dan je naam en adres, het schilderij waar je op wil bieden en mail dit naar kunstschilderhenkveen@chello.nlMagazine opportuun Afscheid Herman Bolhaar

Schilderij Henk Veen in Toppers uitzending

Tijdens de uitzending van het programma van de Toppers Wild West Thuis Best van SBS6, gingen de Toppers langs bij Cafe Johan in de Johan Cruijff Arena. Na een expositie van even terug in dit speciale café in zijn geliefde Ajax stadion, is de wand definitief opgesierd met een schilderij van de kunstenaar zijn hand. Temeer leuk als de Toppers hun uitzending daar doen, zij precies voor het schilderij van de kunstschilder gaan staan. Bekijk hier een stukje van de uitzending!Henk Veen uitgenodigd voor expositie SummerShow 2017

Vanwege het succes van de voorgande jaren organiseren Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects, van 2 juli tot 30 juli 2017 gezamenlijk de derde editie van de SummerShow 2017 in Amsterdam-Noord! Aan kunstenaars die in stadsdeel Noord woonachtig of werkzaam zijn, doen wij een oproep kunstwerken in te sturen. Een vakjury zal de werken beoordelen en een selectie maken die in de twee tentoonstellingsruimtes aan de Van Riemsdijkweg (41 a en b) op de NDSM-werf gepresenteerd zal worden. Tijdens de opening van de tentoonstelling op 26 juni zal er een prijsuitreiking plaatsvinden van het door de vakjury gekozen werk. Aan de hand van stemmen van het publiek wordt na afloop van de tentoonstelling ook een publieksprijs uitgereikt. Opening tentoonstelling: 2 juli 2017 tussen 16.00 – 18.00 uur.

De expositie bestaat uit professionals en amateurs, jong en oud, net afgestudeerd of al bekend; alle in Noord werkende en/of wonende kunstenaars hebben zich kunnen aanmelden voor de SummerShow 2017. Een deskundige vakjury heeft o.a. kunstenaar Henk Veen geselecteerd om deel te nemen aan de expositie.

 

Geïnspireerd door de Summer Exhibition – the largest open submission exhibition in the world – zoals die al sinds 1769 door de Royal Academy in Londen wordt georganiseerd willen Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects bijdragen aan de creatieve ontwikkeling van Amsterdam-Noord door kunstenaars de mogelijkheid te bieden hun werk aan een breed publiek te tonen.

Jury- en publieksprijs
Kunstenaars van wie er werken door de jury worden geselecteerd, nemen deel aan een groepstentoonstelling die van 2 juli tot 30 juli 2017 zal worden gehouden in de ruimtes van Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects aan de Ms. van Riemsdijkweg op de NDSM-werf.

De deelnemers maken ook kans op de jury- en publieksprijs. De winnaars krijgen gelijktijdig een tentoonstelling van 10 dagen in de ruimte van Nieuw Dakota.

Adres:
Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects
Ms. van Riemsdijkweg 41 a & b
1033 RC AmsterdamHenk Veen vogelhuisjes totempaal

Al heel wat jaren stond er voor de flat Petmolen in de Molenwijk in Amsterdam Noord een mooi kunstwerk, gemaakt door bewoners, kinderen uit de wijk i.s.m. kunstenaar Henk Veen. Na al die jaren is het werk vervaagd en was het tijd om er iets nieuws van te maken. Omdat de lente is begonnen en de vogeltjes volop zichzelf laten horen, heeft kunstenaar Henk  Veen zich laten inspireren en heeft van de totempaal een vogelhuisjesflat gemaakt. Omgedoopt tot de Petteflat, omdat het veelbesproken vrolijke kunstwerk op het gras voor de Petmolen in de Molenwijk staat.

Foto's: Ria van Dijk en www.henkveen.nl

 Boekje Spo(r)tprent - getekend sportcommentaar

Al jaar en dag maakt de Noord Amsterdamse kunstenaar Henk Veen tekeningen. Van spijkerbroeken welke hij onder kliederde tot fotolijstjes van de Hema, waar hij een tekening zette op de achterkant van het voorbeeldfotootje wat standaard in het lijstje zat. Waarom geen getekend verslag van sportzaken als het geschreven verslag zijn verhaal al verteld heeft. Inmiddels uitgegroeid tot de meest gelezen column van de krant.

Succesvol idee geboren
Vijf jaar geleden werd er door verslaggever van Rodi Media, Robbert van der Eijden en de kunstschilder het idee geboren om de tekeningen te gaan gebruiken voor de sportpagina van de Noord Amsterdams Nieuwsblad en later Kompas combinatie 1 en 2.

Als een ware sportverslaggever krabbelde hij met zijn tekenmaterialen zijn visie op de wedstrijden met Ajax, het EK en WK voetbal, Darten, Tour de France, de Olympische Spelen en met als toetje de Para Olympische Spelen. Als er dan met tussenpozen geen sport te verslaan is, dan tekent Henk Veen graag de nieuwsactualiteit en typisch Amsterdam Noord uit. Een noordeling kan je uittekenen, apart slag mensen, wonend in het “Dorp van Amsterdam”, aan de “Noord-side” van het zalig stinkende Y.

Zijn grote passie en idool Cruijff.
De liefde voor Johan Cruijff en zijn visie blijft leven. Iedereen op deze aardbol verwacht dat hij ieder moment om de hoek kan komen. Zo'n uniek persoon, iedereen kent hem, zelfs in uithoeken waar weinig tot geen communicatie is. De liefde die Johan had voor "zijn kinderen" die ook de kunstenaar deelt, zorgde er voor dat zij graag met elkaar samenwerkte voor het goede doel, zijn Cruyff Foundation. Het moet iedereen wel opgevallen zijn dat Cruijff als rode draad door zijn tekeningen loopt. Maar das logisch!!
Regelmatig creëerde de kunstenaar acties en vroeg Johan om samen te werken. Maar na één keer schilderen met henk voelde hij zich al heer en meester en wist al snel met zijn beruchte vingertje wijzend naar de kwast met verf op doek, zijn collega's in de sport, zoals Guus Hiddink, Marco van Basten e.a. te sturen en te leiden. Hij zou nog wat jaren nodig hebben gehad om zich te perfectioneren, maar heeft helaas niet zo mogen zijn. “Jij bent de enige kunstenaar met wie ik ooit samen zal schilderen”, zei Johan Cruijff en krabbelde op papier als aandenken aan zijn maatje: “Ik was in dit geval een goede assistent van een schilder die past zoals ik denk.”

Sponsoring
Dankzij de sponsoren is het boekje mogelijk gemaakt en hebben wij het 5 jarig jubileum van tekeningen in de krant kunnen bundelen. Met grote dank aan Imago Print Sign & Display, Mediamarkt, De Waard Bouw, Technisch Buro Klomp en de kranten van Rodi Media, welke natuurlijk ook zijn uitgetekend in dit boekje, als een mooi sluitstuk voor deze unieke verzameling, welke met groot plezier door de lezers van de krant en fans zijn gelezen. Dank voor iedereen zijn steun en complimenten en de kans die de krant de kunstenaar heeft gegeven door een plek te geven in de meest gelezen krant van Rodi Media. Wij kijken uit naar de volgende vijf jaren.

Deze speciale uitgave is ter ere van het vijfjarig jubileum van de column met tekeningen van kunstenaar Henk Veen in de kranten Noord Amsterdams Nieuwsblad en Kompas.

Het unieke boekje "Spo(r)tprent, getekend sportcommentaar" van kunstenaar Henk Veen is inmiddels uit.
Het jubileumboekje van de kranten Nrd A’dams Nieuwsblad en Kompas waar de 100 beste tekeningen van de afgelopen 5 jaar gebundeld zijn.

Stort het bedrag van 15,62 euro (12,50 euro en verzendkosten van 3,12 euro) op rekening NL40INGB0001980428 ten name van H. Veen te Amsterdam. Mail naar het mailadres kunstschilderhenkveen@chello.nl je naam en adres waar het boekje naar toe opgestuurd mag worden.

Zodra het bedrag is binnengekomen wordt het boekje direct op de post gedaan en verwacht ik dat je deze de volgende dag al in de brievenbus hebt. Je mag ook altijd het boekje komen ophalen in Amsterdam.Heel veel leesplezier!


Expositie ziekenhuis BovenY Amsterdam Noord

Vanaf 1 maart t/m 30 april 2018, vrolijkt kunstenaar Henk Veen het Boven Y ziekenhuis op de begane grond in Amsterdam Noord. Na een CVA heeft hij in 2016 en 2017 al geexposeerd in het ziekenhuis. De band als patient en het begrijpen hoe het is als patient naar een ziekenhuis toe te moeten, heeft er voor gezorgd dat de kunstenaar graag wil bijdragen aan een smile als patienten naar een specialist moeten of het ziekenhuis verlaten. Het mooie is om een patient even te laten vergeten waar ze oorspronkelijk voor kwamen en de vrolijkheid mee te krijgen van de schilderijen van kunstenaar Henk Veen.

Neem vooral tegen die tijd een kijkje bij de vrolijke schilderijen.

Adres:
Ziekenhuis Boven Y
Statenjachtstraat 1
1034 CS  Amsterda
m

Henk Veen schildert wegwijzer Mediamarkt

De Mediamarkt op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord is verbouwd. Al het witgoed is nu boven te vinden. Om de klanten de weg te wijzen heeft de Noord-Amsterdamse kunstschilder Henk Veen een koel/vriescombinatie beschilderd. Het kunstwerk staat te stralen in de winkel. Op de foto links Rolf de Haan, vestigingsdirecteur Media Markt Amsterdam Noord BV en Kunstschilder Henk Veen.

Je kan de koelkast kopen voor 999,-- euro. Wil je ook graag een koelkast beschilderd hebben? Natuurijk kan dat met alle thema's. Interesse? Mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel mobiel 06-28135247.

Unieke serie Amsterdamse torens

Een unieke reeks torens van Amsterdam. Herken je de torens? Wat is nou leuker om deze op je muur te hebben. Leuk om er meer te hebben en je eigen keuze te maken met welke toren jij wat hebt.
Iedere toren heeft zo zijn verhaal, geschiedenis en het verhaal van de kunstenaar zelf. Jij ook nieuwsgierig?

Formaat 30-60 cm, prijs 250 euro per stuk.

Interesse? Mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel mobiel 06-28135247.
Expositie van Henk Veen in Hotel Caransa Amsterdam

Vanaf januari 2017 tot onbepaalde tijd, heeft kunstenaar Henk Veen een expositie bij Hotel Caransa Amsterdam, gelegen op het Rembrandplein, georganiseerd door BooArt.

Adres: Rembrandtplein 19, 1017 CT Amsterdam

BooART is een van de grootste netwerk galerieën in Nederland met meer dan 25 Galerieën.
Henk Veen exposeert bij Amsterdam International Art Fair

De derde editie van de Amsterdam Int'l Art Fair 25-26 augustus 2017. De kunstbeurs voor hedendaagse kunst wordt gehouden in de Beurs van Berlage, Damrak 243, 1012 ZJ in Amsterdam gelegen op een toplocatie.
Amsterdam Int'l Art Fair presenteert een gevarieerde line-up van circa 100 exposanten uit Nederland en van over de gehele wereld.
BEZOEK DE KUNSTBEURS:
Vrijdag 25 augustus 2017: VIP Private View en Vernissage € 10 euro: 18.00uur - 21.00uur 
Zaterdag 26 augustus 2017:  Gratis toegang 11:00uur - 17.00uur (Global Art Awards Ceremony om 16.00 uur) 

 

Kunstenaar Henk Veen zal behalve deelnemen aan de expositie ook zitting nemen in het jurypanel voor de AIAF PRIZE 2017 AWARDS. De winnaars worden bekend gemaakt op zaterdag 26 augustus om 16.00 uur in de Beurs van Berlage.

Meer info op website www.AmsterdamArtfair.comUnieke serie Brillies en hartjes kunstenaar Henk Veen een hit

Voor een periode heeft Henk Veen bijna dagelijks Brillies en Hearts geschilderd. Brillies, het bijzonder leuke vogeltje met verschillene brilletjes. Alle kleuren vogeltjes, zelfs Ajax en Amsterdam vogeltje, met diverse brilletjes op hun snaveltje.
De nestjes gaan hard, dus wees er razendsnel bij.

Kijk hier welke Brillies er nog beschikbaar zijn!

Formaat 20 x 20 cm.
Materiaal: Acryl op katoen.
Prijs per stuk: 25 euro.

Betaling kan via bankoverschrijving of cash bij ophalen. Prijs excl verzending van 4,95 euro.

Leuk per stuk, maar nog leuker als je een combi of meer bij elkaar hebt. Kom vrijblijvend een kijkje nemen! Verzamel Brillies!! Welke vindt jij de leukste?

Voor meer informatie mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel mobiel 06-28135247.Unieke kunstflessen als kado

Ze zijn er weer, de unieke kunstflessen origineel beschilderd door kunstenaar Henk Veen. De favoriete gadgets zijn zeer gewild en Henk heeft een hele reeks beschilderd en zo iedere wijnfles een unieke uitstraling te geven. Wil je ook graag voor een feestje deze kunstfles cadeau geven of één voor jezelf hebben, wees er dan razendsnel bij. De flessen zijn gevuld met rode en witte wijn. Kosten per fles 30 euro. Graag ophalen. Verzenden kan ook, maar dan komen er de verzendkosten van8,60 euro bij.

Mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel mobiel 06-28135247.


Nieuwe collectie Ajax en Johan Cruijff paneeltjes

De grote liefde van de kunstenaar is nog altijd Ajax en Johan Cruijff. Deze liefde delen vele met hem en natuurlijk moet Henk Veen dit uitschilderen en op doek zetten. Ben jij ook groot fan van Ajax en Cruijff en natuurlijk Henk Veen, dan wil je toch ook zo'n mooi schilderijtje aan de muur hebben? De paneeltjes gaan hard, dus wees er razendsnel bij.

Kijk hier welke schilderijtjes met thema Ajax en/of Johan Cruijff nog beschikbaar zijn!

Formaat 24 x 30 cm.
Materiaal: Acryl op katoen.
Prijs per stuk: 50 euro.

Betaling kan via bankoverschrijving of cash bij ophalen. Prijs excl verzending van 5,58 euro.
Voor meer informatie mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel mobiel 06-28135247.Uniek boek kunstenaar Henk Veen

Op 11 mei 2015 zijn de interviews gestart van het boek over de bekende kunstenaar Henk Veen, uniek exemplaar met heftige verhalen, anekdotes met knipoog, zijn kunst en belevenissen! Open en eerlijk, zonder grenzen, duiken in zijn wereld. Verhalen uit zijn leven die nog nooit op tafel zijn gelegd, nu in een boek beschreven, met zijn verhalen over zijn schilderijen en belevenissen met bekend en onbekende personen. Geschreven door auteur Marcel van Stigt.

Wij zijn nog op zoek naar sponsors om de basis van dit boek neer te zetten, uitgever, vormgever en drukker. Interesse? Mail naar onderstaand emailadres!

Mocht je een boek willen reserveren? Stuur dan een mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl met in het onderwerp "boek Henk Veen reserveren". Je krijgt dan als eerste de kans om een boek te bemachtigen.John Heitinga opent expo restaurant de Veranda

John Heitinga opent expositie van de bekende kunstenaar Henk Veen in restaurant De Veranda in Amsterdam.

Afgelopen zaterdag 17 september 2016 opende de bekende voetballer John Heitinga in het restaurant De Veranda de expositie De Smaak van Amsterdam van de bekende Amsterdamse kunstenaar Henk Veen. “Via Social Media heb ik Henk leren kennen en zijn schilderijen zijn absolute meesterwerken. Hij moet vooral doorgaan, omdat deze kunstschilder een vakman is”, aldus de Ajacied Heitinga, die met een grote lach zijn eigen meesterwerk onthulde, een zelfportret in de stijl van Henk Veen.  

Kunstliefhebbers en geïnteresseerden genoten van de lekkere nieuwe Amsterdamse hapjes, gemaakt door De Veranda i.s.m. Kesbeke, de aller-lekkerste zuren van Amsterdam en de kleurrijke schilderijen van de kunstschilder met een Amsterdamse twist.

 

De expositie van de kunstschilder met een 20-tal schilderijen zal tot 4 december 2016 te zien zijn in het Restaurant De Veranda aan het Amsterdamse Bos in Amsterdam. Dit geldt ook voor de collectie in restaurant de Jonge Dikkert in Amstelveen.

De Veranda
Deze bruisende brasserie gelegen aan het Amsterdamse bos gaat voor pure en authentieke smaken en ingrediënten. Zij werken samen met Amsterdamse leveranciers en exposeren daarom nu ook graag ‘’Smaak van Amsterdam’’ van Henk Veen.
Website www.deveranda.nl
Adres: Restaurant de Veranda, Amstelveenseweg 764, 1081 JK Amsterdam

Leuk te weten is dat het tweede deel van de expositie hangt in het andere restaurant van de eigenaren Eugene van Angelbeek en Arjen Kräwinkel in restaurant de Jonge Dikkert in Amstelveen. Neem vooral ook daar een keer een kijkje.
Website: www.dejongedikkert.nl
Adres: Amsterdamse weg 104a, 1182 HG Amstelveen

Klik voor alle foto's hier!
Filmpje: Interview SBS6 Shownieuws John Heitinga
Filmpje: SBS Shownieuws John Heitinga opent expositie Henk Veen in De Veranda 2016
Filmpje: Opening expositie De Veranda kunstenaar Henk Veen door John Heitinga 2016Henk Veen streetart

Henk Veen vindt regelmatig inspiratie op straat, waar hij dan ook meteen mee aan de slag moet. Zie zelf wat hij gecreerd heeft.

Henk Veen expo Champions Lounge Arena Amsterdam

Op 24 september 2016 had de kunstenaar een mooie expositie op een zeer exclusieve locatie, de Champions Lounge in de Arena, tijdens een wedstrijd met Ajax. Daar was hij speciale gast van John Heitinga.

Website

Alle foto's van deze expositie zijn hier te zien!Henk Veen exposeert bij Borchland/Amstelborgh

Vanaf 12 juni 2014 tot onbepaalde tijd, heeft de kunstenaar een mooie expositie hangen op Borchland, the place to B, Dé restaurant, vergader-, evenementen- en sportlocatie van Amsterdam!
Tijdens zijn expositie zal hij meewerken aan diverse evenementen d.m.v. live action painting of veiling voor het goede doel.

Adres:
Borchland
Borchlandweg 6-12
1099 CT Amsterdam/Duivendrecht

Kijk voor de foto's van de expositie hier!


Ajax TV: Alle ballen op Milik

Een periode met pieken en dalen voor Henk Veen. De Noord-Amsterdamse schilder is groot fan van Arek Milik en onlangs mocht hij een schilderij aanbieden aan de Poolse Ajax-spits. Een mooie ervaring, maar nu baalt hij van het misgelopen kampioenschap. 'Ongelooflijk'.

Kunstschilder Veen is een groot fan van Ajax en van Arek Milik. Hij maakte onlangs een schilderij van de clubtopscorer en die was daardoor aangenaam verrast. De Noord-Amsterdammer is Ajax-fan in hart en nieren. In het verleden schilderde hij met Johan Cruijff en zes jaar geleden maakte hij een schilderij van zijn favoriete speler van dat seizoen, Pantelic.
"Het is heel mooi, echt super, omdat hij het met zijn eigen handen heeft gemaakt. Dat vind ik heel bijzonder", liet Milik weten. "Ik heb nog niet eerder van iemand zo'n cadeau gekregen, daarom is het heel erg bijzonder."

Naast dit soort leuke acties, exposeert de kunstschilder altijd op diverse locaties. Momenteel zijn er twee locaties in Amsterdam-Noord waar men zijn schilderijen kan bekijken. Een mooie expositie op Golfbaan Waterland Amsterdam met schilderijen over golf en natuurlijk zijn geliefde 'Cruijffie'. Ook het BovenIJ ziekenhuis heeft op de tweede etage zijn werk hangen. Zijn humor en emotie die hij heeft gehad tijdens het herstel van een beroerte, heeft hij met kwast op doek gezet om zichzelf door de tijd heen te trekken en te motiveren om door te gaan.
Ondanks de teleurstellingen die je in je leven wel eens meemaakt, blijft Henk Veen te allen tijde positief. Zo ook het verlies van Ajax afgelopen zondag. "Sprakeloos en ongelooflijk dat ze dit door hun handen en benen hebben laten glippen, aldus Veen, en uitgerekend nummer 14 van de Graafschap werd Ajax fataal. Alsof Cruijff iets wil zeggen. Maar wat er ook gebeurd, wij zijn en wij blijven Ajacied voor het leven, ook nu! Maar da’s logisch."

Kijk hier voor de foto's en hier bij AJAX TV of hier voor het filmpje van de overhandiging van het schilderij aan Milik.Henk Veen exposeert tijdens Next Gen Series

De organisatie van Next Gen Series heeft de Amsterdamse kunstschilder Henk Veen, bekend van zijn Ajax doeken en de duo-schilderijen met bekende Nederlanders, waaronder Johan Cruijff, wederom gevraagd om zijn doeken de exposeren tijdens het internationale voetbaltoernooi. Dit evenement zal gaan plaatsvinden op 14, 15, 16 mei 2016 in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Het Olympisch Stadion is wederom decor van Next Gen Series '16, welke de voorgaande jaren Aegon Copa Amsterdam als naam had. De locatie van de expositie gaat plaatsvinden in het VIP gedeelte op het terrein. Kijk voor schilderijen met AJAX-thema hier!

Update:

Henk Veen schildert 'Mister Ajax'

Voor Henk Veen zijn het weken om nooit te vergeten. Onlangs overhandigde hij nog een schilderij aan Ajax-spits Arek Milik en tijdens de NextGen Series in het Olympisch Stadion stond hij oog in oog met 'Mister Ajax' Sjaak Swart.

De Noord-Amsterdamse kunstschilder kon zijn geluk niet op toen hij hoorde dat Lucky Ajax graag een schilderij van Sjaak Swart wilde maken. Hij ging direct aan de slag en tijdens Pinksteren was het zover, hij mocht het doek overhandigen aan de legendarische aanvaller van het 'Gouden Ajax' uit de jaren zeventig.

Swart is een groot bewonderaar van het werk van Veen en was blij met het schilderij. "Mijn mooiste moment was het scoren van de winnende goal tijdens Ajax-Benfica, uit een voorzet van Piet Keizer. Dat moment uit vergeet ik nooit meer en is nu vastgelegd op doek!"

'Mister Ajax' bedankt Henk Veen voor het prachtige schilderij. (Foto: Sietse Epke)

Bekijk hier alle foto's!LIVE ACTION PAINTING BIJ LUCKY AJAX

De kunstenaar Henk Veen is gevraagd om de hoofdprijs live te schilderen voor het jaarlijkse golf toernooi bij het Golfterrein De Hoge Dijk, Abcouderstraatweg in Amsterdam Zuid Oost. Onder alle leden waren bekende legendarische leden aanwezig zoals: Sjaak Swart, beter bekend als Mister Ajax, Barry Hulshoff, John van het Schip, Tonnie Bruin Slot, etc. De winnaar van het live geschilderde kunstwerk werd met trots ontvangen. Aan het einde van de avond werd bekend gemaakt dat Sjaak Swart vereeuwigd zal worden tijdens Next Gen Series 2016 in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Zie foto's hier!
Henk Veen schilderde samen met Cruijff: "Alsof ik mijn jeugd kwijt ben."

Onder de vele Amsterdammers die stil staan bij het overlijden van Johan Cruijff is ook kunstenaar Henk Veen, die een bijzondere band had met de ras-Amsterdammer.

'We waren net aan het vergaderen om te kijken of we nog één keer iets met Cruijff konden schilderen. En tijdens die bespreking hoorden we het nieuws. Maar op de een of andere manier voelde ik het misschien ook wel aankomen. Als je zo'n ziekte hebt, leef je natuurlijk vaak niet lang meer', vertelt Veen.  

'Het is alsof je je hele jeugd verliest. Ik ben opgevoed met Johan. Ik werd door m'n vader voor twee dingen uit bed gehaald: Mohammed Ali en Cruijff. Het was echt een rode draad door m'n leven.' 

In het verleden maakte Veen een aantal werken van, maar ook mét Cruijff.  'Ik heb een aantal werken samen met Cruijff gemaakt. Een zelfs in het Olympisch Stadion, die werken werden dan geveild voor de foundation van Johan. Het was heel bijzonder om met hem samen te schilderen. Als hij binnenkomt valt iedereen stil. Zelfs de pers valt stil op zo'n moment. Dus ook al waren er veel mensen, ik had hem echt voor mezelf. 'Johan schreeft toen een persoonlijke noot: "Ik ben een goede assistent van een schilder die past zoals ik denk." Mooier compliment kan je niet krijgen van Johan.

Bekijk het interview van AT5 hier of hier via you tube !

Bekijk hier wat Henk en Johan met elkaar hebben gedaan.

Kijk hier naar de schilderijen geschilderd met en over Johan Cruijff.Unieke expositie Henk Veen geopend door presentator en muzikant Erik van der Hoff - BooArt Hotel NH Amsterdam Zuid - Musica

Unieke expositie Henk Veen geopend door presentator en muzikant Erik van der Hoff.

Afgelopen 8 maart 2016 is de unieke expositie van de bekende kunstenaar Henk Veen geopend door Erik van der Hoff, de bekende presentator van o.a. de televisieprogramma’s Het Blok, Keuringsdienst van waarde en House Rules Holland en muzikant van de voormalige schoolband Roberto Jacketti & the Scooters geopend in het NH Amsterdam Zuid, georganiseerd door BooART kunstbemiddeling.

“Het bijzondere van Henk en zijn werk is dat hij het voor elkaar krijgt dat de teksten die hij gebruikt, nauw aansluiten bij de illustratie die hij schildert”, aldus Erik van der Hoff. De presentator is vereerd dat de expositie de naam draagt van zijn meest succesvolle nummer “I save the day”, wat aangeeft dat wat er in je leven ook gebeurd, je moet proberen om overeind te blijven en je de eindstreep haalt. Zowel Van der Hoff als Veen delen dit gevoel en stralen beiden deze kracht uit.

De collectie tentoongestelde werk is werk van de kunstschilder die met nationaal en internationaal bekendheid samen geschilderd heeft. Een unieke collectie die nog nooit vertoond is en te zien is in het Hotel in Zuid.

De kunstschilder heeft geschilderd met o.a. Danny de Munk, Dave Dekker, Rob Bolland, Sabrina Stark, Matt Bianco, Wouter Hamel, Oleta Adams, Terry Callier, Lilian van Zuco 103, Boris, ATS the Beatdocter, Dorona Alberti – Gare du Nord, Nico Koster’s foto John Lennon, Edwin Rutten, DJ Maestro, Euro Cinema en heeft de cover van de cd single ontworpen van Ziggi.

Tevens heeft zanger en gitarist Midas Treub, bekend van Popronde en de Grote Prijs van Nederland een uniek optreden weggegeven.

De tentoonstelling is de aankomende maanden nog te zien NH Amsterdam Zuid op de Van Leijenberghlaan 221, 1082 GG Amsterdam.

BooART kunstbemiddeling is een van de grootste netwerk galerieën in Nederland.

Foto: ©2016 Jan Blankestein en Maartje Pronk

Kijk hier voor alle foto's!! en het filmpje op YouTube

 


Henk Veen exposeert bij Cafe Johan Arena

Op 7 februari 2016 exposeert kunstenaar en groot Ajacied Henk Veen in Cafe Johan in de Arena.
Hij zal tijdens de wedstrijd van Ajax - Feyenoord live schilderen
, waarbij het schilderij een permanente plek krijgt in Cafe Johan.

Café Johan is een business café voor liefhebbers van Ajax, vriendschap én Amsterdamse gezelligheid. In Café Johan kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op het heilige gras en de mooiste voetbalmomenten. Café Johan is ondergebracht in een stichting, die een verbinding creëert tussen het regionale bedrijfsleven en instituut Ajax. De opbrengsten van de stichting zullen met name ten goede komen aan de Johan Cruyff Foundation. Het bruine café, aan de oostzijde van het stadion, is gerealiseerd in 6 voormalige skyboxen en heeft daarmee tevens een langgerekt ‘skybox-balkon’ met 66 business seats beschikbaar. Arrangementen in Café Johan zijn inclusief dinner, lunch, entertainment en eventueel parkeerkaart. Café Johan combineert de luxe en uitstraling van een Skybox met het voordeel van netwerken en gastvrijheid.

Website: www.cafejohan.nl

Foto's van de expo en live action painting.


Henk Veen exposeert bij Borchland/Amstelborgh

Vanaf 12 juni 2014 tot onbepaalde tijd, heeft de kunstenaar een mooie expositie hangen op Borchland, the place to B, Dé restaurant, vergader-, evenementen- en sportlocatie van Amsterdam!
Tijdens zijn expositie zal hij meewerken aan diverse evenementen d.m.v. live action painting of veiling voor het goede doel.

Adres:
Borchland
Borchlandweg 6-12
1099 CT Amsterdam/Duivendrecht

Kijk voor de foto's van de expositie hier!


Henk Veen exposeert bij praktijk Molkenboer

Vanaf februari 2015 tot onbepaalde tijd, exposeert kunstenaar Henk Veen met een collectie schilderijen bij huisartsenpraktijk Molkenboer.

Adres:
Klinkerweg 71, 1033 PK Amsterdam

Kijk voor de foto's hier!UNIEKE BEELDEN: Henk Veen interviewt Herman Brood - Te Vrij, Dat Zeg Jij! - opnames jaar 1982

Kunstenaar Henk Veen interviewt in zijn jeugd zijn dool Herman Brood. De film heeft de titel: Te vrij dat zeg jij!
De opnames komen uit het jaar 1982, waar kunstenaar Henk Veen in zijn jeugdjaren waar hij 18 jaar is, zijn idool Herman Brood ontmoet en mag interviewen in ruil voor een fles Whiskey en de taxirit. Verlegen als Henk Veen was tegenover zijn leraar die hem heeft geleerd wat blues en Rock & Roll inhoudt, genoten ze van elkaar en het bijzondere interview.
Copyright Henk Veen © www.henkveen.nl
Alle rechten voorgehouden


Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Henk Veen, dit beeld en geluidsmateriaal van deze opname te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.
In die tijd schilderde Herman Brood nog niet. Henk Veen daarintegen tekende al vanaf jongs af aan overal op waar hij maar op kon tekenen. De muziek van Brood muziek is tot op de dag van vandaag nog steeds een inspiratiebron in zijn kunstuitingen. Behalve zijn inspiratie Herman Brood, laat de kunstenaar zich ook inspireren door zijn andere idolen, Rolling Stones, Low Reed, Iggy Pop, GG Gale, Muddy Whaters, Randy Newman en meer, wat je terug ziet komen in zijn schilderijen. De band die Herman en Henk in die jaren opbouwen, door beiden geinspireerd te zijn door dezelfde idolen, maakt juist deze opname bijzonder. Een mooie vriendschap, waarin Herman Brood tegen Henk zei: "Henk concurrent! Wacht even tot ik er niet meer ben!". Ieder hun eigen styl met raakvlakken in de gebruikte materialen en de inspiratie die zij delen en hun eigen verhalen die ze uitschilderde, creeerde ieder hun eigen styl en konden elkaar bijzonder waarderen en respecteren in wat zij neerzette op doek.

In het interview verteld Herman over dat hij een tattoo wil zetten, pakt een appel van tafelen, begint te eten en zegt dat hij deze gaat zetten en niet lang daarna daadwerkelijk vereeuwigd op zijn arm. Hij verteld ook over een leuk meisje dat hij net heeft leren kennen, Xandra, waar hij later mee trouwt. Verder verteld Herman Brood over inbreken, drugs en romantiek.

Unieke beelden en als bonus, live huiskameroptreden tijdens het interview, met Herman Brood aan de piano.

Kijk hier naar het interview via You Tube.Burgemeester van der Laan opent expositie van de paradijsvogel van Amsterdam

Afgelopen donderdag, 9 oktober 2014, heeft de burgemeester van Amsterdam in het Amsterdam American Hotel de expositie Puur Amsterdam! van de bekende Amsterdamse kunstenaar Henk Veen geopend. “Henk vertelde mij zeer vereerd te zijn dat ik zijn expositie wilde openen, maar dat moet je omdraaien. Ik vind het een grote eer om voor deze paradijsvogel van Amsterdam de opening te mogen doen! Een uniek persoon in zijn schilderkunst, maar ook zeker in alles wat hij doet en betekent voor onze stad”, aldus de burgemeester.

De burgemeester kreeg uit handen van de kunstschilder een recent, in zijn nieuwe stijl gemaakt, schilderij overhandigd. “De burgemeester kom ik overal tegen voor mijn werk, vertelde de kunstschilder; op de Zeedijk, in de kroeg, in de Bijlmerbajes, het Daklozenontbijt.” De manier waarop onze burgemeester voor zijn stad en zijn bewoners zorgt, heeft de kunstenaar geïnspireerd en het schilderij de titel, Beste burgervader van Amsterdam, gegeven. Kunstliefhebbers en geïnteresseerden genoten van diverse optredens van acteur Peter Faber, zanger Dave Dekker en performer Vincent Heeren. Het enthousiaste publiek heeft een mooi bedrag bijeengebracht voor de Peter Faber Stichting, een liefdadigheidsinstelling waar Henk Veen zich vaak en graag voor inzet. Twee aanwezigen wonnen mooie prijzen: een schilderij van Henk Veen en een overnachting in het Amsterdam American Hotel. De expositie van de kunstschilder met een 40-tal schilderijen zal tot 1 januari 2015 te zien zijn in het American Amsterdam Hotel aan de Leidsekade 97 in Amsterdam.

Over Peter Faber Stichting
De Peter Faber Stichting heeft als doel: Iedereen, ongeacht achterstand of beperking, de switch laten maken van passief naar actief in het leven staan. Destructieve energie omzetten in creatieve energie. Dit gebeurt door middel van theaterprojecten, trainingen en workshops, onder het motto: Ik kan het, ik wil het en ik doe het. Nu!'
Website: www.peterfaberstichting.nl

Uitzending interview AT5 Nieuws op 10 oktober 2014 - 17.00 uur (ieder uur herhaald) - zie de opname hier! en - hier!

Zie de gehele opening expositie hier op You Tube!

Alle krantenartikelen hier!


Alle foto's en filmpjes hier!Unieke artprint Henk Veen i.s.m. NUA - open dag Ajax 2014

Tijdens de open dag van Ajax 2014, op 31 juli 2014, is de artprint gepresenteerd van Henk Veen en de sfeervak NUA (North Up Alliance).
Op de open dag kon men kennismaken met de sfeermakers, gratis kleurplaat en stickers krijgen en deze unieke arrprint, waarbij men het sfeervak ondersteund.

Er zijn nog enkele unieke gelimiteerde artprints beschikbaar en kosten 20 euro, excl 3,50 euro verzendkosten.
Wil je ook in bezit komen van deze artprint, wees er dan snel bij, OP = OP! Bestel hem NU!
Mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel naar 06-28135247.
Vermeld je adres en je krijgt bericht terug voor verdere instructies.

Wanneer de oplage van 350 stuks uitverkocht zijn, wordt er onder de kopers van deze artprint het originele schilderij - Ajax Amsterdam nr 57 - formaat 60 x 80 cm - waarde 1250 euro - van kunstenaar Henk Veen, verloot.

De opbrengst van de artprint gaat naar sfeervak NUA. Steun hun missie op Noord!!!Voorspel uitslag wedstrijd van AJAX en win tekening Henk Veen

WIN een orginele AJAX tekening
, gemaakt door Henk Veen. Voorspel de uitslag van de wedstrijd met AJAX. Stuur een twitter bericht naar @henkveen met de uitslag van deze wedstijd. Vergeet niet je naam te vermelden! Via twitter wordt bekend gemaakt wie de tekening gewonnen heeft.
Let wel, stuur je bericht
v oor dat de wedstrijd begint. Elke voorspelling tijdens of na de wedstrijd wordt niet geaccepteerd.

Kijk voor schilderijen met AJAX-thema hier!

Twitter Henk Veen


Henk Veen exposeert voor tweede maal in het LOUVRE PARIJS

De Société Nationale des Beaux Arts te Parijs heeft de de Nederlandse kunstenaar Henk Veen uitgenodigd om te komen exposeren in de Salon die in CARROUSEL DU LOUVRE. Aan deze prestigieuse expositie mocht de kunstenaar deelnemen met 1 kunstwerk. De Carrousel du Louvre bevindt zich in het souterrain van het Louvre-paleis in het centrum van Parijs. De expositie heeft plaatsgevonden tussen donderdag 13 december 2012 en zondag 16 december 2012.

Het schilderij welke Henk Veen tentoongesteld heeft draagt de titel: Old Amsterdam, New Amsterdam - Memories That Everyone Had Forget . Formaat 90 x 130 cm.

In het jaar 2011, heeft Henk Veen ook deelgenomen aan deze tentoonstelling en hiervoor een Prix Special 2011 ontvangen.

Adres: Carrousel Du Louvre
Salle Le Notre
99 rue de Rivoli 75001
Paris - France

Zie hier de foto's en de belevenissen van Henk in Parijs en het Louvre.


Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
Voor het aanmelden/afmelden van de nieuwsbrief en persberichten, gaarne mail sturen naar: kunstschilderhenkveen@chello.nl


Copyright ©