Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


HENK VEEN & OPEN ATELIER AMSTERDAM NOORD


OAN Open Ateliers Noord gaat weer door! Deelname kunstenaar Henk Veen

Binnenlopen bij een groot aantal kunstenaars? Dat kan op zaterdag 2 en zondag 3 oktober tijdens de jaarlijkse Open Ateliers Noord, het jaarlijkse evenement dat tot genoegen van alle betrokkenen weer kan doorgaan. Niet minder dan 115 deelnemers, op 80 locaties tussen het NDSM-terrein in Tuindorp Oostzaan en de Zamenhofstraat in Amsterdam-Noord, tonen hun werk.

Open Ateliers Amsterdam Noord is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij een weekend lang kunstenaars hun ateliers openen voor het publiek. Juist in deze tijden van grote veranderingen zijn kunstenaars geïnspireerd geraakt en hebben nieuw werk gemaakt. Dat zien de bezoekers terug in de ateliers. Dit jaar doet er een recordaantal van 115 kunstenaars mee uit Amsterdam-Noord die hun werk op hun werkplek laten zien, of op verrassende locaties. Van het NDSM-terrein tot aan Halte Zamenhofstraat, overal is kunst te zien.

Via een digitale kaart op de website en een programmaboekje dat overal klaarligt, weten de belangstellenden waar ze alle ateliers en expositieplekken kunnen vinden. De voormalige DRAKA-fabriek in het Hamerkwartier is dit jaar gekozen als locatie voor de overzichtsexpositie om werk van alle deelnemende kunstenaars te tonen. Een goed startpunt voor een bezoek. In de enorme loodsen kun je wegdromen en inspiratie opdoen.

'Hallo?' is het thema van deze editie. Het staat voor de ontmoeting, de voorzichtige toenadering, de wens om de ander te ontmoeten, kunst en cultuur uit te wisselen en elkaar te leren kennen. Zie ook www.openateliersnoord.nl

Een heel weekend hebben alle kunstenaars uit Amsterdam Noord hun atelier open en zo ook de bekende kunstschilder Henk Veen die zijn deuren geopend heeft van zijn atelier aan huis. Een mooie gelegenheid om grote en kleine en bijzondere kunstwerken bewonderen in zijn snoepwinkel van zijn voorraad. Mooie kunst cadeaus voor de speciale gelegenheden tot schilderijen in ieder formaat. Voor iedere portemonnee is wat te vinden, maar kom vooral vrijblijvend een kijkje nemen waar hij werkt, woont en zijn inspiratie vandaan haalt. Ben jij al eens wezen kijken bij het atelier van kunstenaar Henk Veen? Wij zien jou graag en schenken gratis koffie en thee, van 12.00 uur tot 17.00 uur. Lift aanwezig en parkeren gratis! Adres: Bergmolen 31, 4hoog, 1035BB Amsterdam Noord.

Leuk! Iedere bezoeker mag een tekening uit de oude doos uitzoeken en meenemen. Op=Op!
OAN Open Ateliers Noord deelname kunstenaar Henk Veen

Afgelopen maanden kon het Open Ateliers Noord helaas niet plaats vinden maar is inmiddels een datum geplant op 2 en 3 oktober 2021. Een heel weekend hebben alle kunstenaars uit Amsterdam Noord hun atelier open en zo ook de bekende kunstschilder Henk Veen die zijn deuren geopend heeft van zijn atelier aan huis. Een mooie gelegenheid om grote en kleine en bijzondere kunstwerken bewonderen in zijn snoepwinkel van zijn voorraad. Mooie kunst cadeaus voor de speciale gelegenheden tot schilderijen in ieder formaat. Voor iedere portemonnee is wat te vinden, maar kom vooral vrijblijvend een kijkje nemen waar hij werkt, woont en zijn inspiratie vandaan haalt. Ben jij al eens wezen kijken bij het atelier van kunstenaar Henk Veen? Wij zien jou graag en schenken gratis koffie en thee, van 12.00 uur tot 17.00 uur. Lift aanwezig en parkeren gratis!Adres: Bergmolen 31, 4hoog, 1035BB Amsterdam Noord.

Leuk! Iedere bezoeker mag een tekening uit de oude doos uitzoeken en meenemen. Op=Op!
OAN Open Ateliers Noord deelname kunstenaar Henk Veen

In het weekend van 25 en 26 mei 2019 gaat het evenement Open Ateliers Noord van start. Een heel weekend hebben alle kunstenaars uit Amsterdam Noord hun atelier open en zo ook de bekende kunstschilder Henk Veen die zijn deuren geopend heeft van zijn atelier aan huis. Een mooie gelegenheid om grote en kleine en bijzondere kunstwerken bewonderen in zijn snoepwinkel van zijn voorraad. Mooie kunst cadeaus voor de speciale gelegenheden tot schilderijen in ieder formaat. Voor iedere portemonnee is wat te vinden, maar kom vooral vrijblijvend een kijkje nemen waar hij werkt, woont en zijn inspiratie vandaan haalt. Ben jij al eens wezen kijken bij het atelier van kunstenaar Henk Veen? Wij zien jou graag en schenken gratis koffie en thee, van 12.00 uur tot 17.00 uur. Lift aanwezig en parkeren gratis!Adres: Bergmolen 31, 4hoog, 1035BB Amsterdam Noord.

Leuk! Iedere bezoeker mag een tekening uit de oude doos uitzoeken en meenemen. Op=Op!

Van 17 mei t/m 27 mei 2019 is er een overzichtstentoonstelling van alle kunstenaars die deelnemen aan de OAN bij SBK Kunstuitleen Amsterdam Noord aan de Asterweg 1A, 1031 HL Amsterdam.

Vergeet niet ook een kijkje te nemen bij de expositie bij Hotel NH Amsterdam Noord, alwaar de unieke collectie van duo schilderijen hangen. Duo schilderijen zijn schilderijen die met een andere kunstenaar samen gemaakt zijn.


Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl