Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


HENK VEEN & CRUYFF FOUNDATION
 

 
Henk Veen schilderde samen met Cruijff: "Alsof ik mijn jeugd kwijt ben."

Onder de vele Amsterdammers die stil staan bij het overlijden van Johan Cruijff is ook kunstenaar Henk Veen, die een bijzondere band had met de ras-Amsterdammer.

'We waren net aan het vergaderen om te kijken of we nog één keer iets met Cruijff konden schilderen. En tijdens die bespreking hoorden we het nieuws. Maar op de een of andere manier voelde ik het misschien ook wel aankomen. Als je zo'n ziekte hebt, leef je natuurlijk vaak niet lang meer', vertelt Veen.  

'Het is alsof je je hele jeugd verliest. Ik ben opgevoed met Johan. Ik werd door m'n vader voor twee dingen uit bed gehaald: Mohammed Ali en Cruijff. Het was echt een rode draad door m'n leven.' 

In het verleden maakte Veen een aantal werken van, maar ook mét Cruijff.  'Ik heb een aantal werken samen met Cruijff gemaakt. Een zelfs in het Olympisch Stadion, die werken werden dan geveild voor de foundation van Johan. Het was heel bijzonder om met hem samen te schilderen. Als hij binnenkomt valt iedereen stil. Zelfs de pers valt stil op zo'n moment. Dus ook al waren er veel mensen, ik had hem echt voor mezelf. 'Johan schreeft toen een persoonlijke noot: "Ik ben een goede assistent van een schilder die past zoals ik denk." Mooier compliment kan je niet krijgen van Johan.

Bekijk het interview van AT5 hier of hier via you tube !

Bekijk hier wat Henk en Johan met elkaar hebben gedaan.

Kijk hier naar de schilderijen geschilderd met en over Johan Cruijff.Tentoonstelling Amsterdam Museum - Johan en ik

Johan Cruijff vierde op 25 april 2012 zijn 65ste verjaardag. Aanleiding voor het Amsterdam Museum om mensen, die een persoonlijke ontmoeting met deze grote voetballegende hebben gehad, te vragen hun herinneringen met ons te delen. Sindsdien zijn talloze verhalen op de website van het museum binnen gestroomd, meestal voorzien van een foto waarop de ontmoeting is vastgelegd. Met deze verhalen stelt het Amsterdam Museum nu een speciale tentoonstelling samen: Johan & ik. Deze tentoonstelling zal op op 7 december worden geopend. Daarnaast zal een aantal trofeeën uit de privécollectie van Johan Cruijff worden getoond.

Beroemdste Amsterdammer
Hij is waarschijnlijk de bekendste Amsterdammer op aarde. Sinds het begin van zijn professionele carrière, in 1964, zijn ontelbare fans met hem op de foto geweest. In Amsterdam, in Barcelona, waar ook ter wereld. Of het nu is op een bijeenkomst van de Cruyff Foundation, of zomaar ergens op straat, er is altijd wel iemand die een camera tevoorschijn haalt met een verlegen "Zou u misschien heel even...". Bijna altijd is het antwoord ja, want, zoals Cruijff het zelf zegt, "dat hoort bij het idool zijn". Sommige fans hadden er jaren voor nodig om de moed bij elkaar te rapen om op hem af te stappen, anderen liepen hem zomaar ergens tegen het lijf, totaal onverwacht.

Bij iedere ontmoeting hoort een persoonlijk verhaal. Die verhalen staan centraal in Johan & ik. Een ontmoeting met Johan Cruijff is iets dat je nooit vergeet. "Da’s logisch." Het zijn ontroerende en verrassende verhalen van jeugdvrienden, jonge en oude fans en bekende Nederlanders. Elk verhaal schetst een unieke herinnering, belevenis en sentiment. De verhalen met bijbehorende foto’s, filmpjes en/of objecten laten zien hoe bijzonder de persoon Johan Cruijff is voor iedereen die hem ooit heeft ontmoet.

Johan & ik is vanaf 7 december 2012 tot en met 12 mei 2013 te zien in het Amsterdam Museum. Lees hier meer over de tentoonstelling en de verhalen over Johan Cruijff.

Gemaakt door Henk Veen en Johan Cruijff

Je moet het samen doen - Johan Cruijff en Henk Veen schilderen voor het goede doel

In 2009 schilderde kunstschilder Henk Veen een aantal weken lang diverse doeken met bekende Nederlanders. Na afloop werden alle doeken geveild en ging de opbrengst naar de Cruyff Foundation. Ook Johan Cruijff was assistent van de schilder.

Henk Veen keek als kind zijnde al vol bewondering naar Cruijffie. Als rasechte Amsterdammers was het een feest om naar Cruijff en Ajax te kijken. Extra speciaal als jaren later Henk de kans krijgt om Cruijffie even voor zichzelf te hebben.

Johan Cruijff samen met Henk Veen aan het schilderen in het bijzijn van veel pers.
Johan druk aan het praten, maar wel vol gedrevenheid aan het werk.
Op het doek komt Cruijff zelf te staan, en drie Amsterdamse witte kruizen. Henk VEen geeft aanwijzingen en tips voor een aantal trucjes. Even staat de wereld stil en is het alleen Henk en Johan en hun doek. Als het schilderij klaar is zegt Johan: "Dank je wel voor zoiets moois".
Na afloop tonen beide AMsterdammers het doek voor de pers.
Nogmaals bedankt Johan Henk voor de bijzondere middag. In het gastenboek laat Johan nog een reactie achter voor Henk:

"Ik was in dit geval een goede assistent, van een schilder die past zoals ik denk!
Bedankt!! JOHAN CRUIJFF."

Lees het stuk ook hier!
Henk schildert live tijdens gala Cruyff Foundation in de Kookfabriek

Op 30 november 2009 vond de tweede editie plaats van Koken met een Doel. Een bijzondere fundraising avond van de Cruyff Foundation in De Kookfabriek in Amsterdam. Het Evenement werd gehouden als relatieavond met als doel fondsen te werven voor het goede doel de Cruyff Foundation.

Gastheer van die avond was Tom Egberts. Onder de bezielende leiding van chefkok Jonnie en Therese Boer van de vermaarde Librije en het team van de Kookfabriek uit Amsterdam, kookten de gasten, 14 bedrijven, met hun eigen kookbrigade van 10 personen. Muzikale ondersteuning van Rene Froger en Jenny Lane.

Henk werd gevraagd om tijdens het gala van de Cruyff Foundation in de Kookfabriek in Amsterdam, live te schilderen met o.a. Johan Cruijff, Marco van Basten, Guus Hidding, Rene Froger etc. Het festijn begon om 18 uur tot 00.00 uur, waarbij aan het einde van de avond een veiling plaatsvond, waaronder ook het kletsnatte schilderij van Henk welke hij heeft geschilderd met de BN-ers.

De avond werd uiteindelijk een doorslaand succes met een opbrengst van maar liefst 208.850 euro.
Het schilderij welke Henk Veen geschilderd heeft met Johan Cruijff, Guus Hiddink, Marco van Basten, Rene Froger, Richard Witsche, Viggo Waas, Peter Heerschop, heeft 6000 euro opgebracht.
Andere bekende Nederlanders die aanwezig waren: Jan Lammers, Tom Egberts, Raoul Heertjes, John van het Schip, Jenny Lane, Yvonne van Gennip, Piet Schrijvers, Jakie Swart, etc.

Foto's van de avond hieronder! - filmpje van het geveilde schilderij Henk Veen en diverse BN-ers - reacties


 
 
 
 
 
 
 
 
 


Column 4 Kunstschilder Henk Veen

Henk Veen Columns met ervaringen, gevoel, visies, frustraties, kunstzinnigheid, zijn kijk op de wereld en allerlei zinnige en onzinnige onderwerpen wat de kunstschilder bezighoudt!

14-05-2008

Deel 1:

 Schilderen met Johan Cruijff

Als kind zijnde keek ik vol bewondering naar Cruijffie. Als 6 jarig jochie werd ik m'n bedje uitgehaald door mijn lieve vader. "Henk, Henk, Ajax voetbalt, met Cruijffie, kom je kijken!?"
Tuurlijk, kriebels in mijn buik, Ajax, Cruijffie, Ajax, Cruijffie, dat ken je niet, dat voel je!
Voelde ook meteen wat een Amsterdammer is! Dat ben ik!
Nu, wat jaartjes later, krijg ik de kans om Cruijffie even allen voor mezelf te hebben.
Voel mijn Amsterdamse Ajax bloed door m'n aderen stromen.
De straat, de humor, het accent, de stad, de geur van 't Y, de steegjes.

Al druk pratend (had niet anders verwacht) komt hij binnen, in de nostalgische oude kleedkamer van het Olympisch Stadion, hoor opeens het Ajax publiek in m'n hoofd, Ajax, Ajax.
Had van te voren, natuurlijk de ruimte gevuld met Ajax schilderijen, ze pronkten aan de wand.
"Hai, ik ben Henk." "Johan!" Grote ferme warme hand.
"Hoe gaan we 't doen Henkie?", was zijn vraag.
Klonk natuurlijk niet onzeker, niet nadenkend over, wat nu!
Overziet de situatie en maakt er het beste van, als ik niet schilder, gebeurd er ook niets.
Zoiets van, je moet altijd op doel schieten, anders mis je altijd.

Het idee was simpel, maar toch pakkend. Drie Amsterdamse kruizen aan de linkerkant, met witte verf over de zwarte verf. Sjabloon van tevoren uitgesneden, als een ingestudeerde vrije trap.
Cruijffie aan de slag met de spuitbus. "Oké, dat ziet er cool uit."
Nu de rest van het doek rood, maar dan wel om Cruijffie heen, die ik op het doek geschilderd heb.
Cruijff passeert Cruijff.
Mond staat niet stil. Vind het fantastisch wat ik doe, groot project voor zijn droom, voor zijn Foundation, met veel BN-ers schilderen en de opbrengst voor de Cruyff Foundation.
Johan klets maar door, vol gedrevenheid schildert hij verder.

Het gesprek ging erover dat je samen veel dingen kunt bereiken, zoals nu dus gebeurd.
En dat hij dat goede gevoel bij ons, Freeda en mij heeft, hij prijst me de hemel in.
Hoor het Olympisch Stadion roepen, Henkie, Henkie, zie mezelf staan, na mijn winnende doelpunt in mij Ajax tenue en een grote goedkeurende blik van mijn leraar Johan Cruijff.
"Wat een wonder, cool, hoe deed je dat", vroeg hij.
Hee, effe opletten Henkie, Cruijffie iets te enthousiast bezig.
Johan, let op, je moet het zo doen. Niet zomaar, leg je gevoel er in, beetje strakker Johan, concentreer je!

De toegestroomde pers is doodstil, camera's flitsen, TV camera's draaien, adem wordt ingehouden.
Die Henk zegt gewoon wat HIJ moet doen!
Johan heeft 't niet in de gaten, concentreert zich op 't schilderij en pakt de draad op.
"Hij wordt prachtig!", zegt hij.
Vol trots laat ik hem nog meer trucjes zien om alles nog mooier en spectaculairder te maken.
Stil laat hij mijn gang gaan en voelt de passie, die hij zo goed kent.
Pers flitst door, muisstil, laten ons ons gang gaan, of Johan en ik heiligen zijn.
Voelde me één met Johan en omgedraaid.
Wat zou mijn pa trots zijn! En de pa van Fré.

Het schilderij is klaar!
Johan staat er prachtig op in zijn Ajax shirt met Amsterdamse achtergrond.
Een grote arm om me heen van Cruijffie is het gevolg.
"Dank je wel voor zoiets moois", waren zijn woorden.
De pers brand los, of we 't doek even omhoog wilden houden, … een kletsnat doek!!!
Natuurlijk, maar effe snel dan hè, anders wordt het een tranendal.
Vol trots tonen Cruijffie en ik het doek, flits, flits, flits gaan de camera's.
Hé Johan, Henk, kijk even mijn kant op, tuurlijk 30 x dezelfde vraag.
Zalig, grote lach van Johan, voelde als een warme deken!
TV camera's zoemden, Cruijff prijst mij en het project de hemel in.
Terwijl ik geïnterviewd wordt, hoor ik precies wat hij zegt in de camera's.
Schilderij vol passie, uitmuntende kunstenaar. Trots dat hij met mij mocht schilderen…. voelde me groots!
De journalist vraagt aan Cruijff: "Is het een doelpunt?"
"Tuurlijk is het een doelpunt", zegt Johan, "het tegendeel is nooit bewezen!" Typisch Cruijffiaans.

Na 4 uur was het weer tijd voor Johan om te gaan.
De pers druipt weer af, snel de foto's doorsturen, filmpje in elkaar zetten voor Shownieuws, RTL Boulevard, Ajax, etc vanavond en de kranten voor morgen vullen met foto's en een geschreven stuk nog voor de deadline, Telegraaf, Parool, Metro, welke krant niet?!
Johan en ik komen weer wat tot rust en dankt me nogmaals voor deze bijzondere middag.
"Graag gedaan man, blij dat ik iets voor jou kan doen," zeg ik.
Pffff, heel Nederland zou wel iets voor Cruijffie willen doen, maar dan moet je het ook wel DOEN natuurlijk!
Johan gaat er weer vandoor, maar niet voordat hij wat voor mij in ons gastenboek voor dit project een persoonlijke krabbel heeft geschreven:

"Ik was in dit geval een goede assistent, van een schilder die past zoals ik denk!
Bedankt!! JOHAN CRUIJFF.

Henk Veen

Deze column is gebaseerd op het evenement en ons project van de afgelopen maanden schilderen met BN-ers, voor het goede doel, met een waanzinnige finale in de Bijenkorf tijdens de Marathon weken 31 maart t/m 12 april 2009, met prachtige veiling van de doeken als afsluiting, waarvan de opbrengsten naar de Cruyff Foundation gaan.

Binnenkort meer over het project schilderend met BN-ers.

Speciaal gescheven en getekend voor www.bronmagazine.nl

         


Klik op de foto om alle foto's en filmpjes hier te zien!

Kunstwerken Henk Veen halen 14.800 euro op voor de Johan Cruyff Foundation

De Maffe Marathon van de Bijenkorf werd op 13 april 2009 succesvol afgesloten met een veiling van de kunstwerken van Henk Veen en diverse bekende Nederlanders. Waaronder Johan Cruijff, Bart Chabot, Rob Bolland, Jules Deelder, Najib Amhali, Humberto Tan en Rocks THC schilderde allen tijdens de Maffe Marathon voor de Johan Cruyff Foundation. Onder leiding van veilingmeester Arne Everwijn van Christie’s en notaris Mark-Jan Arends van Allen & Overy- werden de schilderijen in de Lichthal van de Bijenkorf Amsterdam geveild. Hoogtepunt van de veiling was het exclusieve kunstwerk dat Henk Veen samen met Johan Cruijff heeft geschilderd. De opbrengsten van de veiling worden ter beschikking gesteld aan de Johan Cruyff Foundation.

Binnenkort vervolg op dit project voor de overige schilderijen die geveild worden voor de Johan Cruyff Foundation.

Met dank aan de sponsors: Marriott Hotel Amsterdam, Royal Talens, Bijenkorf Amsterdam, Waterland Art Press, Electrolux, Rocks THC Recordz, GVB Amsterdam, BCC Amsterdam-Noord, Bolz Entertainment, Inline Mastering, D2P, Docdata, Mark Van Beem. In samenwerking met Cruyff Foundation en Bijenkorf Amsterdam

reacties - bekijk hier alle foto's van Henk Veen en de BN-ers.
Bekende Nederlander Micky Hoogendijk onthult Henk Veen Cruyff Foundation tram

Vrijdag 3 april om 14.00 uur onthullen bekende Nederlander Micky Hoogendijk, wethouder Carolien Gehrels (Kunst en Cultuur, Sport en Recreatie) kunstschilder Henk veen de speciale Cruyff Foundation tram op de Dam in Amsterdam! Deze speciaal bestickerde tram is beschikbaar gesteld voor het goede doel door GVB en zal twee maanden door Amsterdam rijden.

De Cruyff Foundation tram is ‘beschilderd’ door de bekende kunstschilder Henk Veen. Hij schildert vanaf 31 maart in het kader van de Maffe Marathon Weken met bekende Nederlanders in de etalage van de Bijenkorf. Zo heeft Henk Veen ook een schilderij gemaakt met Johan Cruijff. De afbeelding van dit schilderij heeft een centrale plek op de Cruyff Foundation tram. Deze schilderijen, waaronder het schilderij met Johan Cruijff , worden op Tweede Paasdag, 13 april, vanaf 14.00 uur voor de Cruyff Foundation geveild in de Bijenkorf.

Tijdens de feestelijke onthulling van de tram zijn naast wethouder Carolien Gehrels en Henk Veen namens GVB Eus Drossaers (vervoermanager) en namens de Cruyff Foundation directeur Carole Thate aanwezig.

Gesponserd door: GVB Amsterdam

Lees hier over de tram op de website van het GVB - filmpje 1 - filmpje 2 - filmpje 3 - reacties


Klik op de foto om de vergroting te zien:

Eerst het ontwerp, dan beplakken en toen het resultaat:

Dan de onthulling: Foto's Frank van Beek Presslink

Foto's Henk Veen


 

 

 

 

Release single Rocks THC voor Cruyff project

Vanaf vandaag is de single te krijgen, welke Rocks van de bekende rapband THC speciaal ter ondersteuning van het project voor de Cruyff Foundation heeft gemaakt. Het nummer is speciaal geschreven door Rocks en gerealiseerd door de onderstaande partijen. Leuk te weten is dat er op de single een speciale gast te horen is, welke meerapt..... het is de dochter van Henk Veen zelf, Nina Veen (9 jaar), die de opnames bijzonder serieus genomen heeft en hard meegewerkt aan de single.

De single is meerdere malen per dag te horen tijdens het project in de Bijenkorf, tussen 31 maart en 13 april 2009, door het hele warenhuis. Wil je het project voor de Cruyff Foundation meesteunen, koop dan de single bij Henk Veen of management Freeda, welke bijna iedere dag aanwezig zijn in de Bijenkorf. De single kost 2,50 euro en gaat volledig naar de Cruyff Foundation toe. Tevens is de single te krijgen bij de kassa op 13 maart in de Bijenkorf Amsterdam, alwaar de happening zal plaatsvinden.

Mocht je de single via de post willen ontvangen, stuur dan een email naar kunstschilderhenkveen@chello.nl
Kosten zijn 2,50 euro (exclusief verzendkosten van 0,88 euro)

Steun Johan Cruijff en zijn Foundation en koop de single van Rocks!

Bekijk de officiele clip hier!

Gesponserd door: Rocks THC Recordz, Germain & Marley & Kingo THC, Bolz Entertainment, Inline Mastering, D2P, Docdata, Mark Van Beem .

reacties - Officiele Clip Rocks en Henk Veen - Clip Cruyff Foundation

 

   


Henk Veen spektakel met BN-ers voor Cruyff Foundation

SPEKTAKEL TIJDENS DE BIJENKORF MARATHON MET KUNSTSCHILDER HENK VEEN, JOHAN CRUIJFF EN CRUYFF FOUNDATION MET EXPOSITIE EN VEILING DUO-SCHILDERIJEN MET BEKENDE NEDERLANDERS

In december 2008 heeft Henk Veen de aftrap gedaan samen met den BN-er Dany Lademacher. Maandag 23 februari 2009 was het de beurt aan Danny de Munk en Ciske jr om iets prachtigs op doek neer te zetten, onder begeleiding van Henk Veen. Dit vond beiden plaats in het Marriott Hotel te Amsterdam. Op d
insdag 3 maart heeft Johan Cruijff samen met Henk geschilderd in Olympic Experience in het Olympisch Stadion. Daarna volgt er een spectaculaire actie de eerste twee weken van april 2009, waarvan de inhoudt landelijk bekend wordt gemaakt op 26 maart 2009. Het betreft een grote actie rondom het schilderen met Henk Veen en diverse Bekende Nederlanders.

In de etalage van de Bijenkorf in Amsterdam, zal de bekende kunstschilder Henk Veen in de etalage zijn kunsten twee weken lang vertonen op het doek, samen met bekende Nederlanders. Dit ter gelegenheid van het bijzondere project rondom de speciale expositie en de veiling van de schilderijen die Henk Veen met bekende Nederlanders voor het goede doel Cruyff Foundation. heeft gemaakt. Hiervoor zal Henk Veen zo'n 15 schilderijen met BN-ers bij elkaar schilderen. Speciaal voor deze gelegenheid zal Johan Cruyff zeer exclusief en éénmalig een schilderij maken met Henk Veen.

Vooraf worden dus enkele schilderijen gemaakt met BN-ers. Als finale, zal Henk Veen, bijna dagelijks twee weken lang in april 2009 live schilderen in de etalage van de Bijenkorf met bekende Nederlanders. Tijdens deze dagen zal de expositie van de schilderijen hier te zien zijn die voorafgaand al zijn gemaakt met de BN-ers. Aansluitend op deze actie, zal een zeer exclusieve veiling gehouden worden, op deze locatie, bijgestaan door topveilingmeester Arne Everwijn van Christies, met als het goede doel de Cruyff Foundation.

Rocks, van de bekende rapband THC, heeft een single gemaakt onder het label THC Recordz, ter ondersteuning van dit project, waarvan de opbrengsten ook naar de Cruyff Foundation gaat. De single kost 2,50 euro (excl verzendkosten) en is te bestellen via ons en de Cruyff Foundation.
Of kom langs in de Bijenkorf Amsterdam en koop hem om dit goede doel te steunen.

Om het duo-BN-er project en de Cruyff Foundation onder de aandacht te brengen, zal vanaf 2 april voor een aantal maanden, een unieke Henk Veen & Johan Cruyff Foundation tram van de GVB Amsterdam door de straten rijden van Amsterdam. Binnenkort hier meer nieuws over.

HENK VEEN schildert met: Johan Cruyff, Danny De Munk en Ciske jr, Dany Lademacher, Nicolette Van Dam, Bart Chabot, Jules Deelder, Najib Amhali, Humberto Tan, Rob Bolland, Dj ENO-C (Nathalie Fransen), Nelly Frijda, Nico Koster (met zeer exclusieve foto John Lennon), Rocks THC, 'D Tuniz THC, Kingo THC, Menaze THC, Zuen THC, Ace THC, Kempi, Brainpower o.v.b., Lange Frans o.v.b., Metz 3d, Vlt, Lloyd, Rts, Silvah Haze, Jayh, Kami Kazi enz. Tevens een koelkast Electrolux / BCC.


De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging. Juist voor kinderen is sport belangrijk om zich voor te bereiden op een volwaardige rol in de maatschappij. De Foundation initieert de aanleg van Cruyff Courts, ondersteunt sportprojecten voor kinderen met een handicap en organiseert sportevenementen voor kinderen. Om deze activiteiten te kunnen realiseren werkt de Foundation nauw samen met verenigingen, scholen, sportbonden, bedrijven, gemeentelijke instanties en de overheid. Immers: ‘alleen kun je niks, je moet het samen doen’.

Hou de website in de gaten voor de complete agenda. Kom vooral langs en stap in de wereld van Henk Veen en dit project rondom het goede doel van de Johan Cruyff Foundation van dichtbij mee te maken.

Mocht u serieus interesse hebben om mee te bieden voor het goede doel om in bezit te komen van een orgineel en uniek schilderij, laat dit dan tijdig weten via management Henk Veen +31 (0) 628135247 en e-mail kunstschilderhenkveen@chello.nl. De V.I.P. ruimte is beperkt voor serieus geïnteresseerden die willen meebieden tijdens de veiling, laat dit dan tijdig weten. Veiling is wel voor iedereen bij te wonen.

Met dank aan de sponsors: Marriott Hotel Amsterdam, Royal Talens, Bijenkorf Amsterdam, Waterland Art Press, Electrolux, Rocks THC Recordz, GVB Amsterdam, BCC Amsterdam-Noord, Bolz Entertainment, Inline Mastering, D2P, Docdata,Mark Van Beem. In samenwerking met Cruyff Foundation en Bijenkorf Amsterdam

reacties

     

ma 28 nov 2008 21.00 uur Marriott Hotel HENK VEEN vs DANY LADEMACHER
ma 23 feb 2009
12.30 uur Marriott Hotel HENK VEEN vs DANNY DE MUNK & DAVE DEKKER
di 3 maart 2009
11.00 uur
Cruyff Foundation
HENK VEEN vs JOHAN CRUYFF
za 14 maart 2009
13.00 uur
BCC A'dam Noord
HENK VEEN vs KOELKAST ELECTROLUX & BCC

De volgende data's rondom de aktie in de etalage van de Bijenkorf etalage zal Henk met diverse BN/ers te zien zijn:

di 31 maart 2009  
18.00 uur - 19.00 uur
  OPENING HENK VEEN & CRUYFF FOUNDATION BN-ER MARATHON met NICOLETTE VAN DAM en judoka DENNIS VAN DER GEEST
    18.00 uur - 18.30 uur   HENK VEEN vs NICOLETTE VAN DAM
woe 1 april 2009  
10.00 uur - 12.00 uur
  HENK VEEN vs BART CHABOT
VR 3 april 2009  
14.00 uur
  ONTHULLING TRAM HENK VEEN & CRUYFF FOUNDATION
vr 3 april 2009  
9.30 uur - 19.00 uur
  Greentoo voor de Cruyff Foundation
za 4 april 2009  
9.30 uur - 17.00 uur
  HENK VEEN vs CITROEN, 2 schilderijen thema Citroen
zo 5 april 2009  
11.00 uur - 14.00 uur
  HENK VEEN vs foto NICO KOSTER / JOHN LENNON
   
14.00 uur - 18.00 uur
  HENK VEEN vs NELLIE FRIJDA
ma 6 april 2009  
9.30 uur - 19.00 uur
  Technogym voor de Cruyff Foundation
di 7 april 2009  
9.30 uur - 19.00 uur
  Acquarius met WII-fit met Jacco Elting en Paul Haarhuis voor CF
woe 8 april 2009  
14.00 uur - 16.00 uur
  HENK VEEN vs JULES DEELDER
do 9 april 2009  
9.30 uur - 12.30 uur
  HENK VEEN vs HUMBERTO TAN
   
14.00 uur - 18.00 uur
  HENK VEEN vs ROB BOLLAND
vr 10 april 2009  
9.30 uur - 19.00 uur
  Keukenhof met frederique van der Wall
za 11 april 2009  
10.00 uur - 12.00 uur
  HENK VEEN RAPDAG - HENK VEEN vs ROCKS THC
   
12.00 uur – 13.00 uur
 

Rocks THC & Silvah Haze

    13.00 uur – 14.00 uur   Rocks THC & THC Menaze & Metz 3D
    14.00 uur – 15.00 uur   Rocks THC & THC 'd Tuniz & THC Ace & VLT & RTS
    15.00 uur – 16.00 uur   Rocks THC & Jayh & Lloyd
    16.00 uur – 17.00 uur   Rocks THC & THC RBdjan
zo12 april 2009  
11.00 uur - 19.00 uur
  JIBA: HENK VEEN BESCHILDERD KOFFER
   
13.00 uur - 19.00 uur
  HENK VEEN vs NAJIB AMHALI
za13 april 2009  
12.00 uur - 14.00 uur
  HENK VEEN vs DJ ENO-C (NATHALIE FRANSEN)
   
14.00 uur - 15.00 uur
  FINALE VEILING
   
15.00 uur - 19.00 uur
  DJ ENO-C SLUIT HET PROJECT AF MET HAAR MUZIEKMIX

De sponsors:

HENK VEEN vs  JOHAN CRUYFF HENK VEEN vs  DANNY DE MUNK & DAVE DEKKER (CISKE JUNIOR) HENK VEEN vs ROB BOLLAND HENK VEEN vs NAJIB AMHALI HENK VEEN vs DANY LADEMACHER  
HENK VEEN vs DJ ENO-C
HENK VEEN vs FREDERIQUE VAN DER WAL
Met welke BN-er zal Henk Veen hier schilderen?
HENK VEEN vs  HUMBERTO TAN HENK VEEN vs D'TUNIZ  
HENK VEEN vs ROCKS THC HENK VEEN vs LLOYD HENK VEEN vs MR MENAZE HENK VEEN vs METZ 3D HENK VEEN vs ACE  

De volgende bekende Nederlanders hebben al een schilderij met Henk Veen gemaakt:

Gemaakt door Henk Veen en de legendarische gitarits Dany Lademacher, bekend van de Herman Brood and his Wild Romance en speel nu in de band Paris Dandies.
Gemaakt door Henk Veen en de legendarische gitarits Dany Lademacher, bekend van de Herman Brood and his Wild Romance en speel nu in de band Paris Dandies.
Met welke BN-er zal Henk Veen hier schilderen?
"Henk Veen & Dany Lademacher"
100 x 120 cm
"Henk Veen &
Danny de Munk
& Dave Dekker
(Ciske jr)"
100 x 120 cm
"Henk Veen &
Johan Cruijff"
100 x 120 cm
"Henk Veen &
Electrolux BCC koelkast"
"Henk Veen & Nicolette van Dam"
100 x 120 cm
"Henk Veen &
Bart Chabot"
100 x 120 cm
"Henk Veen &
Citroen1"
100 x 120 cm
"Henk Veen &
Citroen2"
100 x 120 cm
Klik op de foto om alle foto's en filmpjes hier te zien!
Klik op de foto om alle foto's en filmpjes hier te zien!
Klik op de foto om alle foto's en filmpjes hier te zien!
Klik op de foto om alle foto's en filmpjes hier te zien!
Klik op de foto om alle foto's en filmpjes hier te zien!
Klik op de foto om alle foto's en filmpjes hier te zien!
Klik op de foto om alle foto's en filmpjes hier te zien!
Klik op de foto om alle foto's en filmpjes hier te zien!

"Henk Veen & John Lennon/Nico Koster"
90 x 120 cm
"Henk Veen &
Nelly Frijda"
100 x 120 cm
"Henk Veen &
Jules Deelder"
100 x 120 cm
"Henk Veen &
Humberto Tan"
100 x 120 cm
"Henk Veen & Rob Bolland"
100 x 120 cm
"Henk Veen &
Rappers"
120 x 200 cm
"Henk Veen &
Najib Amhali"
100 x 120 cm
"Henk Veen &
DJ-ENO-C / Nathalie Fransen"
100 x 120 cm
Veiling
Klik op de foto om alle foto's en filmpjes hier te zien!
Klik op de foto om alle foto's en filmpjes hier te zien!
Klik op de foto om alle foto's en filmpjes hier te zien!
Klik op de foto om alle foto's en filmpjes hier te zien!
Klik op de foto om alle foto's en filmpjes hier te zien!
Klik op de foto om alle foto's en filmpjes hier te zien!

Media: krantenknipsels:

 


Foto's Veiling 13-04-2009

     


Foto's Henk Veen & DJ ENO-C / Nathalie Fransen

     


Foto's Henk Veen & Najib Amhali - filmpje 1 - filmpje 2
Foto's Henk Veen & verse rappers als Rocks THC, RBDJan THC - D'Tunis THC, Ace THC, Kingo THC - LLoyd, Metz 3D, RTS, VLT - Silvah Haze.
You Tube opnames rapdag: filmpje 1 - filmpje 2 - filmpje 3 - filmpje 4 - filmpje 5 - filmpje 6 - filmpje 7 - filmpje 8 - filmpje 9
Foto's Henk Veen & Humberto Tan - filmpje 1 - filmpje 2

       


Foto's Henk Veen & Rob Bolland - filmpje 1 - filmpje 2 - Panorama foto Lookaround c360Foto's Henk Veen & Jules Deelder - filmpje 1 - filmpje 2 - filmpje 3Foto's Henk Veen & Nelly FrijdaFoto's Henk Veen & Foto John Lennon van Nico KosterFoto's Henk Veen & CitroenFoto's Henk Veen & Bart Chabot
- filmpje 1 - filmpje 2 - filmpje 3Foto's Henk Veen & Nicolette van Dam & Dennis van der Geest - filmpje 1 - filmpje 2 - filmpje 3 - SBS Shownieuws

Gemaakt door Henk Veen en de legendarische gitarits Dany Lademacher, bekend van de Herman Brood and his Wild Romance en speel nu in de band Paris Dandies.


Foto's Henk Veen & Elextrolux / BCC ( Fotograaf Jos van Zetten)Foto's Henk Veen & Johan Cruijff - filmpje 1 - filmpje 2 - filmpje 3 - SBS Shownieuws - Pauw en Witteman - AT5 nieuws - AJAX.tv of film 4 - film 5

Copyright Maartje PRonk - Amsterdam Online Copyright Maartje PRonk - Amsterdam Online Copyright Maartje PRonk - Amsterdam Online Copyright Maartje PRonk - Amsterdam Online
Copyright Maartje PRonk - Amsterdam Online
Copyright Maartje PRonk - Amsterdam Online
Copyright Maartje PRonk - Amsterdam Online
Copyright Cruijff Foundation

Foto's Henk Veen & Danny de Munk & Dave Dekker (Ciske jr) - filmpje live painting (Bron: Hetty) - SBS Shownieuws - RTL Boulevard


Foto's Henk Veen & Dany Lademacher - Filmpje


Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl