Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl


HENK VEEN OP TELEVISIE  

 RTL NIEUWS Onderwerp Nationaal Rapporteur Mensenhandel

Op 213-02-2022 waren Henk zijn schilderijen te zien in het onderwerp Nationaal Rapporteur Mensenhandel bij de uitzending van RTL NIEUWS op primetime 19.30 uur op RTL4.
Het onderwerp over Mensenhandel, besproken met Herman Bolhaar Nationaal Rapporteur werd besproken in het nieuws en op de achtergrond hingen de schilderijen van kunstenaar Henk Veen.ESPN AJAXTV Davy Klaassen Café Johan Arena schilderij Henk Veen

Interview Davy Klaassen in Café Johan in de Arena waarbij het schilderij van kunstenaar Henk Veen constant in beeld is. ESPN AJAXTV.

Het filmpje is hier op YouTube te zien. maar ook via ESPN en AJAXTV.

Interview RTL NIEUWS PRIMETIME

Op 29 april 2019 uitzending van interview RTL NIEUWS op primetime 19.30 uur op RTL4 geweest.
Het onderwerp is natuurlijk Ajax en de rituelen die Ajacieden hebben voor de wedstrijd. Onze kunstenaar heeft deze ook en hangt altijd zijn vlaggen uit als zijn geliefde club speelt. De hele buurt waar hij woont, wordt er blij van en weten dat de wedstrijd gespeeld wordt als de vlag uithangt.

Bekijk hier de uitzending via RTLNieuws of hier op het Youtube kanaal van Henk Veen


AT5 Straten van Amsterdam interview Henk Veen over 50 jaar Molenwijk

In de uitzening van het programma van AT5 Straten van Amsterdam, interview over het leven in de Molenwijk, het 50 jarig bestaan van de wijk en natuurlijk het kunstenaarschap. Mooi verhaal en leuk te zien hoe de kunstenaar van zijn huis een atelier heeft gemaakt en hem live te zien schilderen.

Zie hier de opname van dit interview.


Schilderij Henk Veen in uitzending Ali B op volle toeren NPO3

Tijdens de uitzending van het programma AliB op volle toeren NPO3op vrijdag 1 juni 2018, gingen ze op bezoek bij de opnamestudio van AliB. Het schilderij, destijds overhandig aan AliB tijdens programma van Carlo Boszhard hangt daar in de gang. Leuk om hem weer terug te zien.


Schilderij Chet Baker van Henk Veen in uitzending AT5

In de uitzening van het programma van AT5 interview eigenaar Hotel Prins Hedrik hangt in de kamer van Chet Baker het schilderij van kunstenaar Henk Veen welke de eigenaar heeft opgekocht speciaal voor deze kamer. In deze kamer heeft Chat Baker vaak gelogeerd als hij in Amsterdam kwam en op 13 mei 1988 is hij uit het raam gevallen en overleden. Aan de gevel van het hotel hangt een gedenkteken aan deze bijzonder wereldberoemde jazz muzikant. Dit interview is gedaan tijdens het Jazz Festival in 2018.

Zie hier de opname van dit interview.


Schilderij Henk Veen in uitzending Eigen Huis & Tuin RTL4

Tijdens de uitzending van het programma Eigen Huis & Tuin RTL4 op 17 februari 2018, gingen ze het dakterras opknappen van Eddie Keur, welke fan is van Henk en zijn schilderij "Keep him cool" in zijn huiskamer heeft hangen .

Bekijk hier een stukje van de uitzending!Schilderij Henk Veen in Toppers uitzending

Tijdens de uitzending van het programma van de Toppers Wild West Thuis Best van SBS6, gingen de Toppers langs bij Cafe Johan in de Johan Cruijff Arena. Na een expositie van even terug in dit speciale café in zijn geliefde Ajax stadion, is de wand definitief opgesierd met een schilderij van de kunstenaar zijn hand. Temeer leuk als de Toppers hun uitzending daar doen, zij precies voor het schilderij van de kunstschilder gaan staan. Bekijk hier een stukje van de uitzending!


Ajax TV: Alle ballen op Milik

Kunstschilder Henk Veen is een groot fan van Ajax en van Arek Milik. Veen maakte een schilderij van de clubtopscorer die daardoor aangenaam verrast was.

Henk Veen, kunsstschilder en Ajax fan in hart en nieren. In het verleden schilderde hij met Johan Cruijff en 6 jaar geleden maakte hij een schilderij van zijn favoriete speler van dat seizoen, Pantelic.
Vorig jaar werd Henk Veen getroffen door een beroerte. Zijn spraak komt stapje voor stapje terug, zijn vermogen om te schilderen is nooit weg geweest. Zes seizoenen naar Pantelic, heeft Veen zijn pijlen geridht op een andere veel scorende spits, Arek Milik.
"Het is heel mooi, echt super, omdat hij het met zijn eigen handen heeft gemaakt. Dat vind ik heel bijzonder.Ik heb nog niet eerder van iemand zo'n cadeau gekregen,, daarom is het heel erg bijzonder. Bijzonder schilderij, super! Alle ballen op Milik", aldus de super spits Milik.

Kijk hier voor de foto's en hier bij AJAX TV of hier voor het filmpje van de overhandiging van het schilderij aan Milik.
INTERVIEW RTVNH NH BUURTEN

Kunstenaars Elzenhagensingel in programma NH Buurten van RTV N-H.

Op 18 april 2016 zijn de opnames gemaakt voor het programma NH Buurten, een dagelijks stadsmagazine over de leukste buurten van Noord-Holland. De presentatoren bezoeken deze keer de Elzenhagensingel, eindhalte van de nieuwe Noord-Zuidlijn en met deze torenhoge flat een uitkijktoren over de stad Amsterdam.
Het uitzicht over de stad is een ware inspiratiebron voor kunstenares Christine Spierings, een begrip in de kunstwereld, die dagelijks geniet van de oneindige zicht en woont Robin Beugel, dochter van een bekende kunstenaar ook in de flat. Haar vader Henk Veen komt regelmatig bij haar langs en is een klein beetje jaloers op haar stekkie. Robin, gek op de kunst van haar vader, heeft dan ook de pareltjes uit zijn collectie hangen in haar appartement aan de Elzenhagensingel.

Tijdens de uitzending vertellen de bekende kunstschilders over hun werk en verteld Christine en Robin over hun woongenot in hun droomtoren. Uitzending programma RTV N-H, NH Buurten op 12 mei 2016 om 16.00 uur

Bekijk de uitzending van RTV-NH NH-Buurten hier!! of hier op YouTube!

Christine Spierings exposeerde een aantal malen met de Lukasvereniging in het Stedelijk museum. Diverse galerieën in binnen en buitenland toonden haar werk. Ze was ook op diverse beurzen te zien waaronder de KUNSTRAI en het PAN te zien. Zij exposeerde in het stedelijk museum en in diverse galeries en beurzen in binnen en buitenland. Zij kreeg diverse mooie kritieken in kunstbladen en kranten. Waaronder een hele mooie in der Politieker in Kopenhagen.
Christine Spierings maakt kleurrijk expressionistisch werk. Veelal geïnspireerd door de multiculturele samenleving in Amsterdam. Met groot gebaar maakt ze spontane kleurrijke werken. Prachtige voorstellingen met een lach en een traan. Meestal vrouwen of clowns. Soms komt er een hond of een vogel in beeld, die meedoen in de komedie. Meer informatie op www.cspierings.com

 


NOS INTERVIEW OM

Dan kijk je het NOS journaal en zie je het schilderij van Henk Veen voorbij komen. Tuurlijk, de kamer van ijn grote fan Herman Bolhaar, procureur generaal. Leuk dat ze het interview in zijn kamer doen. En grappig dat het schilderij van de kunstenaar op de achtergrond staat.Gouden Bergen voor Henk Veen

Kunstenaar Henk Veen is gevraagd om
zijn schilderijen te exposeren in de gloednieuwe serie Gouden Bergen van SBS6.
De eerste uitzending zal zijn op woensdag 7 januari 2014, om 20.30 uur. De tweede is op 14 januari 2015, zelfde tijd, zelfde zender.

Meer over de serie Gouden Bergen SBS6:
De rijken hebben het ook niet makkelijk!
In 2015 zet SBS6 haar traditie van sterk Nederlands drama voort met de gloednieuwe miniserie Gouden Bergen van de makers van Gooische Vrouwen en Divorce. Gouden Bergen speelt zich af in het welgestelde Noord-Hollandse dorp Bergen waar zes welvarende vrouwen dreigen af te glijden naar het randje van de afgrond doordat de mannen in hun leven er een puinhoop van maken. In twee afleveringen zetten buurvrouwen en vriendinnen, gespeeld door Plien van Bennekom, Jelka van Houten, Eva Duijvestein, Margo Dames, Tina de Bruin en Fockeline Ouwerkerk, alles op alles om hun rijke status te behouden ondanks de drama’s die hun leven dreigen te verwoesten.

Binnenkort foto's hier!
Interview Henk Veen Kinderpersbureau Noord West

De reporters van het Kinderpersbureau Noord-West , georganiseerd door Nur Limonade Media, zijn op 30 oktober 2014 voor het eerst op pad gegaan om interviews te doen. Een groep is langs geweest bij kunstenaar Henk Veen uit de Molenwijk in Amsterdam-Noord. Zij waren uitgenodigd bij de kunstenaar thuis, waar hij ook zijn schilderijen maakt. Naast schilderijen beschilderd Henk ook verkeersborden, flessen en auto's. Hij heeft hij ook de rolluiken van de bibliotheek in de Molenwijk Amsterdam Noord beschilderd.

Bekijk het filmpje hier!AT5, programma De stelling van Amsterdam: Een verkeersbord versieren voor de kunst moet kunnen, Amsterdam is bekrompen als het gaat om straatkunst. Met in de uitzending: Henk Veen, kunstenaar. Diederik Boomsma, duoraadslid CDA. Selby Gildemacher, kunstenaar.

Bekijk hier het programma of hier op YouTubeDe aanpak van achterstandswijken in de periode 2008-2012 heeft weinig effect gehad. Dat meldt het Sociaal en Cultureel Planbureau na onderzoek in de zogeheten krachtwijken. Een wijk die geen extra geld en aandacht heeft gekregen maar toch is opgeknapt is de Molenwijk in Amsterdam.

Het zijn de bewoners die op eigen kracht de toen nog verpauperde en criminele wijk in Amsterdam-Noord weer leefbaar hebben gemaakt. Henk en Freeda, die zelf al jaren met veel plezier in de Molenwijk wonen, bedachten een uniek SMS alert systeem. Het aantal inbraken is sindsdien drastisch afgenomen in hun buurt en vorig jaar wonnen ze met hun idee zelfs de Hein Roethofprijs. Deze is in 1987 door het ministerie van Justitie in het leven geroepen om bekendheid te geven aan succesvolle projecten die te maken hebben met preventie van criminaliteit.

Bekijk hier de reportage waarin SBS op bezoek is gegaan bij Freeda en Henk! of hier op YouTube


SMS Alert onze (Molen) wijk winnaar Hein Roethofprijs 2012

Het preventieproject ‘SMS Alert onze (Molen) wijk’ is de winnaar van de Hein Roethofprijs 2012. Dat maakte secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie, mr. J. Demmink, vandaag bekend in Den Haag.

Volgens de jury is het project uit de vijf genomineerde projecten als beste gekozen vanwege 'Het succesvol creëren van participatie en samenwerking, de tastbare resultaten, de ondersteuning van slachtoffers en er is sprake van een echt burgerinitiatief. Het project is volledig vanuit de bewoners en zonder enige subsidie tot stand gekomen.'

De winnaars ontvingen uit handen van secretaris-generaal Demmink een beeldhouwwerkje en een bedrag van 20.000 euro, te besteden aan de preventie van criminaliteit of het bevorderen van sociale veiligheid.

SMS Alert onze (Molen) wijk

De Molenwijk in Amsterdam Noord is een soort voorloper van de Bijlmer, ruim opgezet en met veel hoge flatgebouwen. Als gevolg daarvan kent de wijk een vergelijkbare, maar kleinschaliger, problematiek als in de Bijlmer. In de praktijk betekent dit verloedering, overlast en toename van criminaliteit. Dit gaat ten koste van de leefbaarheid en veiligheid en de daarmee gepaard gaande gevoelens van onveiligheid onder de bewoners.

Nederland kent vanuit de overheid een aantal initiatieven die met SMS-alert werken. SMS-alert in de Molenwijk werkt andersom. Burgers organiseren en beheren SMS-alert zelf en waarschuwen de politie als ze die nodig hebben.

Werkwijze

SMS-alert werkt als volgt: als een van de deelnemers iets verdachts ziet in de wijk, worden de overige deelnemers gewaarschuwd via een centrale SMS. Deze SMS activeert iedereen en vaak wordt ook contact opgenomen met de politie. De politie kent dit burgerinitiatief en waardeert het zeer.

Deze even simpele als effectieve werkwijze loste inmiddels een aantal belangrijke misdrijven op of voorkwam deze. Als het nodig is gaan deelnemers de straat op om slachtoffers te steunen. Daarnaast overlegt de groep regelmatig over incidenten in de wijk met betrokken professionals. Vanuit dit overleg worden diverse andere activiteiten ontwikkeld om de wijk leefbaar en veilig te maken. De SMS-alert is helemaal zelf door de bewoners georganiseerd zonder enige subsidie. De bewoners betalen de geringe kosten van de sms’jes zelf.

Bewoners maken het verschil in de wijk

Bewoners zien een duidelijke verbetering in de wijk en voelen zich prettiger. Met name op het gebied van overlast is sprake van een aanzienlijke verbetering. De woningbouwvereniging meldt dat het aantal reparaties als gevolg van vandalisme en vernieling overduidelijk is afgenomen. Actieve participatie van bewoners leidde ertoe dat de politie meerdere verdachten kon aanhouden. Vroegtijdige alarmering door buurtbewoners tenslotte zorgde ervoor dat de politie vaker met succes preventief kon opereren. Bewoners voelen duidelijk dat zij het verschil in hun eigen wijk maken.

Hein Roethofprijs

De Hein Roethofprijs is in 1986 ingesteld door het ministerie van Justitie en wordt jaarlijks toegekend aan het beste initiatief in Nederland om criminaliteit te voorkomen of sociale veiligheid te bevorderen. De organisatie is in handen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) in Utrecht.

Uitzendingen televisie en radio interviews op 29 oktober 2012:

Presentatie Uitreiking winnaar Hein Roethofprijs 2012 SMS ALERT Onze Molenwijk deel1
(slechte kwaliteit beeld, geluid prima)

Presentatie Uitreiking winnaar Hein Roethofprijs 2012 SMS ALERT Onze Molenwijk deel2
(slechte kwaliteit beeld, geluid prima)

Presentatie Uitreiking winnaar Hein Roethofprijs 2012 SMS ALERT Onze Molenwijk deel3 (slechte kwaliteit beeld, geluid prima)

Radio 1 NOS Nieuws - Wie krijgt de Hein Roethofprijs van 2012

NOS Journaal Hein Roethofprijs 2012 voor SMS ALERT Onze Molenwijk

SBS Hart van Nederland SMS ALERT Onze Molenwijk Winnaar Hein Roethofprijs 2012

RTL Nieuws SMS ALERT Onze Molenwijk Winnaar Hein Roethofprijs 2012

WNL Vandaag de Dag SMS ALERT Onze Molenwijk Winnaar Hein Roethofprijs 2012

Interview Radio5 SMS ALERT Onze Molenwijk Hein Roethofprijs 2012 deel1

AT5 programma 020 bureau SMS ALERT Onze Molenwijk winnaar Hein Roethofprijs

Alle krantenartikelen worden hier geplaatst in het overzicht!Ajax onderzoekt mogelijkheid voor vrouwenafdeling, Henk Veen heeft tenue al klaar

Een woordvoerder van Ajax zegt in het Algemeen Dagblad dat Ajax aan het onderzoeken is of het een vrouwenafdeling kan starten. 'De club staat zeker niet afwijzend tegenover vrouwenvoetbal. We zijn ons aan het oriënteren. Binnen de club is er iemand mee bezig die onderzoekt wat de voordelen en nadelen zijn aan deelname aan de vrouweneredivisie', aldus de woordvoerder. Henk Veen heeft in ieder geval al een ontwerp klaar voor het tenue!

Veen staat bekend als een groot Ajax-fan. Hij heeft meerdere schilderijen bemaakt met de Amsterdamste voetbalclub als thema. Voor zijn laatste werk heeft hij zich laten inspireren door de plannen van de landskampioen om deel te nemen aan het damesvoetbal. Op deze manier zullen de meeste mannelijke fans wel open staan voor dit idee. Over dit werk van Veen zijn de supporters in ieder geval razendenthousiast.
Quote Henk Veen: "Het doel van Ajax is om mooi en aantrekkelijk voetbal te spelen. Deze lijn moet vooral doorgetrokken worden naar het damesvoetbal. Met dit tenue alleen al, krijg je alle stadions vol."

RTV-NH (Radio Televisie Noord Holland) heeft op 24 januari 2012 een interview gedaan voor het programma Noord Hollands Diep. Ajax-fan en kunstschilder Henk Veen heeft alvast een passend tenue ontworpen voor het AJAX damesvoetbal en dat testen we even op de training van Ajax. Vele spelers en trainers van AJAX zoals, Frank de Boer, Dennis Bergkamp, Vurnon Anita, Lorenzo Ebecilio, Jan Vertonghen, Fred Grim, Sjaak Swart, gaven meteen hun goedkeuring voor het ontworpen dames tenue door de kunstenaar. Zie het interview van RTV-NH hier!

Zie het artikel op www.ajaxf-side.nl - Artikel op Nu.nlreacties - Foto's Jos van ZettenAjax onderzoekt mogelijkheid voor vrouwenafdeling. Henk Veen heeft tenue al klaar

Een woordvoerder van Ajax zegt in het Algemeen Dagblad dat Ajax aan het onderzoeken is of het een vrouwenafdeling kan starten. 'De club staat zeker niet afwijzend tegenover vrouwenvoetbal. We zijn ons aan het oriënteren. Binnen de club is er iemand mee bezig die onderzoekt wat de voordelen en nadelen zijn aan deelname aan de vrouweneredivisie', aldus de woordvoerder. Henk Veen heeft in ieder geval al een ontwerp klaar voor het tenue!

Veen staat bekend als een groot Ajax-fan. Hij heeft meerdere schilderijen bemaakt met de Amsterdamste voetbalclub als thema. Voor zijn laatste werk heeft hij zich laten inspireren door de plannen van de landskampioen om deel te nemen aan het damesvoetbal. Op deze manier zullen de meeste mannelijke fans wel open staan voor dit idee. Over dit werk van Veen zijn de supporters in ieder geval razendenthousiast.
Quote Henk Veen: "Het doel van Ajax is om mooi en aantrekkelijk voetbal te spelen. Deze lijn moet vooral doorgetrokken worden naar het damesvoetbal. Met dit tenue alleen al, krijg je alle stadions vol."

RTV-NH (Radio Televisie Noord Holland) heeft op 24 januari 2012 een interview gedaan voor het programma Noord Hollands Diep. Ajax-fan en kunstschilder Henk Veen heeft alvast een passend tenue ontworpen voor het AJAX damesvoetbal en dat testen we even op de training van Ajax. Vele spelers en trainers van AJAX zoals, Frank de Boer, Dennis Bergkamp, Vurnon Anita, Lorenzo Ebecilio, Jan Vertonghen, Fred Grim, Sjaak Swart, gaven meteen hun goedkeuring voor het ontworpen dames tenue door de kunstenaar. Zie het interview van RTV-NH hier!

Zie het artikel op www.ajaxf-side.nl - Artikel op Nu.nlreacties - Foto's Jos van Zetten


Vurnon Anita
Bergkamp
Dennis Bergkamp
Jan Vertonghen
Fred Grim
Sjaak Swart
Frank de Boer
Ebecilio
Lorenzo Ebecilio
Vertonghen
Kunst Henk Veen in SBS6 Robs Grote TuinverbouwingHenk Veen in Man Bijt Hond NCRV

Henk Veen geinterviewd door het programma Man Bijt Hond van de NCRV tijdens de Huishoudbeurs 2012. Grote vraag: Welk moment kwam je moeilijk uit de verf? Klik op de eerste foto hieronder of klik hier!
 


T-Shirt Henk Veen in clip XsupportFunX met DJ Chuckie

Kunstenaar Henk Veen werkt samen met FunX Radio met het project XsupportFunX, waarbij de kunstschilder t-shirts heeft ontworpen. Deze worden door BN-ers gedragen om ook het nu al succesvolle project te steunen. Steunen doe je door de FunX App te downloaden.

De FunX App is inmiddels meer dan 220.000 keer gedownload. Het aantal downloads kreeg de afgelopen weken een boost mede dankzij de support van Chuckie. De DJ maakte speciaal voor alle mobiele FunX luisteraars een mixtape die exclusief via de FunX App te downloaden is.

Ook de mannen van Streetkings steunen FunX. Ze hebben daarom vrijwillig meegewerkt aan een tv-spot om de FunX App te promoten. De spot is eerder deze maand opgenomen in Zaandam. Bekijk hier het eindresultaat:
of hier . Deze commercial zal 391 keer getoond worden rondom de programma's op National Geographic & FoX Life1. Kijken dus!

Lees hier meer over XsupportFunX - reacties

Interview CampusTV: Ajax Amsterdam op jacht naar de derde ster

Met nog twee wedstrijden te gaan streeft de competitie af op een spannende titelstrijd. Echte Ajacied Henk Veen gaat er wel vanuit dat Ajax kampioen wordt. Vandaar dat hij ons Ajax shirt alvast voorziet van een derde ster.

Henk Veen werd geinterviewd door Olivier Stolp en Jeffry Dijkman van CampusTV.
Zie hier het filmpje op Campus.TV.Interview/documentaire studenten Media College Rotterdam

Op 31 januari 2011 hebben de studenten Wiebe Kuipers (interviewer), Patrick Echtermeijer (camera en geluid) en Max Lobter (camera en geluid) een interview gedaan met Henk voor hun opdracht van hun opleiding Media College een documentaire te maken. Kijk hier naar het resultaat:
Documentaire Het leven van kunstschilder Henk Veen deel 1
Documentaire Het leven van kunstschilder Henk Veen deel 2

Foto's - reacties
Interview AT5 Buurt project SMS Alert Henk Veen

AT5 is begonnen met een nieuw programma: BUURT!. Daarin is te zien wat er speelt en gebeurt in de wijken en buurten in de stad. Ook is er aandacht voor hoe bewoners zich inzetten om hun buurt te verbeteren. De redactie bestaat uit zeven laatstejaarsstudenten van de opleiding Media- en Informatiemanagement van de Hogeschool van Amsterdam. BUURT! is een project van AT5 en de Gemeente Amsterdam.

Speciaal voor dit programma heeft het programma Buurt afgelopen maandag opnames gemaakt van het speciale project "SMS ALERT Onze Molenwijk" afgelopen maandag, 4 oktober 2010. Hiervoor zijn diverse Molenwijk bewoners en onze buurtreggisseur Gerard Zwarts en onze Molenmeester Herman Oostwal en kunstenaar
Henk Veen (welke de kunstzinnige verkeersborden heeft gemaakt voor dit project) geinterviewd. De uitzending is aanstaande vrijdag te zien om 18:45, 21:00, 23:05 en 24:00 uur. Het programma is ook terug te zien op www.at5.nl/tv/buurt

reacties


Henk Veen IJAZZ 2009 6 sept a.s. op Ned 2 NPS om 18.10 uur

Op zondag 6 september as om 18:10 uur op Ned.2 bij de NPS kun je weer even terug blikken en geniet van IJAZZ Amsterdam 2009. Tijdens IJAZZ is Henk Veen speciaal gefilmd voor deze uitzending.
Henk schilderde met bekende nationale en internationale IJAZZ muzikanten voor het goede doel.

Meer info over het project hier.
Henk Veen & programma Topstylist-Home Edition Net 5

Henk Veen is gevraagd door Beeldbrigade om mee te werken aan het nieuwe programma Topstyliste-Home Edition op Net 5. Henk zijn schilderijen zijn beschikbaar voor de kandidaten voor het programma. Hou het programma in de gaten en zie wat er nog meer zal komen. Opnames starten op 4 oktober 2008. Uitzendingen wekelijks op de woensdagavond, start op 3 december 2008 om 20.30 uur.

|Het programma Topstylisten

NET 5 brengt dit najaar het nieuwe programma Topstylist – home edition op televisie, waarin gezocht wordt naar hét talent op het gebied van woonstyling. Elf deelnemers met de ambitie om van deze tak van styling hun beroep te maken, gaan de strijd met elkaar aan terwijl ze samen in één huis wonen. Degene die als beste woonstylist en dus als winnaar uit het huis komt, krijgt een droombaan bij het woonmagazine VT Wonen en bovendien een geldprijs. Jennifer Hoffman presenteert Topstylist – home edition, dat vanaf zondag 26 oktober om 19.30 uur wordt uitgezonden.

Topstylist – home edition is een afvalrace, waarbij elf talentvolle woonstylisten in spé het tegen elkaar opnemen. Ze wonen tijdens het programma met z’n allen in één huis. Aan de hand van opdrachten moeten de stylisten bewijzen dat ze boordevol creatieve woonideeën zitten en dat ze een spectaculaire oplossing hebben voor ieder interieurprobleem. Na iedere opdracht beoordeelt een vakkundige jury wie de opdracht het beste heeft volbracht, maar ook welke deelnemer slecht heeft gepresteerd en de wedstrijd moet verlaten. Daarnaast bepaalt de jury of en hoeveel geld er met het beste design gewonnen is voor een gezamenlijke jackpot.

Topstylist – home edition wordt geproduceerd door De Beeldbrigade in samenwerking met VT Wonen en Woonmall Villa Arena.- reacties
 

Interview Henk Veen & Freeda in AT5 VoxPop

Tijdens kunstplein 2008, 24 mei 2008, werden wij door de verslaggevers van AT5 geinterviewd voor het programma VoxPop.

Ze vroegen ons om te reageren op de volgende onderwerp over straatmuzikanten in Amsterdam:

Straatmuzikanten zijn niet meer weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld. Draaiorgels, zangers, eenzame gitaristen en zelfs hele Balkan-orkesten. Maar niet iedereen is even blij met de musici en de gemeente heeft aan deze vorm van straat-entertainment dan ook al flinke eisen gesteld. Voxpop vroeg het duo om
hun mening.

Kijk hier mee naar de video van het interview! (binnenkort online) of hier bij het nieuws (start op 21:10 min) of hier via windows mediaplayer. - reacties
Henk Veen heeft meegewerkt aan een speciaal kado voor Huub, bewoner uit de Gouden Kooi

Vandaag, 14 maart 2008, zal het kado voor Huub uit de Gouden Kooi, boek speciaal gemaakt door Wiebe (fansite van Huub), en het schilderij wat speciaal daarvoor gemaakt is, voor de cover, overhandigd worden aan Huub. Vanaf 13.30 uur dus kijken naar de streams!

In het boek onwijs leuke berichtjes gekregen van fans! Leuke foto's en 7 columns van Ilona (ex-bewoner), persoonlijke berichten van vrienden/familie en kennissen van Huub en exclusieve foto's die nog nooit getoond zijn. Voor de cover heeft Henk een schilderij gemaakt die gebruikt wordt voor de cover.

Het boek zou in eerste instantie door Wiebe (fansite van Huub) en Henk & Freeda eigenhandig overhandigd worden aan Huub in de villa, maar op het laatste moment is dit niet doorgegaan.

Filmpje het Huubboek - Filmpje het Huubschilderij - reacties

   
   
   
   
   
   
     


Unieke Henk Veen Ajax schilderijen

  Ook zo'n fan van Ajax en wil je graag een uniek Ajax schilderij aan je wand hebben,
kijk dan op Beschikbare doeken Henk Veen waar je meer informatie kan vinden over de formaten en andere info. Hou de website in de gaten, want Henk is bezig met een nieuwe serie Ajax doeken. Binnenkort nieuwe informatie over de nog geheime projecten voor alle Ajax-fans!

Op zoek naar een origineel handbeschilderde kado?
Of voor jezelf een
Ajax klok uit de prachtige nieuwe klokken-collectie van de bekende kunstschilder Henk Veen. Kijk voor meer info hier!

Ook op verzoek schilderijen te maken, is altijd mogelijk.
Neem contact op met: management Freeda
t
el +31 (0) 628135247 of mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl !

Wil je op de hoogte blijven van Henk Veen, klik hier voor de het aanmelden van de nieuwsbrief, nieuwsflash en persberichten o.v.v. aan
melden nieuwsbrief. Reacties
 
   
 


 

Henk Veen in programma Kort Amsterdams - Smaak van de Stad - AT5

Op 4 maart 2008 om 14.00 uur, zal de opnames plaatsvinden voor Kort Amsterdams van AT5, een dagelijkse stadsmagazine over Amsterdam en Amsterdammers.
Henk is gevraagd voor de rubriek "
Smaak van de Stad" zijn verhaal te vertellen over zijn speciale plek in Amsterdam. De locatie die Henk gekozen heeft en over zal vertellen is De Zeedijk in Amsterdam.


De uitzending vindt plaats op 12 maart 2008 om 18.40 uur, 20.45 uur, 21.45 uur en op 13 maart 2008 een herhaling.

Meer foto's...

Bekijk het filmpje hier!
Betere uitvoering hier en hier en hier! Start op 7.40 minuten.

Reaties!

 

       
       
        

Schilderijen in tv-programma FC Godenzonen AT5

Henk Veen zijn schilderijen zullen worden geexposeerd in het televiseprogramma FC Godenzonen van AT5. FC Godenzonen is het sportprogramma van AT5 over Ajax. Uitzending iedere maandag om 19:00, 22:00 en 00:00 uur. Dinsdag om 17:00 en 23:00 uur.

Tijdens de uitzending van 25 februari 2008, zullen twee schilderijen van Henk Veen geexposeerd worden. Op hun verzoek maakt Henk speciaal voor deze uitzendingen een Ajax-schilderij.

Voor het nieuwe decor voor het nieuwe seizoen (aug 2008), zal men tijdens de uitzendingen aan de gesprekstafel zitten die Henk Veen exclusief voor FC Godenzonen van AT5 zal schilderen. Update: Henk heeft speciaal voor FC Godenzonen een schilderij gemaakt!

Niet voor niets dus dat de doeken met het thema Johan Cruyff van Henk Veen in de uitzendingen te zien zijn, speciaal gemaakt in opdracht van The Gallery Donkersloot voor een veiling waar de opbrengsten van de schilderijen naar de Cruyff Foundation gaan! Johan Cruyff is in bezit van een doek van Henk Veen, tevens ook Frank Rijkaard en Klaas Jan Huntelaar, die jongsleden een expositie van Henk heeft geopend.

Kijk hier naar de opnames van de uitzxending van 25 februari 2008 waar de schilderijen van Henk te zien zijn in het decor.
Uitzending van 25 feb 2008 hier, 3 maart 2008 hier, 10 maart 2008 hier.

Foto's van de uitzendingen hier!


Reacties

Kijk hier naar de opnames van de uitzending van 25 februari 2008 waar de schilderijen van Henk te zien zijn in het decor. Via website van Godenzonen of via Windows Media Player.


 
Doek voor veiling Cruyff Foundation
Doek voor veiling Cruyff Foundation

Henk Veen heeft meegewerkt aan een speciaal kado voor Huub, bewoner uit de Gouden Kooi

In het boek onwijs leuke berichtjes gekregen van fans! Leuke foto's en 7 columns van Ilona (ex-bewoner), persoonlijke berichten van vrienden/familie en kennissen van Huub en exclusieve foto's die nog nooit getoond zijn. Voor de cover heeft Henk een schilderij gemaakt die gebruikt wordt voor de cover.

Het boek zou in eerste instantie door Wiebe (fansite van Huub) en Henk & Freeda eigenhandig overhandigd worden aan Huub in de villa, maar op het laatste moment is dit niet doorgegaan. Vandaar dat het schilderij te koop wordt aangeboden.
Dit is dus een unieke kans voor jou om in het bezit te komen van een schilderij wat speciaal voor het boek gemaakt is. reacties
 

Henk Veen & THC bij TMF

Op 12 oktober 2007 heeft THC & Henk Veen een interview bij TMF/MTV Reaction. Daar zal het doek welke henk geschilderd heeft te zien zijn van de cover van de c-single. Ook zal het nummer "Geef mij maar Amsterdam" gerapt worden. Stem dus rond de klok van 16.30 uur af op je televisie naar TMF Reaction!

Bekijk de clip hier! - Foto's van de opname - Reacties

De filmpjes zijn via YouTube te bekijken, achter de schermen bij THC!

Filmpje 1 - filmpje 2 - filmpje 3

Klik hier voor de clip van THC
 

Henk Veen in 7 plagen

Op 2 mei 2006 hebben de opnames plaatsgevonden voor het programma 7 Plagen van Talpa, geproduceerd door de Beeldbrigade. Henk Veen zat in de jury, voor het bejureren van de schilderijen voor de plaag die de beide groepen hebben gekregen. Het was de bedoeling dat de 2 teams portretten gaan maken waar de jury zijn licht over moet werpen. De uitzending zal plaatsvinden op maandag 18 juni 2007, van 14.30 tot 15.15 uur. Volg hier of hier de uitzending.

Lees meer.......

De 7 Plagen

Grensoverschrijdend spel waarin Hollanders en Belgen proberen elkaars leven tot een vrolijke hel te maken. In 7 Plagen staat de rivaliteit tussen Nederland en België centraal. Twee teams van 4 Belgen en 4 Nederlanders nemen hun intrek in 2 aangrenzende huizen en proberen elkaars leven vervolgens tot een vrolijke hel te maken. Waar gaat het over? Elke dag moeten die 2 teams het in een opdracht tegen elkaar opnemen. Het winnende team mag een plaag kiezen voor de buren. De hele dag Frans Bauer-schlagers door de luidsprekers, vijf varkens dat huis in, slechts 3 uur mogen slapen, de temperatuur naar 30° brengen......op zich allemaal nog vrij onschuldige ingrepen maar alles bij mekaar geteld kan de toestand in huis echt wel ondraaglijk worden....Want elke plaag is onomkeerbaar. En het aantal plagen (telkens te kiezen uit een menu van 7) kan oneindig oplopen. Totdat de Nederlanders óf de Belgen zich gewonnen geven... en hun rivalen er met de Jackpot vandoor gaan! Een Jackpot die na een paar weken in de tienduizenden euro's loopt...

Foto's van de set tijdens de opnames

Reacties....

 

 
 
 
     
     


 

THC bij Nachtegiel

Afgelopen nacht 21 april 2007, was THC ( d' Tunis, Rocks & RB Djan) te gast bij Giel Beelen in het programma Nachtegiel 3 FM van 00.00 uur tot zonsopgang. Tijdens de uitzending kwam Henk Veen in "opspraak".

THC: "THC, flex, Henkie Veen, yeah yeah, je weet 't.
Giel: "Henkie Veen is die eh, artiest, die kunstenaar toch?
THC: "Ja man, die, ook Tuindorper THC-er.
Giel: " Van die schilderijen! Oh, ook uit Tuindorp, goh, puinhoop, één grote ghetto daar, hahaha!"

Luister mee naar de uitzending .... of luister naar het stukje (deel 1 - deel 2- deel 3 - waar THC en Giel babbelen over Henk Veen.... (tussen: 01.34 50 en 01.36.20 uur)

                   


 

Henk Veen en Ziggi in 2 meter live KINK FM

Albumtracks, nieuwe muziek, live-optredens, veel Nederlands materiaal: dat zijn de ingrediënten van 2 Meter Live. Jan Douwe Kroeske houdt je op de hoogte van waar het om gaat in de muziek.

Vanavond in de uitzending Ziggi en de Renaissance band en Henk Veen die de cover (Ziggi: kaft) heeft ontworpen voor zijn nieuwe cd-single All Obstacles.
Jan Douwe vroeg de heren tijdens het live interview hoe de heren elkaar ontmoet hebben.
Ziggi: "Na een optreden heb ik de grote schilder Henk Veen ontmoet in de kleedkamer, een coole gast. Een biertje samen gedronken en bepraten meteen het idee om de kaft te laten ontwerpen door Henk.
Henk vertelde hoe hij het ontwerp voor de cover op het doek heeft gezet.
Henk verteld hoe hij de All Obstacles heeft vertaald in de gettowijk en de rijke mensen in de appartementen. De teksten op de muur benadrukken de contrast tussen arm en rijk.
Met de kleuren heeft hij de reaggae sfeer in het doek gelegd.
Foto's..
               

De playlist:
 • ziggy
  high times
  2 meter sessie
 • ziggi
  fight this struggle
  2 meter sessie
 • ziggi
  all obstacles
  2 meter sessie
 
   
Luister hier of hier of hier naar het optreden en het interview.
 Radio WestFriesland interview Henk Veen:

 

Op donderdag 21 juni 2007, rond de klok van 11 uur tot 12.15 uur, zal de bekende kunstschilder Henk Veen te gast zijn bij Mike's Investigation van Radio WestFriesland.

De uitzending is te beluisteren via Kabel 89,0 FM, Ether 103,9 FM en Ether 107,4 FM.
Tevens via internet op de live stream of Windows Media Player.
Luister het interview mee of hier (verkorte versie) en hier (volledige versie) via Radio West Friesland !
Kijk filmpje mee: Deel 1 - Deel 2 - Deel 3!

Het programma Mike's Investigation:
Vast onderdeel op maandag,- en donderdagmorgen is Mike's Investigation. Mike Roos gaat op zoek naar het antwoord op vragen 'waar we zo 1-2-3 geen antwoord op hebben'. Gewone dingen waar we eigenlijk niet bij stil staan of waar eigenlijk niet bij nagedacht wordt.

Reacties

 


 
   


  Tijdelijk nieuw doek in Gouden Kooi

Tijdelijk is er een doek opgehangen in de Gouden Kooi.
Zowel deze als het andere doek, wat zaterdag weer terug wordt gezet, worden giclees (druktechniek) van gemaakt. Binnenkort hier meer over!
                
 


 

Henk Veen exposeert in Gouden KooiHenk Veen zijn schilderijen zijn te zien in het kantoortje van Gouden Kooi.
Kijk iedere werkdag om 19.30 uur tot 20.00 uur.
Er hangen in het kantoor 5 schilderijen van Henk Veen.
 


 

Henk Veen exposeert in Gouden Kooi met nieuwe doeken:

Henk Veen heeft vanaf de start van Gouden Kooi zijn schilderijen hangen in de Gouden Kooi. Vanaf nu zijn er weer een nieuwe reeks te bewonderen in de ruimte van het kantoor. De bewoners van de villa zijn groot fan van Henk. In februari zal hij weer, op verzoek van de bewoners, een workshop geven, met het thema "dieren". Maar dit keer zit er een verrassend iets bij. Verklap nog even niks, maar wordt groots. Kijk hier voor de shots van de expo uit Gouden Kooi!

 

 
 
 


 

Kerstspecial: Foto's Gouden Kooi verjaardag bewoner Huub

Vandaag zijn de opnames geweest van Henk Veen in de Gouden Kooi. Bewoner Huub heeft van de kunstschilder Henk Veen een prachtig schilderij gehad voor zijn verjaardag. Huub was blij verrast met dit unieke, speciaal voor hem gemaakte doek. Ilona en Sylvia hebben dit meer dan geslaagde kado voor hem geregeld. Uitzending zal waarschijnlijk plaatsvinden op 28 of 29 december 2006. Meer foto's enz....De bewoners vertelde dat ze ons graag in januari terug willen zien met wederom een workshop schilderen, dit maal het thema "dieren". Henk vertelde dat we vanzelfsprekend graag weer terug komen!

Ilona, Sylvia, Nastasia, Bart, Brain, Nena, Huub en Nathanael, bedankt voor de warme ontvangst en gezelligheid. De wiskey smaakt waanzinnig....zullen nippen. We wachten jullie telefoontje af! Tot snel!!

Filmpje in windows mediaplayer
Filmpje via site Gouden Kooi (inloggen)


 


 

Volg de livestreams eerste Kerstdag Gouden Kooi

Vandaag, 25 december 2006, wederom weer in de Gouden Kooi. De nieuwste bewoner Huub is jarig en Ilona belde ons op of wij speciaal voor hem een doek konden maken en zelf konden brengen.

Rond 13.30 uur rijden wij de oprijlaan van de luxe villa op, om Huub te gaan feliciteren en te verrassen met dit leuke plan.

Kijk dus naar de live streams van de Gouden Kooi en volg ons televisieavontuur weer mee!

 


  Eerste kerstdag Gouden Kooi

Op 24 december gaat Henk Veen weer naar de Gouden Kooi. Hij is speciaal gevraagd door bewoner Ilona om de jarige job Huub een kerstkadotje te brengen. Opnames die dag, zijn vanaf 13.30 uur te volgen op de live streams.. Uitzending zal de dagen daarna volgen. Meer.....
 


 

Henk Veen zijn schilderijen in de Gouden Kooi


 

Henk Veen zijn schilderijen zijn te zien in het kantoortje van Gouden Kooi.
Kijk iedere werkdag om 19.30 uur tot 20.00 uur.
Er hangen in het kantoor 5 schilderijen van Henk Veen.


 

Grote kunstveiling in de Gouden Kooi

Grote kunstveiling in de Gouden Kooi t.b.v. Pup in Nood!

Onder leiding van gerenommeerd kunstschilder Henk Veen schilderen de Miljonairs van de Gouden Kooi prachtige portretten van elkaar. Al snel wordt besloten om deze schilderijen te veilen ten behoeve van een goed doel. Stichting Pup In Nood heeft een nieuwe dierenambulance (puppielance) nodig en unaniem wordt er in de Villa besloten om de opbrengst van de kunstveiling hieraan te doneren.

Lees HIER het telegraaf-artikel over Pup In Nood. (pdf)

U heeft nu de kans om een bijdrage te leveren aan deze dierenambulance en in het bezit te komen van een prachtig exclusief portret van één van de Miljonairs uit De Gouden Kooi. KLIK HIER OM NAAR DE VEILING TE GAAN!

Bron: Gouden Kooi - Talpa

De bovenstaande schilderijen zijn gemaakt o.l.v. Henk Veen in de Gouden Kooi.

Omschrijving doek Natasia - door Natasia: Natasia kreeg voor haar schilderij hulp van kunstschilder Henk van Veen. Deze wordt duidelijk beïnvloed door de Cobrakunst, die ook zo kenmerkend was voor het werk van Herman Brood. De Surinaamse ziet zichzelf als een vrolijke meid, die houdt van zachte en vrolijke tinten. Net als in de Cobrakunst heeft de 32-jarige moeder gebruik gemaakt van vorm, lijn en kleur, die een weergave zijn van een puur spontane actie waarbij ze niet aarzelde terug te grijpen naar het kindertekenen.

Kijk hier hoe dit tot stand is gekomen.

   Dagboek Gouden Kooi en kunst-workshop van Henk VeenSchilderkunst Tussen kunst en kitsch

15:11 - Schilderworkshop
Kunstschilder Henk Veen en Freeda arriveren voor een schilderworkshop. De Miljonairs gaan portretten leren schilderen. De schilderijen worden later geveild voor het goede doel. Bart en Brian zijn erg enthousiast. Voordat de Miljonairs beginnen met schilderen moet er eerst een schets worden gemaakt. Het duurt dus nog even voordat ze beginnen met het echte werk! Als Henk een paar van zijn werken laat zien, legt Bart direct de link met de schilderijen van Herman Brood. “Gaaf man, ik hou wel van deze schilderijen. Dat kan je niet leren, hè!”, vraagt Bart. “Nee! Dat ga ik je leren!”, antwoordt Henk. “Oh ja!? Ik vind ze echt cool”, reageert Bart.

Voordat de Miljonairs daadwerkelijk beginnen met schilderen, moeten ze eerst een schets maken. “Als je dan je schets hebt gemaakt, dan mag je hem overtrekken op een doek. Je mag jezelf schilderen of iemand anders. Als er maar van iedereen een zelfportret komt”, vertelt Henk. De potloden worden geslepen en de Miljonairs beginnen met schetsen. Al snel zijn de eerste schetsen af en kunnen de Miljonairs de kwast te hand nemen. Omdat er een oneven aantal Miljonairs is, heeft Henk de schets van Natasia gemaakt. Ze mag hem gelukkig wel zelf inkleuren.15:35 - En schilderen maar!
Natasia is de eerste die de kwast in de hand neemt. Met een spuitbus in de hand gaat Natasia grof te werk. Aan kleur geen gebrek. Driekwart van haar zelfportret bestaat uit de kleur roze.

16:04 - Spuiten zonder slikken
Als echte kunstschilders schilderen de Miljonairs er hevig op los. Aan kleuren geen gebrek. De spuitbus wordt veelvuldig gebruikt. De Miljonairs lijken zich prima te vermaken. Nu maar hopen dat de portretten iets opleveren voor het goede doel.

16:34 - Natasia natuurtalent?
Natasia is klaar met haar kunstwerk. En de andere Miljonairs zijn aangenaam verrast: “Wat is ie mooi geworden!” Zelfs Eveline moet toegeven: “Hij straalt een soort rust uit!” Zou de Surinaamse haar roeping hebben gevonden?

16:58 - Wie ben ik?
De Miljonairs hebben de opdracht gekregen elkaar te portretteren. Brian leeft zich helemaal uit op zijn schilderij. Rara, wie zou de Almeerder hebben vastgelegd. We geven een ‘kleine’ hint. Het is een beetje een zweverig type…

Als de Miljonairs klaar zijn, brengen ze de doeken naar buiten om te laten drogen. Daar worden de portretten onderling beoordeeld. Nu maar hopen dat de gemaakte werken voldoende geld opleveren voor het goede doel. 17:32 - Depressie? De Miljonair die met dit schilderij bedoeld wordt, lijkt het allemaal heel somber in te zien...

18:00 - Gaat Henk naar Barcelona?
De Miljonairs nemen afscheid van kunstschilder Henk. De workshop is goed bevallen. En het moet gezegd. De resultaten mogen er wezen. Buiten staat Sylvia nog even met de schilder na te babbelen: “Ik moet er waarschijnlijk vrijdag uit, dus dan kom je maar gewoon een keer langs in Barcelona!” Het moge duidelijk zijn dat de blonde Miljonair zich niet uit het veld laat staan door de uitslag van de populariteitspoll.

Klik hier voor een impressie in het huis van deze kleurrijke zeer welkome workschop Kunstschilderen.

Mocht je het niet kunnen zien, klik dan hier!

De bekende kunstschilder Henk Veen heeft vandaag, 2 november 2006 in het gloednieuwe programma de Gouden Kooi een workshop kunstschilderen gehouden met de bewoners van de luxe villa. Er zijn 9 schilderijen gemaakt, welke geveild worden op de website van de Gouden Kooi. De opbrengsten gaan naar een goed doel, die de bewoners zelf zullen uitkiezen. De uiteindelijke uitzending zal plaats vinden tussen maandag 6 november 2006 en vrijdag 10 november 2006 om 19.30 uur tot 20.00 uur. De speciale uitzending zal in het teken staan van de veiling. Het wordt uitgezonden wanneer bij de website van de Gouden Kooi de veiling gelanceert is. Het is een zeer vrolijke, kleurrijke en bijzondere dag geweest. De bewoners en ook de crew van de Gouden Kooi zijn laaiend enthousiast over de bekende kunstschilder Henk Veen en hij zal dan ook zeker weer een keer terug keren om meer met ze te gaan doen.

 


  Henk Veen schildert in de Gouden Kooi

Henk Veen staat aanstaande donderdag, 2 november 2006 in het gloednieuwe programma de Gouden Kooi. Hij zal daar om 14.30 uur tot 17.30 uur een workshop houden met de bewoners. Er zullen 10 schilderijen gemaakt worden en geveild op de website van de Gouden Kooi. De opbrengsten gaan naar een goed doel, die de bewoners zelf zullen uitkiezen. De uiteindelijke uitzending zal plaats vinden op vrijdag 3 november of maandag 6 november 2006, rond de klok van 19.30 uur tot 20.00 uur op Talpa. Natuurlijk is hij op de dag van de opnames direct te zien op de live streams van Talpa Gouden Kooi.

In het huis zullen ook schilderijen komen te hangen van Henk Veen. In een nu nog onbekende ruimte, een kantoor, waar gewerkt zal worden door de bewoners van de Gouden Kooi, zal zeer binnenkort de doeken te zien zijn, wanneer de deuren geopend worden voor de bewoners.  Schilderijen Henk Veen in aflevering Baantjer

De schilderijen van Henk Veen zijn gebruikt in de Aflevering 5: De Cock en de moord om het woord van Baantjer - Seizoen 8 - 2002.
Inhoud verhaal: Het succesvolle schrijversduo Quinten en Simon maakt furore met een comedy. Maar dan wordt Quinten dood aangetroffen. Kan Simon verder zonder Quinten? OF is het juist een motief om Quinten te vermoorden, zodat de rechten alleen aan Simon vervallen? Is de eindzin van een roman de oplossing voor De Cock? G eschreven door Berend Boudewijn. Geregisseerd door Anne van der Linden. Gastrollen o.a. Peter Blok, Betty Schuurman, Elsie de Brauw, Sjoera Retèl, Rick Engelkes.
 

Henk Veen te zien op tv bij Trendies magazine

Internationale toplocaties, mode, health & beauty, maar ook avontuurlijke onderwerpen voor de man die zich wil onderscheiden, komen bod. Trendies magazine op tv is altijd boeiend en belicht de onverwachte kanten van het leven. In tegenstelling tot andere jaren niet meer in een half uurtje, maar een vol uur lang! En het is elke dag trendies-tijd: van 11.00 uur tot 12.00 uur. Op Net 5 of SBS 6.
www.trendiesmagazine.nl

Met dank aan Marcel Dijkman.

 
 

 Life And Cooking

Henk Veen beschilderde deuren elke zondag tussen 17.00 19.00 uur op rtl4.

Presentatie : Carlo Boszhard. & Irene Moors

(jaar 200
0 t/m 2003)
 
   
   
   
 


Henk Veen figureert
in de nieuwe
Herman Brood film
"Wild Romance"
 


Henk Veen & Ali B

Mark Owen (ex Take That)
met een werk van Henk Veen

Kurt Nilsen (World Idol)
samen met Henk Veen
 


Henk Veen in Het Parool

7 plagen
Henk is jurylid bij 7 plagen
Big Brother Hotel

 

Henk in het Big Brother Hotel!

Op 14 januari heeft Henk Veen een doek gedoneerd en laten veilen voor het goede doel waar de bewoners van Big Brother Hotel zijn strijd voor levert. Uitgenodigd door Micky Hoogendijk, woont de kunstschilder een borrel bij en wordt het geschonken doek geveild.
 


Dan Ligtvoet directeur van M.T.V

DJ Tiësto met een werk van Henk Veen

10 jaar TMF!
Henk bij de TMF awards!
kijk hier voor meer foto's
 


 

Wannahaves

Op 28 februari 2004 is Henk Veen te zien tijdens het tv-programma Wannahaves.

Wannahaves is dagelijks op TV te bekijken. Twee keer per dag zelfs!
Van 10.30 - 11.00 uur SBS 6 en op het Tel Sell kanaal van 22.30 tot 23.00 uur.

www.wannahaves.nl


Cash & Carlo

Op 1 oktober en 24 oktober 2003 zullen de schilderijen van Henk Veen te bewonderen zijn in het programma Cash & Carlo. Cash & Carlo is een Hilarische spelshow waarbij de kandidaten uit het publiek worden gehaald.
Zij maken kans op mooie prijzen door het raden van de waarde daarvan.
Presentatie: Carlo Boszhard.

donderdag 25 maart 2004
dinsdag 9 maart 2004
dinsdag 16 december 2003
vrijdag 7 nbovember 2003
vrijdag 24 oktober 2003
woensdag 1 oktbober 2003
vrijdag 2 mei 2003
vrijdag 9 mei 2003
woensdag 14 mei 2003
woensdag 21 mei 2003
vrijdag 23 mei 2003
Iedere werkdag van 19:00 - 19:30


Idols 2002

Henk Veen is gevraagd de awards te maken voor Idols 2002 RTL4 en heeft de kandidaten/finalisten Hind, Jamai, Dewi en Jim uitgeschilderd. Uiteindelijk is Jamai de winnaar geworden van Idols 2002.

Dewi Jim
   

.Voor info,exposities ,live optredens, opdrachten etc, etc neem kontact op met:
Managent Henk Veen
tel 06-28135247
kunstschilderhenkveen@chello.nl

 
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl