Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


HENK VEEN IN HET CARROUSEL DU LOUVRE - PARIJS


Henk Veen met Nederlandse delegatie naar expositie in LOUVRE

De Société Nationale des Beaux Arts te Parijs heeft de Nederlandse delegatie uitgenodigd om met 10 kunstenaars te komen exposeren in de Salon die in CARROUSEL DU LOUVRE, waar een aantal landen zullen meedoen. Aan deze prestigieuse expositie doen 10 kunstenaars deelnemen met elk 1 kunstwerk. De Carrousel du Louvre bevindt zich in het souterrain van het Louvre-paleis in het centrum van Parijs. De expositie heeft plaatsgevonden tussen donderdag 13 december 2012 en zondag 16 december 2012.

De kunstenaars die met deze exclusieve expositie meedoen van de Nederlandse delegatie zijn: Roelofje van Opzeeland (organisator), Henk Veen, Annemiek Collin, Raymond Hoogendorp, Raffaella Clivio, John Ligtenberg, Mark van Doorn, Jos van Beek, Alic-Sovtic, FortMedia.

Het schilderij welke Henk Veen tentoongesteld heeft draagt de titel: Old Amsterdam, New Amsterdam - Memories That Everyone Had Forget . Formaat 90 x 130 cm.

Adres: Carrousel Du Louvre
Salle Le Notre
99 rue de Rivoli 75001
Paris - France

Zie hier de foto's en de belevenissen van Henk in Parijs en het Louvre.

     


Henk Veen met Nederlandse delegatie naar expositie in LOUVRE

De Société Nationale des Beaux Arts te Parijs heeft de Nederlandse delegatie uitgenodigd om met 10 kunstenaars te komen exposeren in de Salon die in CARROUSEL DU LOUVRE, waar een aantal landen zullen meedoen. Aan deze prestigieuse expositie doen 10 kunstenaars deelnemen met elk 1 kunstwerk. De Carrousel du Louvre bevindt zich in het souterrain van het Louvre-paleis in het centrum van Parijs.

De kunstenaars die met deze exclusieve expositie meedoen van de Nederlandse delegatie zijn: Roelofje van Opzeeland (organisator), Henk Veen, Annemiek Collin, Raymond Hoogendorp, Raffaella Clivio, John Ligtenberg, Mark van Doorn, Jos van Beek, Alic-Sovtic, FortMedia.

Op donderdag 13 december 2012 tussen 18.00 - 22.00 uur zal de vernissage plaatvinden. De prijsuitreiking zal zijn op zondag 16 december 2012 tussen 18.00 - 22.00 uur.

Het schilderij waar Henk Veen mee zal exposeren draagt de titel: Old Amsterdam, New Amsterdam - Memories That Everyone Had Forget . Formaat 90 x 130 cm.

Adres: Carrousel Du Louvre
Salle Le Notre
99 rue de Rivoli 75001
Paris - France

 


Henk Veen ontvangt Prix Special Carrousel Du Louvre Salon 2011 Parijs

De Nederlandse delegatie, welke voor het eerst dit jaar met een delegatie meedeed aan de tentoonstelling van de Salon 2011 de la Société Nationale des Beaux-Arts au Carrousel du Louvre, is in de prijzen gevallen. Henk Veen heeft de Prix Special 2011 mogen ontvangen en is daar zeer trots op. Een kroon op zijn werk met deze zeer vereerde prijs.

De groep van 10 kunstenaars zijn ook trots op Jos Out, de enige sculpturiste in de groep, die een Prix d'Honneur du Salon heeft mogen ontvangen. Buiten de beelden bestond de collectie uit schilderijen met hoogstaande kwaliteit van de kunstenaars Roelofje van Opzeeland (organisator), Henk Veen, Christa Logman, Liselot Been, Fleur van Waaij, Mimi van Bindsbergen, Henka Bohlander, Ton Pret, Loek Klinkhamer.. Deze delegatie hebben met hun werk Nederland op de kaart gezet tijdens de expositie in Parijs en kregen van de organisator van de tentoonstelling en de bezoekers zeer veel positieve reacties op de collectie uit ons land.

De Nederlandse delegatie heeft tijdens de opening hoog bezoek gehad van hun eregast, de Nederlandse ambassadeur, Dhr Hugo Siblesz uit Frankrijk. Bijzonder trots heeft hij gesproken over de delegatie en de collectie van de kunstenaars uit zijn land, welke hij met veel interesse heeft bewonderd.

Filmpjes en foto's hieronder:
Ambassadeur Nederland uit Frankrijk steunt Nederlandse delegatie expositie Salon 2011 SNBA
Interview FunX Radio Henk Veen Louvre Parijs Salon 2011
Interview AT5 Henk Veen Louvre Salon 2011 SNBA
Interview Radio Netherlands Worldwide RNW Henk Veen Louvre Parijs Salon 2011
Rijden over de Champs Elysees Parijs Frankrijk
Rit door garage in Parijs Frankrijk tijdens expo in Het Louvre 2011

Persfoto persbericht - krantenberichten - reacties

Persfoto persbericht

Persfoto persbericht


Nederlandse delegatie in Carrousel Du LOUVRE

Nederlandse delegatie exposeert tijdens de salon van de Société Nationale des Beaux Arts in het Carrousel Du Louvre in Parijs in Frankrijk van 8 december t/m 11 december 2011.

De Franse Société Nationale des Beaux Arts (Nationale Vereniging voor Beeldende Kunst, SNBA) organiseert jaarlijks een internationale ‘salon’, een tentoonstelling met prijzen. Tijdens deze expositie in het souterrain van het Louvre, maakt het kunstminnend publiek kennis met kunst uit vele landen binnen en buiten Europa, zoals Frankrijk, Brazilië, Canada, China, Japan, Korea, USA, India, waarbij ieder land present is met een delegatie. Op initiatief van Roelofje Van Opzeeland zal dit jaar voor de eerste keer een Nederlandse delegatie meedoen.

De doorgaans traditionele figuratieve expositie van de internationale delegaties zal dit jaar voor het eerst concurrentie krijgen van 10 Nederlandse kunstenaars: vernieuwend werk met een gewaagde frisse creativiteit, fantasierijk, van hoogstaande kwaliteit op het snijvlak van abstractie en figuratie. De tien gerenommeerde kunstenaars, die deelnemen aan de prestigieuze expositie zijn Roelofje van Opzeeland (organisator), Henk Veen, Christa Logman, Liselot Been, Fleur van Waaij, Mimi van Bindsbergen, Henka Bohlander, Ton Pret, Jos Out, Loek Klinkhamer.. Bovenstaande kunstenaars gaan met deze samengestelde collectie hun best doen om één of meer prijzen in de wacht te slepen!  

Op donderdag 8 december 2011 tussen 18.00 - 20.00 uur zal de vernissage plaatsvinden. De prijsuitreiking zal zijn op zaterdag 10 december 2011 tussen 18.00 - 22.00 uur. De kunstwerken kan men tot zondag 11 december 2011 tot 22.00 uur bezichtigen. De expositie is te zien op 8 t/m 11 december 2011 van 10.00 uur tot 20.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom om alle kunstwerken van over de hele wereld te komen bekijken tijdens de salon. De Carrousel Du Louvre bevindt zich in het souterrain van het Louvre-Paleis in het centrum van Parijs. Adres: Carrousel Du Louvre - Salle Le Notre - 99 rue de Rivoli 75001 - Paris – France.

Voor alle belevenissen, op weg, tijdens en na dit avontuur, zal de delegatie beschikbaar zijn om te vertellen over hun eervolle deelname aan deze exclusieve tentoonstelling. Hiervoor hebben wij een persmoment voorafgaand georganiseerd, welke zal plaatsvinden op 25 november 2011, tijd 15.00 uur, locatie Grant Café Amstelhoeck, Amstel 1, 1011 PN Amsterdam.

Het schilderij waar Henk Veen mee zal exposeren draagt de titel: Lost in Yesterday. Formaat 100 x 120 cm.

reacties - foto's - PERSFOTO KLIK HIER! - PERSFOTO GROEP KLIK HIER! - PERSFOTO HENK VEEN - Meer info en een overicht alle schilderijen op Roelofjeart.com - krantenartikelen - Foto's Jos van Zetten

 Persfoto Uitnodiging


Henk Veen met Nederlandse delegatie naar expositie in LOUVRE

De Société Nationale des Beaux Arts te Parijs heeft de Nederlandse delegatie uitgenodigd om met 10 kunstenaars te komen exposeren in de Salon die in CARROUSEL DU LOUVRE, waar een aantal landen zullen meedoen. . Aan deze prestigieuse expositie doen 10 kunstenaars deelnemen met elk 1 kunstwerk. De Carrousel du Louvre bevindt zich in het souterrain van het Louvre-paleis in het centrum van Parijs.

De kunstenaars die met deze exclusieve expositie meedoen van de Nederlandse delegatie zijn: Roelofje van Opzeeland (organisator), Henk Veen, Christa Logman, Liselot Been, Fleur van Waaij, Mimi van Bindsbergen, Henka Bohlander, Ton Pret, Jos Out, Loek Klinkhamer.

Op donderdag 8 december 2011 tussen 18.00 - 22.00 uur zal de vernissage plaatvinden. De prijsuitreiking zal zijn op zondag 10 december 2011 tussen 18.00 - 22.00 uur.

Het schilderij waar Henk Veen mee zal exposeren draagt de titel: Lost in Yesterday. Formaat 100 x 120 cm.

Adres: Carrousel Du Louvre
Salle Le Notre
99 rue de Rivoli 75001
Paris - France

reacties - Groepsfoto: Pati Riends

 

 Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl