Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


INTERVIEWS OVER HENK VEEN


Interview in boek over Cruijff door Maarten Bax

Op 24 maart 2016 overleed het fenomeen Johan Cruijff. Een groot verlies voor de sportwereld, maar ook voor de wereld daarbuiten. Hij was hét voorbeeld voor veel mensen. In dit boek vertellen sporters en BN'ers over hun bijzondere ontmoeting met deze 'god', want zo wordt Johan Cruijff door velen omschreven. ''Zijn openheid, zijn toegankelijkheid, maar ook zijn nukken maakten Johan zo speciaal.''

Voor dit boek hebben de auteurs Maarten Bax en Vrougje Fikke stad en land afgezocht naar mensen die bijzondere ontmoetingen hadden met het fenomeen. 'Gewone' mensen en BN'ers, zoals Art Rooijakkers, Frits Barend, Henk Spaan, Jean-Marie Pfaff, Sonny Silooy, Bennie Wijnstekers, Henk Schiffmacher en Henk Veen vertellen over hun bijzondere ontmoeting met de oud-voetballer/oud-coach. Ze worden soms hilarisch, vaak ook emotioneel en openhartig op schrift gezet in 'Cruijff 14, bijzondere ontmoetingen met het fenomeen'. Een boek vol mooie verhalen en foto's, heerlijk om terug te kijken op deze bijzondere man.

Tijdens de release datum van 14 maart 2018 wordt het eerste boek uitgegeven tussen 15.00 uur en 17.00 uur, locatie Borgland, waar kunstenaar Henk Veen zijn unieke collectie Cruijff schilderijen tentoongesteld heeft. Ook kunstenaar Henk Veen geinterviewd voor het boek over zijn passie en maatje Johan Cruijff waarmee hij regelmatig heeft samengewerkt en als een rode draad door zijn leven blijft lopen. Het boek is hier te bestellen.

Kunstenaar Henk Veen is geinterviewd voor de website Exprofs.nl, vanwege de relatie met Johan Cruijff. Voor de rubriek "14 vragen aan" heeft hij weer mooie persoonlijke antwoorden gegeven op de vragen. Lees hier het interview of klik op de foto hiernaast.

Tevens heeft Henk een interview gehad voor het boek van Maarten Bax, waarbij het boek in de lente van 2018 gepubliceerd wordt

Website Exprofs.nl en Eye4sports.nlInterview Marbella - Henk Veen
door Walter van Teeffelen
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl