Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


HENK VEEN & FAMILIE
 

 

 

Een speciale groet en nieuwjaarswens!

Een speciale groet en nieuwjaarswens!

Kleurrijke kerstgroetjes en een (verf) spetterend en fonkelend 2024 toegewenst!

Ondertussen geniet Henk nog steeds volop van het schilderen en zet hij zijn kracht en emoties, vooral zijn humor, graag op doek. Natuurlijk laat Henk zich weer graag uitdagen om een persoonlijk kunstwerk voor JOU te maken en horen graag wat jouw wensen zijn!!

Voor het jaar 2024 zijn wij weer druk met allerlei exposities, mooie openingen en leuke acties. Niet te vergeten het 25 jarig kunstenaarschap, daar gaan wij nog mee aan de slag. Maar natuurlijk horen wij graag jullie tips en ideeën om op unieke plekken te kunnen exposeren. Met creatief denken help je kunstenaar Henk Veen om nieuwe inspiratie te krijgen om te schilderen voor nieuwe mooie locaties. Een jaar om weer zalig te gaan bruisen!!!

Van het voortdurende succesverhaal van de Kunstklokken, Kunstklompen, Kunstsigarenblikjes, Ronde kunstblikjes, Boardarts, Kunstflessen, Brillies tot de Cruijffies, Ajax en de typische Amsterdamse grachtenhuisjes, sluiten wij het jaar 2023 af met een persoonlijke wens van de kunstenaar zelf: "Als ik een wens mocht doen voor het nieuwe jaar, dan wens ik meteen: Vrede, Vrijheid en Vriendschap voor iedereen!!!"

Meer info? Mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of whatsapp 06-28135247. Website www.henkveen.com

Henk Veen & Freeda

 

Een speciale groet en nieuwjaarswens!

Kleurrijke kerstgroetjes en een (verf) spetterend en fonkelend 2022 toegewenst!

Kijken terug op wederom een gek jaar met een onverwachte onzichtbare vijand die Corona heet.

Ondertussen geniet Henk nog steeds volop van het schilderen en zet hij zijn kracht en emoties, vooral zijn humor, graag op doek.

Henk draait na een jaar met revalideren voor de volle 100% en laat zich graag uitdagen om een persoonlijk kunstwerk voor JOU te maken en horen graag wat jou wensen zijn!!

Voor het jaar 2022 willen wij natuurlijk graag weer kunnen exposeren en mooie openingen voor nieuwe exposities te hebben, maar het beleid van de overheid laat dit nog steeds niet in alle vrijheid toe. Weet jij een mooi plekje met gegarandeerd publiek, dan kijken wij graag of wij daar kunnen exposeren. Beetje creatief denken, net als exposeren in de supermarkt, heeft kunstenaar Henk Veen een overvolle inspiratie die hij op doek gaat zetten! Een jaar om weer zalig te gaan bruisen!!!

Van het voortdurende succesverhaal van de Kunstklokken, Kunstklompen, Kunstsigarenblikjes, Kunstflessen, Brillies tot de Cruijffies, Ajax en de typische Amsterdamse grachtenhuisjes, sluiten wij het jaar 2021 af met een persoonlijke wens van de kunstenaar zelf:


"Als ik een wens mocht doen voor het nieuwe jaar, dan wens ik dat we samen kunnen zijn, gezellig bij elkaar."

Wij blijven bereikbaar en blijf jij vooral gezond!

Henk Veen & Freeda
 

Een speciale groet en nieuwjaarswens!

Kleurrijke kerstgroetjes en een (verf) spetterend en fonkelend 2021 toegewenst!

Kijken terug op een gek jaar met een onverwachte onzichtbare vijand die Corona heet.
Ondertussen geniet Henk nog steeds volop van het schilderen en zet hij zijn kracht en emoties, vooral zijn humor, graag op doek.

Henk draait voor de volle 100% en laat zich graag uitdagen om een persoonlijk kunstwerk voor JOU te maken en horen graag wat jou wensen zijn!!

Voor het jaar 2021, staan weer enkele mooie exposities ingeplant en heeft de kunstenaar een overvolle inspiratie die hij op doek gaat zetten! Een jaar om weer zalig te gaan bruisen!!!


Van het voortdurende succesverhaal van de Kunstklokken, Brillies tot de Cruijffies, Ajax en de typische Amsterdamse grachtenhuisjes, sluiten wij het jaar 2020 af met een persoonlijke wens van de kunstenaar zelf:

"Als ik een wens mocht doen voor het nieuwe jaar, dan wens ik dat we samen kunnen zijn, gezellig bij elkaar."

Wij blijven bereikbaar en blijf jij vooral gezond!


Henk Veen & Freeda
Een speciale feestdagen groet!

Kleurrijke kerstgroetjes en een (verf) spetterend en fonkelend 2018 toegewenst!

Kijken terug op een mooi jaar vol inspiratie en motivatie en heel belangrijk,
een nog steeds stijgende lijn qua gezondheid.
Zo geniet Henk nog steeds volop van het schilderen en zet hij zijn kracht en emoties, vooral zijn humor, graag op doek.
Van het voortdurende succesverhaal van de Brillies tot de Cruijffies, Ajax en de typische Amsterdamse grachtenhuisjes, sluiten wij het jaar 2017 met grote smile!
Henk draait voor de volle 100% en laat zich graag uitdagen om een persoonlijk kunstwerk voor JOU te maken en horen graag wat jou wensen zijn!!

Voor het jaar 2018, staan weer mooie exposities ingeplant en heeft de kunstenaar een overvolle inspiratie die hij op doek gaat zetten!
Een jaar om weer zalig te bruisen!!!


Henk Veen & Freeda


Freeda krijgt Theo Fransman eremedaille 2013

Onder grote belangstelling heeft stadsdeelvoorzitter Rob Post afgelopen vrijdag, 11 januari 2013, zijn nieuwjaarsrede gehouden. Hij gooide het dit jaar over een andere boeg en dat leverde een vermakelijke speech op waarbij af en toe hard werd gelachen. In het kader van de nieuwe Toekomstvisie deed hij namelijk of het 2030 was. Terug in 2013 reikte Abdelhak Belkasmi, voorzitter van de deelraad, aansluitend de Theo Fransman eremedaille uit aan Freeda Verburg voor het project SMS Alert onze (Molen)wijk.

Eremedaille
Na de speech werd traditioneel door de raadsvoorzitter de Theo Fransman eremedaille uitgereikt. Abdelhak Belkasmi roemde het feit dat de winnares dit jaar meerdere keren door verschillende mensen was voorgedragen. Iets dat niet vaak voorkomt. "Deze duizendpoot verdient hem echt voor al het werk dat ze heeft gedaan voor het project SMS Alert onze (Molen)wijk: Freeda Verburg!"

Een mooie verrassing voor Freeda, die zelf ook nog iets in petto had. "Als jullie mij verrassen, dan verras ik jullie", lachte ze. En vervolgens overhandigde ze de eerste exemplaren van het verslag dat naar aanleiding van alle overleggen rond het project is gemaakt. Een getekend verslag welteverstaan, door de bekende kunstenaar Henk Veen. "Ik had wel een vermoeden", verklaarde Freeda deze actie. "Maar ik ben ontzettend blij met de aandacht die het project nu weer krijgt. Steeds meer wijken door het hele land pakken de SMS Alert op en ik kan alleen maar zeggen dat het absoluut de moeite loont."

Het stripboekje "Getekend Verslag SMS ALERT Onze Molenwijk, getekend door kunstenaar Henk Veen - eerste editie", is helaas niet meer te bestellen.

Over het Stripboek:
Onze oud-buurtregisseur Gerard Zwarts kwam op 22-03-2009 met de vraag aan coördinator Freeda en kunstenaar Henk Veen, een idee te vormen, om de veiligheid en leefbaarheid in onze wijk de Molenwijk in Amsterdam Noord te vergroten. Diezelfde nacht is het idee geboren om beschilderde verkeersborden, met normen en waarden in kunstvorm met een knipoog, te maken. Deze borden zijn gereproduceerd en geplaatst in de wijk en zo het gezicht geworden van het inmiddels succesvolle project SMS ALERT Onze Molenwijk. Niet lang daarna werd het onderdeel SMS ALERT gevormd en in werking gezet. Het project bleek zo’n succes dat de groep flink uitgroeide. In 2012 heeft dit burgerinitiatief hiervoor de ereprijs Hein Roethofprijs mogen ontvangen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Elke eerste maandag van de maand komen de leden bij elkaar om de situatie in de wijk te bespreken. De besprekingen verlopen niet alleen zeer serieus, maar ook vaak met een grote dosis humor. De bekende kunstschilder en tevens lid, heeft vaak zo zijn eigen kijk op de onderwerpen die besproken worden. Tijdens de maandelijkse vergaderingen zet Veen zijn gedachten en vaak humoristische kijk, op papier door middel van tekeningen. Naast het geschreven verslag, nu het getekende verslag, gebundeld tot een mooie memorie van het succes van het project, de samenwerking met de ledenbewoners en alle instanties die zijn aangesloten.

Met grote dank aan alle leden en oud-leden van het project en de aangesloten instanties, zoals corporatie De Alliantie, Eigen Haard, Politie, Politie meldkamer 112, Groenvoorziening, Stichting Dock, Combiwel, Milieuhandhaving, Straatcoaches, TNT Post, Winkeliers Winkelcentrum Molenwijk, Streetcornerwork, Stadsdeel.

Speciale dank aan motivator Gerard Zwarts - Politie en onze steun Herman Oostwal - De Alliantie en onze grootste fans Voorzitter College van Procureurs-generaal Openbaar Ministerie - Herman Bolhaar, Directeur bedrijfsvoering Openbaar Ministerie - Henk Boland (in memoriam).

Klik voor alle foto's hier! - Check het filmje van de overhandiging hier! - krantenknipselsKids Henk Veen rennen mee met de Dam tot Dam 2010

Terwijl de kunstenaar Henk Veen voor het derde achtereenvolgende jaar het aandenken van de Dam tot Dam Businessloop 2010 signeert, rennen de kinderen van de kunstenaar mee aan de run. Extra spannend dus dit jaar, een Damloop met een speciaal tintje. Alle drie hebben de deze run uitgelopen met prachtige tijden. De grootste supporter en zus van de 3 kids Henkie, Robin en Jordi, stond aan de kant hen toe te juichen.

Hieronder de foto's.

Foto: Steef Meyknecht

Theo Fransman Medaille 2010 uitgereikt aan Robin

De Theo Fransman medaille 2010 is uitgereikt aan Robin Beugel, tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Stadsdeel Amsterdam Noord.

Deze medaille is voor Noord-Amsterdammers die zich in bijzonder heeft ingezet voor Amsterdam Noord. Het thema voor dit jaar is "Jongeren voor de samenleving in Amsterdam Noord". Ditmaal voor een jonge inwoner die zich onderscheiden binnen de noordse samenleving, worden voorgedragen. Hun vrijwillige bijdrage voor de samenleving van Amsterdam-Noord en de manier waarop zij zich onderscheiden kan.


Zie hier de overhandiging van de Theo Fransman Medaille 2010 op You Tube. - reacties

Foto Steef Meyknecht www.steefmeyknecht.nl


Videoclip Robin & Astrid ROC Sport en Bewegen

Voor de opleiding ROC Sport en Bewegen in Amsterdam, hebben Robin (dochter van Henk Veen) en vriendin en klasgenootje Astrid de opdracht gekregen een videoclip te maken met als extra opdracht bepaalde bewegingen er in te zetten.
de opnames zijn gemaakt in Amsterdam Noord met locaties: NDSM, de pont, TMF, Floradorp, Molenwijk, etc.


Zie hier de videoclip op You Tube.
Een speciale feestdagen groet!

Kleurrijke kerstgroetjes en
een (verf) spetterend en fonkelend 2010 toegewenst!

Henk Veen & Freeda


Voor het jaar 2010, staan weer grootse en opvallende projecten en exposities ingeplant.
Een jaar om weer zalig te bruisen!!!
Kijken dan ook terug op een zeer goed geslaagd jaar 2009, met een grote smile!


reacties
Robin wint Noord Talent Award Sport 2009

De afgelopen maanden streden veel jongeren uit Amsterdam Noord in verschillende categorieen Expo, Pen, Podium, Sport & Lifestyle, om de enige echte Noord Talent Award. Onze dochter Robin werd genomineerd voor de categorie Sport. Vandaag, zondag 13 september 2009, was de bekendmaking van de winnaars en de prijsuitreiking. Samen met andere getalenteerde jongeren werden ze geinterviewd over hun talent, bejureerd over hun talent en uiteindelijk is Robin met de categorie Sport de winnaar geworden. Robin heeft 35 zwemdiploma's, geeft al vanaf haar 10de zwemles en heeft met haar 15 jaar haar diploma gehaald waarbij ze officieel zwemles mag geven. Dit is nog niet alles. Robin doet ook vrijwilligerswerk bij Only Friends, een sportvereniging voor gehandicapten. Ze geniet enorm van wat ze doet en volgt een mbo sportopleiding bij het ROC, om uiteindelijk van het werk wat ze vrijwillig doet, haar job te maken.

Tijdens het wachten op het moment van de uitreikingen, kon Henk het niet laten om bij de Kunsttoren natuurlijk ook te schilderen. Zie hieronder het resultaat. - filmpje 1 - filmpje 2 - filmpje 3 - reacties

Kijk voor voorgaande haar reclame filmpje Young Works hier en SBS Hart van Nederland opnames hier, toen ze gebombardeerd werd als Jongste Zwemjuf van Nederland.
Krantenknipsels:
Fancy
Telegraaf
Parool
Metro Parool
Noord Amsterdasms Nieuwsblad

Echo NRC

 

Dochter Henk Veen, Robin, uitgebreid in het nieuws

In de schijnwerpers: Robin jongste officiele zwemjuf in Nederland

Op 9 Mei 2008, heeft Robin, haar certificaat intro Elementair Zwemmen behaalt. Dit houdt in dat ze vanaf nu officieel als zweminstructeur mag les geven. Ze is overigens de enige in de groep die het certificaat heeft behaald op alle onderdelen. Ze is het allerjongste zwemjuffie in heel Nederland met 15 jaar!!!! Al 4 jaar geef ze zwemles aan een grote groep kinderen in het Floraparkbad en mag zichzelf nu officieel zweminstructrice noemen!!!

Vandaag, 14 mei 2008,wordt Robin (15 jaar) gefilmd door SBS Hart van Nederland!
Vandaag is de uitzending om 22.30 uur vanavond op SBS!!!

Tevens in de krant Telegraaf, Metro, Parool, Noord Amsterdams Nieuwsblad, Echo, NRC en de Fancy !

Kijk hier naar de uitzending van SBS Hart van Nederland - Reacties

Binnenkort opnames vooreen filmpje voor www.youngworks.nl, een advies- en reclamebureau gespecialiseerd in het bereiken van jongeren, voor het onderdeel Talent Casting.
Zie hier het filmpje van Robin op de site bij Youngworks.


Foto's Richard Mouw, Fotograaf Telegraaf

Foto's Richard Mouw, Fotograaf Telegraaf
Foto's Richard Mouw, Fotograaf Telegraaf
Foto's Richard Mouw, Fotograaf Telegraaf
Foto's Richard Mouw, Fotograaf Telegraaf
Foto's Richard Mouw, Fotograaf Telegraaf
Foto's Richard Mouw, Fotograaf Telegraaf
Foto's Richard Mouw, Fotograaf Telegraaf
Foto's Freeda
Foto's FreedaIn memoriam, onze Jerry ... onze Krulstaart en Jerryperry

Een prachtige collage van Jerry zo zoals wij hem kennen.
Een vrolijke lachende stoeiende pratende en bijzonder sterke hond.
Onze kanjer is dinsdag 22 april 2008 gaan hemelen..
Goh wat missen wij hem!

Bijzonder beestje .... onze krulstaart
. Heeft ons door onze moeilijke tijd heen geholpen. En nu moeten wij hem missen. Hij was 11 jaar. Op en top een speel stoei hondje. Vrolijk lachend en enorm sterk en bijzonder lief. Hij had onze hart gestolen.

Hij werd ernstig ziek 3 maanden geleden.
Na 2 maanden worstelen knapte hij wonder boven wonder op. Veel afgevallen door de pijn en erg verzwakt Toen kreeg hij als klap op de vuurpijl nog een zeer heftige kennelhoest overheen, ook daar kwam hij bovenop. Maar de laatste week ging zijn hart en longen hem parten spelen. Amper ademen en bijna niet kunnen eten. Vreemde vlekken op de foto. Het was genoeg .... van alles naar niks... en hier zou hij niet meer van opknappen .... Hij heeft gevochten om bij ons te blijven, hij genoot ontzettend ...wilde nog lang niet weg....

Het is beter zo, maar zijn er stuk van.... zijn lach houden we vast!

reacties ... 

Henk Veen en management Freeda in Duits park aan ramp ontsnapt

Afgelopen 11 juli 2007, waren de bekende kunstschilder Henk Veen en management Freeda, even op adem komen in het duitse park Heidelbachsee in het Eifelgebergte.Op een ochtend toen het kroost van beiden een boodschapje wilde halen, liepen ze tegen een wegversperring aan die net werd aangelegd. Vollop politie, brandweer, ambulance en traumahelicopters reden en vlogen af en aan. Tien minuten daarvoor was er een chloorgaswolk ontsnapt uit het "Market Dome". Het heeft een haartje gescheeld of ze waren zelf het slachtoffer van dit ongeluk. Deze ramp heeft de nederlandse kranten gehaald en ook de duitse pers (kranten en televisie)Gelukkig hebben we de rest van de vakantie lekker kunnen genieten en bijkomen van een heftig jaar. Klik op de kranteknipsels om ze te vergroten.

Reacties

 Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl