Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


      
HENK VEEN OP TELEVISIE

 

Radio WestFriesland interview Henk Veen:

Op donderdag 21 juni 2007, rond de klok van 11 uur tot 12.15 uur, zal de bekende kunstschilder Henk Veen te gast zijn bij Mike's Investigation van Radio WestFriesland.

De uitzending is te beluisteren via Kabel 89,0 FM, Ether 103,9 FM en Ether 107,4 FM. Tevens via internet op de live stream of Windows Media Player.

Het programma Mike's Investigation:
Vast onderdeel op maandag,- en donderdagmorgen is Mike's Investigation. Mike Roos gaat op zoek naar het antwoord op vragen 'waar we zo 1-2-3 geen antwoord op hebben'. Gewone dingen waar we eigenlijk niet bij stil staan of waar eigenlijk niet bij nagedacht wordt. Heb jij ook vragen over Henk en wil je Mike voor het antwoord inschakelen? Mail Mike. Foto's hier....

 
 
   
 

Henk Veen in 7 plagen

Op 2 mei 2006 hebben de opnames plaatsgevonden voor het programma 7 Plagen van Talpa, geproduceerd door de Beeldbrigade. Henk Veen zat in de jury, voor het bejureren van de schilderijen voor de plaag die de beide groepen hebben gekregen. Het was de bedoeling dat de 2 teams portretten gaan maken waar de jury zijn licht over moet werpen. De uitzending zal plaatsvinden op maandag 18 juni 2007, van 14.30 tot 15.15 uur. Volg hier of hier de uitzending.

Lees meer.......

De 7 Plagen

Grensoverschrijdend spel waarin Hollanders en Belgen proberen elkaars leven tot een vrolijke hel te maken. In 7 Plagen staat de rivaliteit tussen Nederland en België centraal. Twee teams van 4 Belgen en 4 Nederlanders nemen hun intrek in 2 aangrenzende huizen en proberen elkaars leven vervolgens tot een vrolijke hel te maken. Waar gaat het over? Elke dag moeten die 2 teams het in een opdracht tegen elkaar opnemen. Het winnende team mag een plaag kiezen voor de buren. De hele dag Frans Bauer-schlagers door de luidsprekers, vijf varkens dat huis in, slechts 3 uur mogen slapen, de temperatuur naar 30° brengen......op zich allemaal nog vrij onschuldige ingrepen maar alles bij mekaar geteld kan de toestand in huis echt wel ondraaglijk worden....Want elke plaag is onomkeerbaar. En het aantal plagen (telkens te kiezen uit een menu van 7) kan oneindig oplopen. Totdat de Nederlanders óf de Belgen zich gewonnen geven... en hun rivalen er met de Jackpot vandoor gaan! Een Jackpot die na een paar weken in de tienduizenden euro's loopt...

Foto's van de set tijdens de opnames

Reacties....

 

 
 
 
     
     


 

THC bij Nachtegiel

Afgelopen nacht 21 april 2007, was THC ( d' Tunis, Rocks & RB Djan) te gast bij Giel Beelen in het programma Nachtegiel 3 FM van 00.00 uur tot zonsopgang. Tijdens de uitzending kwam Henk Veen in "opspraak".

THC: "THC, flex, Henkie Veen, yeah yeah, je weet 't.
Giel: "Henkie Veen is die eh, artiest, die kunstenaar toch?
THC: "Ja man, die, ook Tuindorper THC-er.
Giel: " Van die schilderijen! Oh, ook uit Tuindorp, goh, puinhoop, één grote ghetto daar, hahaha!"

Luister mee naar de uitzending .... of luister naar het stukje (deel 1 - deel 2- deel 3 - waar THC en Giel babbelen over Henk Veen.... (tussen: 01.34 50 en 01.36.20 uur)

                   


 

Henk Veen en Ziggi in 2 meter live KINK FM

Albumtracks, nieuwe muziek, live-optredens, veel Nederlands materiaal: dat zijn de ingrediënten van 2 Meter Live. Jan Douwe Kroeske houdt je op de hoogte van waar het om gaat in de muziek.

Vanavond in de uitzending Ziggi en de Renaissance band en Henk Veen die de cover (Ziggi: kaft) heeft ontworpen voor zijn nieuwe cd-single All Obstacles.
Jan Douwe vroeg de heren tijdens het live interview hoe de heren elkaar ontmoet hebben.
Ziggi: "Na een optreden heb ik de grote schilder Henk Veen ontmoet in de kleedkamer, een coole gast. Een biertje samen gedronken en bepraten meteen het idee om de kaft te laten ontwerpen door Henk.
Henk vertelde hoe hij het ontwerp voor de cover op het doek heeft gezet.
Henk verteld hoe hij de All Obstacles heeft vertaald in de gettowijk en de rijke mensen in de appartementen. De teksten op de muur benadrukken de contrast tussen arm en rijk.
Met de kleuren heeft hij de reaggae sfeer in het doek gelegd.
Foto's..
               

De playlist:
 • ziggy
  high times
  2 meter sessie
 • ziggi
  fight this struggle
  2 meter sessie
 • ziggi
  all obstacles
  2 meter sessie
 
   
Luister hier of hier of hier naar het optreden en het interview.
 


 

Release single-cd Ziggi - All Obstacles

De ontmoeting tussen Ziggi en de bekende kunstschilder Henk Veen heeft een prachtige combinatie teweeg gebracht. Na een optreden in Zaandam in de Kade, hadden de heren een enorme klik en brainstormde over het samenwerken met elkaar om een cover te ontwerpen voor de nieuwe cd-single All Obstacles, van Ziggi, die in korte tijd op de markt zou komen. In een sneltreinvaart is het balletje gaan rollen met een spetterend resultaat die het nummer All Obstacles, het verhaal achter de muziek en tekst kracht doen bij zetten. Het is een bijzonder melodieus reggae nummer waarvan de muziek gemaakt is door het alom bekende en gerespecteerde Oostenrijkse “House of Riddim”.

Op 28 maart heeft Ziggi een interview gehad bij MTV Reaction, waar het doek van Henk Veen achter deze swingende reggae en rappende popmuzikant te zien was. Ziggi vertelde enthousiast over de release van zijn nieuwe cd-single All Obstacles, waar Henk Veen de cover voor ontworpen heeft. Binnenkort weer een interview bij MTV Reaction, waar de band live het nummer zal vertolken. Nummer te beluisteren hier en hier.

Op zaterdag 7 april vindt de Duitse release plaats van Ziggi’s album “So Much Reasons” en zijn single “All Obstacles” in Stadtgarten, Keulen.Dit gebeurd door Ziggi’s label Rock’N Vibes entertainment in samenwerking met het Duitse Kingstone Records & distributeur Groove Attack.

Op 12 april Kink FM. radio interview met Ziggi en Henk Veen + live sessie met de band. Half april MTV reaction. Live sessie + interview. 8 april Pleasure paasparty. Live show plus overhandiging 1ste single aan Ziggi.

Management Ziggi, Rock ‘n Vibes
e-mail: info@rocknvibes.com
Website: www.ziggionline.net

                 Tijdelijk nieuw doek in Gouden Kooi

Tijdelijk is er een doek opgehangen in de Gouden Kooi.
Zowel deze als het andere doek, wat zaterdag weer terug wordt gezet, worden giclees (druktechniek) van gemaakt. Binnenkort hier meer over!
                
 


 

Henk Veen exposeert in Gouden Kooi met nieuwe doeken:

Henk Veen heeft vanaf de start van Gouden Kooi zijn schilderijen hangen in de Gouden Kooi. Vanaf nu zijn er weer een nieuwe reeks te bewonderen in de ruimte van het kantoor. De bewoners van de villa zijn groot fan van Henk. In februari zal hij weer, op verzoek van de bewoners, een workshop geven, met het thema "dieren". Maar dit keer zit er een verrassend iets bij. Verklap nog even niks, maar wordt groots. Kijk hier voor de shots van de expo uit Gouden Kooi!

 

 
 
 


 

Kerstspecial: Foto's Gouden Kooi verjaardag bewoner Huub

Vandaag zijn de opnames geweest van Henk Veen in de Gouden Kooi. Bewoner Huub heeft van de kunstschilder Henk Veen een prachtig schilderij gehad voor zijn verjaardag. Huub was blij verrast met dit unieke, speciaal voor hem gemaakte doek. Ilona en Sylvia hebben dit meer dan geslaagde kado voor hem geregeld. Uitzending zal waarschijnlijk plaatsvinden op 28 of 29 december 2006. Meer foto's enz....

De bewoners vertelde dat ze ons graag in januari terug willen zien met wederom een workshop schilderen, dit maal het thema "dieren". Henk vertelde dat we vanzelfsprekend graag weer terug komen!

Ilona, Sylvia, Nastasia, Bart, Brain, Nena, Huub en Nathanael, bedankt voor de warme ontvangst en gezelligheid. De wiskey smaakt waanzinnig....zullen nippen. We wachten jullie telefoontje af! Tot snel!!

Filmpje in windows mediaplayer
Filmpje via site Gouden Kooi (inloggen)
 


  Eerste kerstdag Gouden Kooi

Op 24 december gaat Henk Veen weer naar de Gouden Kooi. Hij is speciaal gevraagd door bewoner Ilona om de jarige job Huub een kerstkadotje te brengen. Opnames die dag, zijn vanaf 13.30 uur te volgen op de live streams.. Uitzending zal de dagen daarna volgen. Meer.....
 


Henk Veen te zien op tv bij Trendies magazine

Internationale toplocaties, mode, health & beauty, maar ook avontuurlijke onderwerpen voor de man die zich wil onderscheiden, komen bod. Trendies magazine op tv is altijd boeiend en belicht de onverwachte kanten van het leven. In tegenstelling tot andere jaren niet meer in een half uurtje, maar een vol uur lang! En het is elke dag trendies-tijd: van 11.00 uur tot 12.00 uur. Op Net 5 of SBS 6.
www.trendiesmagazine.nl

Met dank aan Marcel Dijkman.Life And Cooking

Henk Veen beschilderde deuren elke zondag tussen 17.00 19.00 uur op rtl4.

Presentatie : Carlo Boszhard. & Irene Moors

(jaar 200
0 t/m 2003)
 
   
   
   
 


Henk Veen figureert in de nieuwe
Herman Brood film "Wild Romance"
 


Henk Veen & Ali B

Mark Owen (ex Take That)
met een werk van Henk Veen

Kurt Nilsen (World Idol)
samen met Henk Veen
 


Henk Veen in Het Parool

7 plagen
Henk is jurylid bij 7 plagen
Big Brother Hotel

 

Henk in het Big Brother Hotel!

Op 14 januari heeft Henk Veen een doek gedoneerd en laten veilen voor het goede doel waar de bewoners van Big Brother Hotel zijn strijd voor levert. Uitgenodigd door Micky Hoogendijk, woont de kunstschilder een borrel bij en wordt het geschonken doek geveild.
 


Dan Ligtvoet directeur van M.T.V

DJ Tiësto met een werk van Henk Veen

10 jaar TMF!
Henk bij de TMF awards!
kijk hier voor meer foto's
 


 

Wannahaves

Op 28 februari 2004 is Henk Veen te zien tijdens het tv-programma Wannahaves.

Wannahaves is dagelijks op TV te bekijken. Twee keer per dag zelfs!
Van 10.30 - 11.00 uur SBS 6 en op het Tel Sell kanaal van 22.30 tot 23.00 uur.

www.wannahaves.nl


Cash & Carlo

Op 1 oktober en 24 oktober 2003 zullen de schilderijen van Henk Veen te bewonderen zijn in het programma Cash & Carlo. Cash & Carlo is een Hilarische spelshow waarbij de kandidaten uit het publiek worden gehaald.
Zij maken kans op mooie prijzen door het raden van de waarde daarvan.
Presentatie: Carlo Boszhard.

donderdag 25 maart 2004
dinsdag 9 maart 2004
dinsdag 16 december 2003
vrijdag 7 nbovember 2003
vrijdag 24 oktober 2003
woensdag 1 oktbober 2003
vrijdag 2 mei 2003
vrijdag 9 mei 2003
woensdag 14 mei 2003
woensdag 21 mei 2003
vrijdag 23 mei 2003
Iedere werkdag van 19:00 - 19:30


Idols

Henk Veen heeft de kandidaten geschilderd.

Dewi Jim
   

.Voor info,exposities ,live optredens, opdrachten etc, etc neem kontact op met:
Managent Henk Veen
tel 06-28135247
kunstschilderhenkveen@chello.nl