Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 Expositie Marriott Hotel 2006 tot heden - Leidseplein - Amsterdam

 Veiling en expo schilderijen kunstenaar Henk Veen voor Homeplan in Marriot Hotel

HENK VEEN, MAXI PRIEST, JAN SIERHUIS, AATJE VELDHOEN & NICO KOSTER ZETTEN ZICH IN VOOR STICHTING HOMEPLAN IN MARRIOTT AMSTERDAM

Lounge Gallery – Live painting, kunst expositie en veiling voor Stichting HomePlan op vrijdag 28 maart, van 19:00 tot 22:00, in het Marriott hotel te Amsterdam . Een leuke bijkomstigheid, de toegang is gratis! Maxi Priest, Jan Sierhuis, Aatje Veldhoen, Nico Koster, Henk Veen, Christa Logman, Anita Johansen, Ies Noordhoek, Nel Huu man & Paulina Prat, zullen hun werk exposeren. Daarbij zullen Christa Logman, Henk Veen en Yvonne Zonnenberg live painting performen. De avond zal worden afgesloten met een veiling, inclusief de live geschilderde werken.

Negen studenten van de Internationale Hoge Hotelschool The Hague, te Amsterdam zetten zich in voor stichting Homeplan.

Stichting Homeplan is een Nederlandse organisatie die huizen bouwt voor de allerarmste in verschillende landen in Zuid-Amerika en in het zuiden van Afrika. Daarnaast helpt HomePlan met het bouwen aan een toekomst voor deze mensen, door te zorgen voor scholing en medische zorg.

Na de ervaringen van de studenten in de Ardennen, waar zij hun eigen tent met zeil en touw moesten opbouwen, weten zij weer hoe belangrijk het is om een huis en een thuis te hebben.

De Lounge Gallery is het perfecte platform voor gasten om, onder het genot van een drankje, persoonlijk contact te leggen met de kunstenaars die live aan hun werk bezig zijn in een unieke bar & lounge setting. Daarnaast zal er ook een veiling plaatsvinden met o.a. de ter plaats gemaakte schilderijen, hotelovernachtingen en diner pakketten. Ook zal elk van de aanwezige kunstenaars één van hun werken ter veiling stellen. Daarbovenop, heeft ook zanger Maxi Priest een van zijn schilderijen beschikbaar gesteld voor de veiling.

Zowel Christa Logman als Henk Veen hebben een expositie gehad in het Louvre te Parijs. Christa zal beschikbaar zijn voor a-la-minute portretten, waar Henk Veen één van zijn schilderijen zal afmaken. Yvonne Zonnenberg zal live een bodypaint maken. Met dank aan Artisitc Aid Amsterdam, die de studenten in contact heeft gebracht met de aanwezige kunstenaars.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit evenement? Ga naar: www.facebook.com/charity.loungegallery Voor vragen stuurt u een mail naar: charity.loungegallery@gmail.com
Voor gastenlijst inschrijvingen gaat u naar de volgende website:
www.123formulier.nl/form-5797/Evenement-RegistratiesysteemInfo expo Marriott hotel

 

Bar Marriott Hotel omgetoverd in Henk Veen Gallery Characters

Vanaf 1 november 2008 is de bar in het Marriott Hotel verplaatst naar de straatkant en heeft een metamorfose ondergaan. Op speciaal verzoek heerft Henk Veen schilderijen gemaakt in "sign art". De bar is omgetoverd in "The Henk Veen Gallery / Bar Characters. Meerdere malen per maand zal er live action painting zijn door de kunstschilder in de bar Characters.

Binnenkort wordt de nieuwe expositie en bar geopend door met een bekende Nederlander daar samen een duo-painting te gaan maken. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 28 november 2008 vanaf 21.00 uur 's avonds. Dit omdat we op dit moment bezig zijn met een bijzonder en groot project waar binnenkort mee naar buiten getreden zal worden. Het gehele project is nog even geheim en ook de BN-er die we meenemen.

Zorg dat je er bij bent! reacties

              

Nieuw project duo-doeken met kunstenaar Rob Opentij

Na een ontmoeting tussen beiden kunstenaars besloten Henk Veen en Rob Opentij om op een doek gezamelijk hun totaal verschillende schildertechnieken te combineren. Tevens uniek is de combinatie van het verfmateriaal; olieverf en acryl, welke ongebruikelijk zijn om te mixen. Dit experiment tussen deze kunstenaars is zeer gewaagd en zijn van start gegaan met het thema "Amsterdam in the spotlight".
De combinatie van de technieken heeft een waanzinnige uitwerking op het doek en laat het schilderij leven.

De duo-werken van de twee kunstenaars zullen binnenkort tentoongesteld worden in het Marriott Hotel in Amsterdam (Leidseplein) alwaar Henk Veen een vaste expositie heeft.
De doeken zijn te vinden in de bar "Caracters".
Binnenkort meer werken te zien op de website.

Foto's nieuwe expositie

Reacties
 

 

 

 

 

      
     


Duo-expositie met Leopold in Marriott Hotel

Speciaal tijdens de expositie in het Holland Casino, heeft Henk Veen al zijn duo-doeken, gemaakt samen met de kunstenaar Leopold, tentoongesteld in het Marriott Hotel.

Na een toevallige ontmoeting tussen beiden kunstenaars besluiten Leopold Katerberg en Henk Veen om op een gezamenlijk doek hun totaal verschillende schildertechnieken te combineren. Dit experiment blijkt een geweldige succes en heeft geleid tot veel positieve reacties van kunstcritici en aandacht van de media.

Foto's expo
     
         


  Info expo Marriott hotel
Klik hier voor alle foto's expo
  Opening expositie Marriott hotel 22 december 2006 van 17.00 uur tot 19.00 uur

Vanaf 28 november 2006 exposeert Henk Veen in Marriott Hotel, te Amsterdam.
De opening van de expositie "Loose my mind in a wild romance", zal plaatsvinden op 22 december 2006 om 17.00 uur tot 19.00 uur met muzikale klanken van Bucket.
   
     
  Op Koninginnedag 30 april 2007 zal Henk Veen live schilderen ter afsluiting expositie in het Marriott Hotel. Tijdens het schilderen zullen er live optredens zijn van: winnaar Clash of The Cover Bands "Big Apple" & Appie Alberts & TCH & Streetcapoeira. Dave van Popcircus zal de presentatie verzorgen van het grote popgebeuren.
Overzicht expo foto's "Loose my mind in a Wild Romance"


 

Foto's opening expositie Marriott Hotel 22 december 2006

Bekijk alle foto's van de bijzonder gezellige opening van de expositie "Loose my mind in a Wild Romance",
in het Marriott Hotel in Amsterdam.
De muzikale klanken kwamen van Bucket, een super band!!

      
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl