Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl


Henk Veen Rembrandtplein Kunstplein:


Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2013 in teken van 400 jaar Amsterdamse grachten

Afgelopen zaterdag 1 juni 2013 startte de wedstrijd onder de kunstenaars om 12.00 uur. Rond de vijftig kunstenaars waagden zich tijdens het schildersevenement op een sportieve en kunstzinnige manier te strijden voor de eerste plaats aan de voet van meesterschilder Rembrandt op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Deze dag heeft de bekende kunstenaar Henk Veen in samenwerking met diverse sponsors de vierde editie van het Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2013 - georganiseerd. Na eerdere succesvolle edities georganiseerd door Henk Veen op het Rembrandtplein en Keukenhof (5 daagse evenement), heeft het unieke schildersevenement voor de vierde maal plaatsgevonden op de plek waar het echt thuis hoort, aan de voet van grootmeester Rembrandt zelf. Zo'n vijftig kunstenaars hadden een plek uitgezocht op het plein om hun talent aan het met publiek volgestroomd plein te tonen.

 

De kunstenaars met verschillende disciplines schilderden het thema van dit jaar "400 jaar Amsterdamse Grachten”. Het jaar 2013 is een bijzonder jaar voor Amsterdam. een jaar waarin de samenkomst van zoveel rijke Amsterdamse geschiedenis zorgt voor een aaneenschakeling van unieke gedenkwaardige momenten. In 2013 is het exact 400 jaar geleden dat Amsterdam begon met de aanleg van de grachtengordel. Sinds 2010 staan de Amsterdamse grachten op de Unesco World Hermitage List als beschermd cultureel erfgoed.

Om 18.00 uur moesten alle kunstwerken ingeleverd zijn, waarna de deskundige jury, bestaande uit Frank Basten Uitzendbureau Unijobs, kunstenaar Hans Mader en kunstschilder en organisator Henk Veen, moest bepalen welke doeken in de prijzen zouden vallen. Tijdens het beraad van de jury werd de dag traditiegetrouw afgesloten met gezellige muziek en optredens van de jongeren uit het project Hangen of Leven van de Peter Faber Stichting, o.a. rapband RTS. Ook heeft de grondlegger van de Nederlandse rap, NR1 Rocks van THC Recordz zijn rapnummers laten horen.

De juryleden zijn tot de volgende winnaars gekomen:

1ste prijs: Piet van Gerwe
Diner 2 pers @ De Amstelhoeck – gesponsord door De Amstelhoeck en 2 toegangskaarten Amsterdam Museum t.w.v. 20 euro – gesponsord door Amsterdam Museum

2de prijs: Remco de Maar
Gratis entrée Jantjes Verjaardag 2 pers + Gratis Bottle service twv € 120,- - gesponsord door Jantjes Verjaardag en 2 toegangskaarten Amsterdam Museum t.w.v. 20 euro – gesponsord door Amsterdam Museum

3de prijs: Ineke de Vries
Talens set Rembrandt – Soft Pastel Box t.w.v. 40 euro – gesponsord door Royal Talens en 2 toegangskaarten Amsterdam Museum t.w.v. 20 euro – gesponsord door Amsterdam Museum

4de prijs: Leendert Fransen
Talens set Rembrandt – Acrylic Colour t.w.v. 40 euro – gesponsord door Royal Talens en 2 toegangskaarten Amsterdam Museum t.w.v. 20 euro – gesponsord door Amsterdam Museum

5de prijs: Trudie Aanen Jansen
Twee toegangskaarten Amsterdam Museum t.w.v. 20 euro – gesponsord door Amsterdam Museum

Onder luid applaus werd het bijzondere en artistieke evenement afgesloten.

Met dank aan alle sponsors die het Kunstplein hebben mogelijk gemaakt: UniJobs Uitzendbureau, Provid Projecten, Café de Amstelhoeck, Jantjes Verjaardag, Royal Talens, Amsterdam Museum.

Foto's Freeda, Jelena Sonja Popadic, Trudie Aanen Jansen
Inschrijving vierde editie Henk Veen Rembrandtplein Kunstplein 2013 gestart

UITNODIGING - INSCHRIJFFORMULIER DOC OF PDF

In navolging van het meer dan geslaagde Henk Veen Rembrandt Kunstplein in de voorgaande jaren, organiseert kunstenaar Henk Veen op zaterdag 1 juni 2013 de 4 e editie van het Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2013. Na de successen van de afgelopen jaren, is in overleg met de ondernemers en collega kunstenaar Henk Veen, alles uit de kast gehaald om er wederom een gezellig en hoogwaardig evenement van te maken. Wat is nou mooier om dit op de plek waar een festijn als deze echt thuis hoort, namelijk aan de voet van de grootmeester Rembrandt zelf. We kunnen dat natuurlijk niet alleen, daarom nodigen we je graag uit om deel te nemen aan dit grootste - en plein air - kunstfestijn van Nederland. Je kans om alle Amsterdammers en bezoekers van onze stad je talent te laten zien. Iedere kunstenaar, zowel amateur als professioneel, is van harte welkom!! Deelname is gratis!

 

Wanneer
Op zaterdag 1 juni 2013 wordt het Rembrandtplein voor één dag omgetoverd in het Henk Veen Rembrandt Kunstplein. Het festijn start om 12.00 uur. De aangemelde kunstenaars dienen hun zelf meegenomen lege canvas doek met formaat 60 x 80 cm eerst te laten stempelen aan de achterzijde bij de organisatietafel midden op het Rembrandtplein. Voor dit jaar dienen de kunstenaars in tegenstelling tot vorige jaren, zelf hun lege schilderij met formaat 60 x 80 cm mee te nemen. Waarna alle kunstenaars een plek op het plein mogen uitzoeken om hun talent aan het talrijk aanwezige publiek te tonen. Onverwachts hebben wij drie weken geleden te horen gekregen dat het jaarlijkse beschikbare budget uitgegeven is aan de beelden van Rembrandt op het plein, waardoor de kunstenaars zelf hun lege doek voor de wedstrijd en drinken mee zullen moeten nemen. Natuurlijk laten wij ons daardoor niet weerhouden en gaan er weer een mooi evenement en feestje van maken met elkaar.

Thema
Het thema van dit jaar is: "400 jaar Amsterdamse Grachten’. Het jaar 2013 is een bijzonder jaar voor Amsterdam. een jaar waarin de samenkomst van zoveel rijke Amsterdamse geschiedenis zorgt voor een aaneenschakeling van unieke gedenkwaardige momenten. In 2013 is het exact 400 jaar geleden dat Amsterdam begon met de aanleg van de grachtengordel. Sinds 2010 staan de Amsterdamse grachten op de Unesco World Hermitage List als beschermd cultureel erfgoed.

Muziek
De dag zal traditiegetrouw worden afgesloten met gezellige muziek en optredens, waarbij Peter Faber, acteur in theater, televisie en film en bekend van o.a. Schatjes!, Mama is boos!, Ciske de Rat, De Jantjes, Soldaat van Oranje, Van Speijk, zijn eigen show zal neerzetten en de show met zijn jongeren uit het project Hangen of Leven, van zijn Peter Faber Stichting. Ook zal de grondlegger van de Nederlandse rap, NR1 Rocks van THC Recordz zijn rapnummers laten horen.

Belangrijk om te weten
In tegenstelling tot voorgaande jaren dienen de kunstenaars voor dit jaar zelf hun nog lege schilderij met formaat 60x80cm mee te nemen. De kunstenaar is zelf verantwoordelijk voor het schoon achterlaten van de plaats waar hij/zij geschilderd heeft. Indien dit niet het geval is worden de kosten voor de schade en of vervuiling verhaald op de kunstenaar zelf. En je krijgt tot uiterlijk 18.00 uur de tijd om je schilderij, airbrush of tekening in te leveren bij de organisatietafel.

Er zijn vele leuke en mooie prijzen beschikbaar gesteld door diverse ondernemingen:
1ste prijs:
Diner 2 pers @ De Amstelhoeck – gesponsord door De Amstelhoeck en 2 toegangskaarten Amsterdam Museum t.w.v. 20 euro – gesponsord door Amsterdam Museum
2de prijs:
Gratis entrée Jantjes Verjaardag 2 pers + Gratis Bottle service twv € 120,- - gesponsord door Jantjes Verjaardag en 2 toegangskaarten Amsterdam Museum t.w.v. 20 euro – gesponsord door Amsterdam Museum
3de prijs:
Talens set Rembrandt – Soft Pastel Box t.w.v. 40 euro – gesponsord door Royal Talens en 2 toegangskaarten Amsterdam Museum t.w.v. 20 euro – gesponsord door Amsterdam Museum
4de prijs:
Talens set Rembrandt – Acrylic Colour t.w.v. 40 euro – gesponsord door Royal Talens en 2 toegangskaarten Amsterdam Museum t.w.v. 20 euro – gesponsord door Amsterdam Museum
5de prijs:
Twee toegangskaarten Amsterdam Museum t.w.v. 20 euro – gesponsord door Amsterdam Museum

Een deskundige jury , o.a. Peter Faber, Frank Basten Unijobs en kunstenaar Henk Veen, zal net als voorgaande jaren, bepalen welke doeken in de prijzen vallen. De winnaars worden op dezelfde dag nog bekend gemaakt om 19.00 uur. De kunstwerken moeten na het evenement direct meegenomen worden.

Deelname
Indien je wilt deelnemen kun je bijgaand formulier z.s.m. volledig ingevuld per e-mail sturen naar kunstschilderhenkveen@chello.nl, of per post naar: Henk Veen Kunstplein Rembrandtplein 2013, Bergmolen 31, 1035 BB Amsterdam. Na ontvangst van je inschrijving, ontvang je een bevestiging van deelname. Let wel, voor dit jaar je eigen canvas doek meenemen van 60 x 80 cm! Lees meer op www.henkveen.nl.

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Freeda management Henk Veen en medeorganisator Kunstplein Rembrandtplein, telefoonnummer 06 28135247.

Wij wensen je heel veel plezier tijdens het evenement op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Graag tot ziens op zaterdag 1 juni 2013!Henk Veen Rembrandt Kunstplein oogverblindend succes

Afgelopen zaterdag 23 juni 2012 startte de wedstrijd onder de kunstenaars om 12.00 uur. Rond de vijftig kunstenaars waagden zich in de zonovergoten dag om op een sportieve en kunstzinnige manier te strijden voor de eerste plaats aan de voet van meesterschilder Rembrandt op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Deze dag heeft de bekende kunstenaar Henk Veen in samenwerking met de ondernemers van het Rembrandtplein de derde editie van het Rembrandt - Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2012 - georganiseerd. Na eerdere succesvolle edities georganiseerd door Henk Veen op het Rembrandtplein en Keukenhof (5 daagse evenement), heeft het unieke schildersevenement voor de derde maal plaatsgevonden op de plek waar het echt thuis hoort, aan de voet van grootmeester Rembrandt zelf. Zo'n vijftig kunstenaars hadden een plek uitgezocht op het plein om hun talent aan het met publiek volgestroomd plein te tonen.

Alle kunstenaars met verschillende disciplines schilderden het thema van dit jaar "Oogverblindend". Het thema van dit jaar is gekozen i.v.m. de samenwerking met het goede doel KNGF Geleidehonden. Kunstenaar Henk Veen heeft samen met de slechtziende Anke en haar geleidehond Oxa een groot doek beschilderd, waarbij kunstenaar Henk Veen zelf geblinddoekt heeft geschilderd. Dit om het gevoel mee te krijgen hoe vanzelfsprekend het is dat hij ogen heeft die voor hem onmisbaar zijn. Tijdens het spektakel rond dit evenement heeft Henk Veen de BMW 520I beschilderd, welke beschikbaar is gesteld door Uitzendbureau UniJobs, welke met de Rally Nederland-Kroatie (www.rallyrijden.nu) zal meerijden in de zomer van 2012. Later dit jaar zal het bijzondere schilderij en kunstzinnige auto geveild worden voor het goede doel van dit jaar.

Om 18.00 uur moesten alle kunstwerken ingeleverd zijn, waarna de deskundige jury moest bepalen welke doeken in de prijzen zouden vallen. Tijdens het beraad van de jury heeft Rocks van de rapband THC zijn rapnummers en Ernst Löw met gitaar zijn muziek ten gehore gebracht. Dave Dekker, de nieuwe Ciske de Rat en bekend van de VoiceKids, heeft zijn nieuwe singel laten horen.

De jury Henk Veen (kunstenaar en organisator), Annemarie de Wildt (conservator hedendaagse kunst Amsterdam Museum), Petra Serrarens (KNGF Geleidehonden), Frank Basten (Uitzendbureau Unijobs), zijn tot de volgende winnaars gekomen:

1ste prijs: Nel Huurman (Diner 2 pers @ De Kroon + Overnachting 2 pers @ NH-Shiller)
2de prijs: Maja Boot (Diner 2 pers @ St James Gate + Gratis entree Jantjes Verjaardag 2 pers + Gratis Bottle service t.w.v. € 120,-)
3de prijs: Leendert Fransen (Lunch 2 pers @ Van Dobben + Diner 2 pers @ De Nachtwacht)

Onder luid applaus werd het prachtige en bijzondere evenement afgesloten.

Met dank aan alle sponsors die het kunstplein hebben mogelijk gemaakt: Stichting Ondernemers Rembrandtplein en Omgeving, UniJobs Uitzendbureau, Cafe de Kroon, Jantjes Verjaardag, NH Schiller, St James Gate, Van Dobben, de Nachtwacht.

KNGF Geleidehonden
KNGF Geleidehonden leidt sinds 1935 honden op als geleidehond ten behoeve van blinden en zeer slechtzienden. Een geleidehond begeleidt zijn baas in het verkeer en vermijdt daarbij obstakels en situaties die voor zijn baas gevaar kunnen opleveren. Daarnaast zoekt de hond op commando bepaalde zaken op, zoals een trap, deur, brievenbus of lege plaats in het openbaar vervoer. Dankzij een geleidehond kunnen visueel gehandicapten zelfstandig aan het meest drukke verkeer deelnemen zonder van familie of anderen afhankelijk te zijn. De onafhankelijkheid, bewegingsvrijheid en kameraadschap die de geleidehond zijn visueel gehandicapte baas of bazin (terug)geeft is uniek en onvervangbaar.
Meer informatie op www.geleidehond.nl

UniJobs Uitzendbureau / GP Cartech / RallyRijden.NU
UniJobs Uitzendbureau, gevestigd in Amsterdam, stelt samen met GP Cartech een BMW520I ter beschikking. Deze wordt geveild voor het goede doel nadat deze beschilderd is door Henk Veen. Frank Basten, directeur van UniJobs Uitzendbureau zal met dit rijden kunstobject deelnemen aan een rally, The Balkan Edition, die vertrekt in Almere en eindigt in Split (Kroatië)
The Balkan Edition is een fantastische en verslavende rit door Europa van 5 dagen samen met vele mede auto-liefhebbers. In de zomer van 2012 rijden ze ongeveer 2500 km via Pilzen, Budapest, Belgrado en Sarajevo naar het eindpunt: de strand-en-feest-stad Split in Kroatie!!
Meer informatie op www.unijobs.nl - www.rallyrijden.nl

Foto's: Jos van Zetten, Cees van Veelen, Jan Blankestein, Alphons.net, Maartje Pronk, Frank van Basten Unijobs, Theo Stam, Irene Garcia FunX.

You Tube filmpjes:
Ernst Low vs Henk Veen Wachtend op de man Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2012 deel 1

Ernst Low vs Henk Veen Wachtend op de man Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2012 deel 2

Peter Mader Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2012 - of klik hier.

Marlijn Franken compilatie Henk Veen Kunstplein 2012
- of klik hier.

 
Derde editie wedstrijd kunstschilders Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2012

- Klik hier voor de Uitnodiging en Inschrijving kunstenaars!

Henk Veen nodigt kunstschilders uit voor derde editie Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2012

Zaterdag 23 juni start om 12.00 uur de wedstrijd tussen meer dan 100 kunstenaars aan de voet van meesterschilder Rembrandt op het Rembrandtplein in Amsterdam.

 


Henk Veen organiseert in samenwerking met de ondernemers van het Rembrandtplein, de derde editie van het “Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2012”. Dit unieke schildersevenement is voorgaande jaren een groot succes geweest en vindt wederom plaats op de plek waar het echt thuis hoort; aan de voet van grootmeester Rembrandt zelf.

Meer dan 100 bekende en onbekende kunstenaars met verschillende disciplines, zullen (kosteloos) deelnemen aan dit grootste openlucht kunstfestijn van Amsterdam. Alle kunstenaars zullen een plek op het plein uitzoeken om hun talent aan het talrijk aanwezige publiek te tonen. Op 23 juni wordt het Rembrandtplein voor één middag omgetoverd tot het Henk Veen Rembrandt Kunstplein met het thema "Oogverblindend". Het thema van dit jaar is gekozen i.v.m. de samenwerking met het goede doel KNGF Geleidehonden, het opleidingscentrum voor blindengeleidehonden. Visueel gehandicapten kunnen deze dag de meegebrachte kunstwerken van deelnemende kunstenaars "zien" door hun vingers.

Iedere deelnemer ontvangt om 12.00 uur van de organisatie een geparafeerd en genummerd schildersdoek (60x80 cm). Alle deelnemers hebben tot uiterlijk 18.00 uur de tijd om hun uitwerking van het thema in te leveren bij de organisatie. De prijsuitreiking zal plaatsvinden om 19.00 uur.

De dag zal traditiegetrouw worden afgesloten met gezellige muziek, waarbij Rocks Rapband THC (www.nummer1rocks.nl) zijn rapnummers en Ernst Löw met gitaar zijn muziek ten gehore zullen brengen. Dave Dekker, de nieuwe Ciske de Rat en bekend van de VoiceKids, zal zijn Nederlandse smartlappen laten horen.

Een deskundige jury, o.a. Annemarie de Wildt (conservator hedendaagse kunst Amsterdam Museum), Petra Serrarens (KNGF Geleidehonden), Frank Basten (Uitzendbureau Unijobs), ondernemers van Rembrandtplein Jan Kruiter (directeur Jantjes Verjaardag), Maarten Jansen (directeur St James Gate), kunstenaar en organisator Henk Veen, zal net als voorgaande jaren, bepalen welke doeken in de prijzen vallen. De winnaars worden, aan het einde van de dag, door de ondernemersvereniging Rembrandtplein beloond met diverse prijzen:

1ste prijs: Diner 2 pers @ De Kroon + Overnachting 2 pers @ NH-Shiller
2de prijs: Diner 2 pers @ St James Gate + Gratis entree Jantjes Verjaardag 2 pers + Gratis Bottle service t.w.v. € 120,-
3de prijs: Lunch 2 pers @ Van Dobben + Diner 2 pers @ De Nachtwacht

Gedurende het evenement zal kunstenaar Henk Veen geblinddoekt worden om samen met de slechtziende Anke en haar geleidehond Oxa, een groot doek te beschilderen. Dit doek zal later geveild worden en de opbrengst gaat naar KNGF Geleidehonden.

UniJobs Uitzendbureau, medehoofdsponsor van dit evenement, stelt samen met GP Cartech een BMW520I ter beschikking, welke “live” door Henk Veen beschilderd wordt op 23 juni, tijdens het evenement. De BMW zal later geveild worden en ook deze opbrengst gaat naar KNGF Geleidehonden. Voordat de auto van eigenaar kan wisselen zal dit rijdende kunstobject in juli meerijden met de rally Nederland-Kroatië ( www.rallyrijden.nu) en zeker veel bekijks opleveren.

Wij zien u graag op 23 juni vanaf 12.00 uur Op Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2012 op het Rembrandtplein in Amsterdam. Inschrijven voor kunstenaars nog mogelijk!!

Met dank aan alle sponsors die het kunstplein hebben mogelijk gemaakt: Stichting Ondernemers Rembrandtplein en Omgeving, UniJobs Uitzendbureau, Cafe de Kroon, Jantjes Verjaardag, NH Schiller, St James Gate, Van Dobben, de Nachtwacht.

KNGF Geleidehonden
KNGF Geleidehonden leidt sinds 1935 honden op als geleidehond ten behoeve van blinden en zeer slechtzienden. Een geleidehond begeleidt zijn baas in het verkeer en vermijdt daarbij obstakels en situaties die voor zijn baas gevaar kunnen opleveren. Daarnaast zoekt de hond op commando bepaalde zaken op, zoals een trap, deur, brievenbus of lege plaats in het openbaar vervoer. Dankzij een geleidehond kunnen visueel gehandicapten zelfstandig aan het meest drukke verkeer deelnemen zonder van familie of anderen afhankelijk te zijn. De onafhankelijkheid, bewegingsvrijheid en kameraadschap die de geleidehond zijn visueel gehandicapte baas of bazin (terug)geeft is uniek en onvervangbaar.
Meer informatie op www.geleidehond.nl

UniJobs Uitzendbureau / GP Cartech / RallyRijden.NU
UniJobs Uitzendbureau, gevestigd in Amsterdam, stelt samen met GP Cartech een BMW520I ter beschikking. Deze wordt geveild voor het goede doel nadat deze beschilderd is door Henk Veen. Frank Basten, directeur van UniJobs Uitzendbureau zal met dit rijden kunstobject deelnemen aan een rally, The Balkan Edition, die vertrekt in Almere en eindigt in Split (Kroatië)
The Balkan Edition is een fantastische en verslavende rit door Europa van 5 dagen samen met vele mede auto-liefhebbers. In de zomer van 2012 rijden ze ongeveer 2500 km via Pilzen, Budapest, Belgrado en Sarajevo naar het eindpunt: de strand-en-feest-stad Split in Kroatie!!
Meer informatie op www.unijobs.nl - www.rallyrijden.nl

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Freeda management Henk Veen en medeorganisator Kunstplein Rembrandtplein, telefoonnummer 06 28135247 of per email: kunstschilderhenkveen@chello.nl

Namens, Henk Veen en de ondernemersvereniging Rembrandtplein Amsterdam, Freeda management Henk Veen en medeorganisator Kunstplein Rembrandtplein.Derde editie wedstrijd kunstschilders Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2012

Zaterdag 23 juni start om 12.00 uur de wedstrijd tussen meer dan 100 kunstenaars aan de voet van meesterschilder Rembrandt op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Henk Veen organiseert in samenwerking met de ondernemers van het Rembrandtplein, de derde editie van het “Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2012”. Dit unieke schildersevenement is voorgaande jaren een groot succes geweest en vindt wederom plaats op de plek waar het echt thuis hoort; aan de voet van grootmeester Rembrandt zelf.

 


Meer dan 100 bekende en onbekende kunstenaars met verschillende disciplines, zullen (kosteloos) deelnemen aan dit grootste openlucht kunstfestijn van Amsterdam. Alle kunstenaars zullen een plek op het plein uitzoeken om hun talent aan het talrijk aanwezige publiek te tonen. Op 23 juni wordt het Rembrandtplein voor één middag omgetoverd tot het Henk Veen Rembrandt Kunstplein met het thema "Oogverblindend". Zie kunst door de ogen van een blinde. Het thema van dit jaar is gekozen i.v.m. de samenwerking met het goede doel KNGF Geleidehonden.

Iedere deelnemer ontvangt om 12.00 uur van de organisatie een geparafeerd en genummerd schildersdoek (60x80 cm). Alle deelnemers hebben tot uiterlijk 18.00 uur de tijd om hun uitwerking van het thema in te leveren bij de organisatie. De prijsuitreiking zal plaatsvinden om 19.00 uur.

De dag zal traditiegetrouw worden afgesloten met gezellige muziek, waarbij Rocks Rapband THC zijn rapnummers ten gehore zal brengen. www.nummer1rocks.nl.

Een deskundige jury, o.a. Annemarie de Wildt (conservator hedendaagse kunst Amsterdam Museum), KNGF, Frank Basten Unijobs, ondernemers van Rembrandtplein, kunstenaar Henk Veen, zal net als voorgaande jaren, bepalen welke doeken in de prijzen vallen. De winnaars worden, aan het einde van de dag, door de ondernemersvereniging Rembrandtplein beloond met diverse prijzen:

1ste prijs: Diner 2 pers @ De Kroon + Overnachting 2 pers @ NH-Shiller
2de prijs: Diner 2 pers @ St James Gate + Gratis entree Jantjes Verjaardag 2 pers + Gratis Bottle service t.w.v. € 120,-
3de prijs: Lunch 2 pers @ Van Dobben + Diner 2 pers @ De Nachtwacht

Gedurende het evenement zal kunstenaar Henk Veen geblinddoekt worden om samen met de slechtziende Anke en haar geleidehond Oxa, een groot doek te beschilderen. Dit doek zal later geveild worden en de opbrengst gaat naar KNGF.

UniJobs Uitzendbureau, medehoofdsponsor van dit evenement, stelt samen met GP Cartech een BMW520I ter beschikking, welke “live” door Henk Veen beschilderd wordt op 23 juni, tijdens het evenement. De BMW zal later geveild worden en ook deze opbrengst gaat naar het KNGF. Voordat de auto van eigenaar kan wisselen zal dit rijdende kunstobject in juli meerijden met de rally Nederland-Kroatië ( www.rallyrijden.nl) en zeker veel bekijks opleveren.

Wij zien u graag op 23 juni vanaf 12.00 uur Op Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2012 op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Met dank aan alle sponsors die het kunstplein hebben mogelijk gemaakt: Stichting Ondernemers Rembrandtplein en Omgeving, UniJobs Uitzendbureau, Cafe de Kroon, Jantjes Verjaardag, NH Schiller, St James Gate, Van Dobben, de Nachtwacht.

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Freeda management Henk Veen en medeorganisator Kunstplein Rembrandtplein, telefoonnummer 06 28135247 of per email: kunstschilderhenkveen@chello.nl

Binnenkort meer informatie en start de inschrijving.

Namens, Henk Veen en de ondernemersvereniging Rembrandtplein Amsterdam, Freeda management Henk Veen en medeorganisator Kunstplein Rembrandtplein.


Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2011 zonovergoten succes

Afgelopen zondag 3 juli 2011 startte de wedstrijd onder de kunstenaars om 12.00 uur. Vijftig kunstenaars waagden zich in de zonovergoten dag om op een sportieve en kunstzinnige manier te strijden voor de eerste plaats aan de voet van meesterschilder Rembrandt op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Deze dag heeft de bekende kunstenaar Henk Veen in samenwerking met de ondernemers van het Rembrandtplein de tweede editie van het Rembrandt - Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2011 - georganiseerd. Na eerdere succesvolle edities georganiseerd door Henk Veen op het Rembrandtplein en Keukenhof (5daagse evenement), heeft het unieke schildersevenement voor de tweede maal plaatsgevonden op de plek waar het echt thuis hoort, aan de voet van grootmeester Rembrandt zelf. Vijftig kunstenaars hadden een plek uitgezocht op het plein om hun talent aan het met publiek volgestroomd plein te tonen.
Alle 50 kunstenaars met verschillende disciplines schilderden het thema van dit jaar "Hoop". Het thema van dit jaar is gekozen i.v.m. de samenwerking met het goede doel Stichting Semmy. Kunstenaar Henk Veen heeft samen met de broers Ernst Löw (zanger, acteur, schrijver, dichter, bekend van o.a. Zoop, Thuis, Wildschut & de Vries, Westenwind, Baantjer, Flikken, Kees & Co etc.) en Victor Löw (acteur o.a. bekend van Floris, Costa, Abeltje, de Flat, Noordelingen, Flikken Maastricht, Voetbalvrouwen, Spangen, Flodder, Kees & Co etc.) een groot doek van 100 x 120 cm beschilderd, welke later geveild zal worden voor het goede doel van dit jaar. Via de site van Stichting Semmy kan men bieden op het unieke schilderij en schilderijen van andere kunstenaars.

Om 18.00 uur moesten alle kunstwerken ingeleverd zijn, waarna de deskundige jury moest bepalen welke doeken in de prijzen zouden vallen. Tijdens het beraad van de jury heeft Dave Dekker (de nieuwe Ciske de Rat) met zijn gouden stem zijn nummers ten gehore gebracht. Tevens heeft 'D Tunis van rapband THC enkele nummers gerapt.

De jury Henk Veen (kunstenaar), Jan Kruiter (directeur Jantjes Verjaardag) , de broers Victor Löw en Ernst Löw, Maarten Jansen (directeur St James Gate), John Emmerik (Stichting Semmy) zijn tot de volgende winnaars gekomen:
1ste prijs: Piet van Gerwe (Diner 2 pers @ De Kroon + Overnachting 2 pers @ NH-Shiller)
2de prijs: Lucas Adeby (Diner 2 pers @ St James Gate + Gratis entree Jantjes Verjaardag 2 pers + Gratis Bottle service t.w.v. € 120,-)
3de prijs: Cees van Apeldoorn (Lunch 2 pers @ Van Dobben + Diner 2 pers @ De Nachtwacht)

Onder luid applaus werd het prachtige en bijzondere evenement afgesloten.

Met dank aan alle sponsors die het kunstplein hebben mogelijk gemaakt: Stichting Ondernemers Rembrandtplein en Omgeving, Cafe de Kroon, Jantjes Verjaardag, NH Schiller, St James Gate, Van Dobben, de Nachtwacht, Bavaria, Rabobank.

Fotogalerij klik hier! - reacties - Filmpje "Schilderen door Hans Mader" hier of hier" - Filmpje Dave Dekker zingt met Henk Veen


Foto's Freeda en Jos van Zetten, Maartje Pronk, Corrie van den Berg, Natalie Akasi.
 
         


Interview Henk Veen radio FUNX Kunstplein Rembrandtplein 2011

De kunstenaar word morgen, 30 juni 2011, live geinterviewd door Funx Radio voor het programma Avondwinkel. Uitzending tussen 19.00 uur en 21.00 uur. In het interview zal Henk Veen alles vertellen over het speciale evenement wat hij i n samenwerking met de ondernemers van het Rembrandtplein zondag 3 juli 2011 zal neerzetten. Montmartre in onze hoofdstad Amsterdam. Met speciale muzikale optredens en live actionpainting met Ernst Low, Victor Low, Dave Dekker, 'DTuniz en Ace van rapband THC etc.
Laat je verrassen, kom een kijkje nemen, of neem zelf de kwast in de hand en schilder mee. Luister vooral naar het interview op FUNX waar Henk altijd wel weer iets speciaals in te vertellen heeft.

Luister en kijk hier mee naar het interview op You Tube

Wedstrijd kunstschilders Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2011 - inschrijfformulier

Er zijn nog plaatsen beschikbaar >> Klik hier >> inschrijfformulier

Zondag 3 juli 2011 start om 12.00 uur de wedstrijd tussen meer dan 100 kunstenaars aan de voet van meesterschilder Rembrandt op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Deze dag organiseert de bekende kunstenaar Henk Veen in samenwerking met de ondernemers van het Rembrandtplein de tweede editie van het Rembrandt - Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2011. Na eerdere succesvolle edities georganiseerd door Henk Veen op het Rembrandtplein en Keukenhof (4daagse evenement), zal het unieke schildersevenement voor de tweede maal plaatsvinden op de plek waar het echt thuis hoort, aan de voet van grootmeester Rembrandt zelf.

Meer dan 100 bekende en onbekende kunstenaars zullen (kosteloos) deelnemen aan dit grootste openlucht kunstfestijn van Amsterdam. Alle kunstenaars zullen een plek op het plein uitzoeken om hun talent aan het talrijk aanwezige publiek te tonen. Op 3 juli wordt het Rembrandtplein voor één middag omgetoverd tot het Henk Veen Rembrandt Kunstplein met het thema "Hoop". Het thema van dit jaar is gekozen i.v.m. de samenwerking met het goede doel Stichting Semmy.

Het Kunstplein start om 12.00 uur. Iedere deelnemer ontvangt van de organisatie een geparafeerd en genummerd schildersdoek (60x80 cm). Alle deelnemers hebben tot uiterlijk 18.00 uur de tijd om hun uitwerking van het thema Rembrandtplein in te leveren bij de organisatie. Vanaf 17.00 uur zal het festijn worden afgesloten met een gezellige borrel voor de deelnemers (welke al klaar zijn).
Een deskundige jury, zal net als voorgaande jaren, bepalen welke doeken in de prijzen vallen. De winnaars worden, aan het einde van de dag, door de ondernemersvereniging Rembrandtplein beloond met geldprijzen en prijzen in natura:

1ste prijs: Diner 2 pers @ De Kroon + Overnachting 2 pers @ NH-Shiller
2de prijs: Diner 2 pers @ St James Gate + Gratis entree Jantjes Verjaardag 2 pers + Gratis Bottle service t.w.v. € 120,-
3de prijs: Lunch 2 pers @ Van Dobben + Diner 2 pers @ De Nachtwacht

Alle 100 kunstenaars met verschillende disciplines schilderden het thema van dit jaar "Hoop". Het thema van dit jaar is gekozen i.v.m. de samenwerking met het goede doel Stichting Semmy. Gedurende het evenement zal kunstenaar Henk Veen samen met de broers Ernst Löw (zanger, acteur, schrijver, dichter, bekend van o.a. Zoop, Thuis, Wildschut & de Vries, Westenwind, Baantjer, Flikken, Kees & Co etc.) en Victor Löw (acteur o.a. bekend van Floris, Costa, Abeltje, de Flat, Noordelingen, Flikken Maastricht, Voetbalvrouwen, Spangen, Flodder, Kees & Co etc.) een groot doek van 100 x 120 cm beschilderen, welke later geveild zal worden voor het goede doel van dit jaar. Via de site van Stichting Semmy kan men bieden tijdens de veiling op het unieke schilderij en schilderijen van andere kunstenaars. De opbrengst hiervan zal geheel ten goede komen aan goede doel Stichting Semmy.

De dag zal traditiegetrouw worden afgesloten met gezellige muziek, waarbij Dave Dekker (de nieuwe Ciske de Rat) met zijn gouden stem zijn nummers ten gehore zal brengen.

Wij nodigen u dan ook uit om de creatieve wedstrijd bij te wonen op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Met dank aan alle sponsors die het kunstplein hebben mogelijk gemaakt: Stichting Ondernemers Rembrandtplein en Omgeving, Cafe de Kroon, Jantjes Verjaardag, NH Schiller, St James Gate, Van Dobben, de Nachtwacht, Bavaria, Rabobank.

reacties

Tweede 2 e editie Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2011 - inschrijfformulier

In navolging van het meer dan geslaagde Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2010 organiseert kunstenaar Henk Veen en de ondernemersvereniging Rembrandtplein op zondag 3 juli 2011 de 2 e editie van het Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2011. Na het succes van verleden jaar is in overleg met de ondernemers en collega kunstenaar Henk Veen, alles uit de kast gehaald om er wederom een gezellig en hoogwaardig evenement van te maken. Wat is nou mooier om dit op de plek waar een festijn als deze echt thuis hoort, namelijk aan de voet van de grootmeester Rembrandt zelf. We kunnen dat natuurlijk niet alleen, daarom nodigen we je graag uit om deel te nemen aan dit grootste - en plein air - kunstfestijn van Nederland. Je kans om alle Amsterdammers en bezoekers van onze stad je talent te laten zien. Iedere kunstenaar, zowel amateur als professioneel, is van harte welkom!!

Wanneer
Op zondag 3 juli wordt het Rembrandtplein voor één dag omgetoverd in het Henk Veen Rembrandt Kunstplein. Het festijn start om 12.00 uur, dan ontvangen alle deelnemers een door de organisatie gestempeld en op de achterzijde geparafeerd schildersdoek (60 x 80 cm) bij de organisatietafel midden op het Rembrandtplein. Waarna alle kunstenaars een plek op het plein mogen uitzoeken om hun talent aan het talrijk aanwezige publiek te tonen.

Thema
Het thema van dit jaar is: Hoop (dit naar aanleiding van de betrokkenheid van het goede doel Stichting Semmy www.stichtingsemmy.nl

Muziek
De dag zal traditiegetrouw worden afgesloten met gezellige muziek, waarbij Dave Dekker (de nieuwe Ciske de Rat) met zijn gouden stem zijn nummers ten gehore zal brengen.

Belangrijk om te weten
De kunstenaar is zelf verantwoordelijk voor het schoon achterlaten van de plaats waar hij/zij geschilderd heeft. Indien dit niet het geval is worden de kosten voor de schade en of vervuiling verhaald op de kunstenaar zelf.

En je krijgt tot uiterlijk 18.00 uur de tijd om je schilderij, airbrush of tekening in te leveren bij de organisatietafel.

Er zijn vele leuke prijzen beschikbaar gesteld door de ondernemersvereniging Rembrandtplein, waaronder mooie prijzen in natura:
1ste prijs: Diner 2 pers @ De Kroon + Overnachting 2 pers @ NH-Shiller
2de prijs: Diner 2 pers @ St James Gate + Gratis entrée Jantjes Verjaardag 2 pers + Gratis Bottle service twv € 120,-
3de prijs: Lunch 2 pers @ Van Dobben + Diner 2 pers @ De Nachtwacht

Een deskundige jury , die o.a. zal bestaan uit kunstenaar Henk Veen, Ton Poppes (directeur Horeca Nederland), Jan Kruiter (directeur Jantjes Verjaardag) en andere juryleden, zal bepalen welke doeken in de prijzen vallen. De winnaars worden op dezelfde dag nog bekend gemaakt om 19.00 uur. De kunstwerken moeten na het evenement direct meegenomen worden. Helaas is i.v.m. de verbouwing van de Henk Veen Gallery er geen expositieruimte beschikbaar.

Indien je wilt deelnemen kun je bijgaand formulier z.s.m. volledig ingevuld per e-mail sturen naar kunstschilderhenkveen@chello.nl, of per post naar: Henk Veen Kunstplein Rembrandtplein 2011, Bergmolen 31, 1035 BB Amsterdam. Na ontvangst van je inschrijving, ontvang je een bevestiging van deelname. Let wel, er zijn 100 canvas doeken beschikbaar. Wanneer er meer aanmeldingen binnen komen, kan je evengoed deelnemen met een eigen meegebracht, nog onbewerkt doek met het formaat 60 x 80 cm. Kortom, wees er snel bij met aanmelden!

Met dank aan alle sponsors die het kunstplein hebben mogelijk gemaakt: Stichting Ondernemers Rembrandtplein en Omgeving, Cafe de Kroon, Jantjes Verjaardag, NH Schiller, St James Gate, Van Dobben, de Nachtwacht, Bavaria, Rabobank.

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Freeda management Henk Veen en medeorganisator Kunstplein Rembrandtplein, telefoonnummer 06 28135247.

Wij wensen je heel veel plezier tijdens het evenement op het Rembrandtplein in Amsterdam.
Graag tot ziens op 3 juli!

Namens, Henk Veen en de ondernemersvereniging Rembrandtplein Amsterdam, Freeda management Henk Veen en medeorganisator Kunstplein Rembrandtplein.

reacties
Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2010 groot succes

Afgelopen zondag 4 juli 2010 startte de wedstrijd onder de kunstenaars om 13.00 uur. Rond de 100 kunstenaars waagden zich in de zonovergoten dag om op een sportieve en kunstzinnige manier te strijden voor de eerste plaats aan de voet van meesterschilder Rembrandt op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Deze dag organiseerden de ondernemers van het Rembrandtplein in samenwerking met de op het plein gevestigde Henk Veen Gallery de eerste editie van het Rembrandt - Henk Veen - Kunstplein. Na 5 eerdere succesvolle edities op het Max Euweplein, heeft het schildersevenement van het jaar plaatsgevonden op de plek waar het echt thuis hoort, aan de voet van grootmeester Rembrandt zelf. Rond de 100 kunstenaars met verschillende disciplines schilderden het thema van dit jaar "Het Rembrandtplein". Alle kunstenaars hadden een plek uitgezocht op het plein om hun talent aan het met publiek volgestroomd plein te tonen.

Gedurende het evenement heeft de bekende Amsterdamse kunstenaar Henk Veen samen met Ton Poppes (eigenaar Escape en café de Kroon, tevens directeur horeca Nederland, de auto, welke midden op het plein opgesteld stond een unieke en kunstzinnige uitstraling gegeven door deze te pimpen. Op de auto kan men nog steeds bieden, waarvan de opbrengsten naar het goede doel dance4life zullen gaan. De auto zal te zien zijn bij autodealer Merel Amsterdam.
Om 18.00 uur moesten alle kunstwerken ingeleverd zijn, waarna de deskundige jury moest bepalen welke doeken in de prijzen zouden vallen. Tijdens het beraad van de jury heeft Rocks van de bekende rapband THC, zijn rapsongs laten horen.

De jury Henk Veen (kunstenaar), Iwan van der Boog, Rob Bolland (internationale artiest, songwriter, producer etc), Don Nederhand (beeldend kunstenaar en technisch adviseur bij Koninklijke Talens, Ruurd (beeldend kunstenaar) en Yvonne Hallema (galeriehoudster), zijn tot de volgende winnaars gekomen:
1 ste prijs: Jan Selen en Christa Logman (gedeelde prijs van ieder 250 euro)
2 de prijs: Rob de Wilde (hotelovernachting, diner en dansen)
3 de prijs: Shaun Herron (Zaterdagavond stappas voor 3 personen)
Onder luid applaus werd het prachtige en bijzondere evenement afgesloten.

reactiesFoto's Freeda en Jos van Zetten, Theo Stam en Gosia StepienWedstrijd kunstschilders Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2010

Zondag 4 juli 2010 start om 13.00 uur de wedstrijd tussen meer dan 100 kunstenaars aan de voet van meesterschilder Rembrandt op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Deze dag organiseren de ondernemers van het Rembrandtplein in samenwerking met de op het plein gevestigde Gallery Henk Veen de eerste editie van het Henk Veen – Rembrandt - Kunstplein. Na 5 eerdere succesvolle edities op het Max Euweplein, is het schildersevenement van het jaar nu op de plek waar het echt thuis hoort, aan de voet van grootmeester Rembrandt zelf.

Meer dan 100 bekende en onbekende kunstenaars zullen (kosteloos) deelnemen aan dit grootste openlucht kunstfestijn van Amsterdam. Alle kunstenaars zullen een plek op het plein uitzoeken om hun talent aan het talrijk aanwezige publiek te tonen. Op 4 juli wordt het Rembrandtplein voor één middag omgetoverd tot het Henk Veen - Rembrandt - Kunstplein met het thema "Het Rembrandtplein".

Het Kunstplein start om 13.00 uur. Iedere deelnemer ontvangt van de organisatie een geparafeerd en genummerd schildersdoek (60x80 cm). Alle deelnemers hebben tot uiterlijk 18.00 uur de tijd om hun uitwerking van het thema Rembrandtplein in te leveren bij de organisatie.

Koninklijke Royal Talens is bij het evenement betrokken en zullen een demo geven met hun COBRA verf uit hun collectie.

Gedurende het evenement zal de bekende Amsterdamse kunstenaar Henk Veen en Ton Poppes (directeur Horeca Nederland, eigenaar café de Kroon/Escape), een door Falco Autobedrijven Amsterdam beschikbaar gestelde auto live beschilderen, welke aan het eind van de dag geveild zal worden. De opbrengst hiervan zal geheel ten goede komen aan "dance4live Nederland" (de jongerencampagne van Stop Aids Now).

Een deskundige jury, zoals o.a. Henk Veen (kunstenaar), Ton Poppes, Iwan van der Boog, Rob Bolland (internationale artiest, songwriter, producer etc), Royal Talens, Annemarie de Wildt (conservatrice van het Amsterdams Historisch museum), Ruurd (beeldend kunstenaar) en Yvonne Hallema (galeriehoudster), zal net als voorgaande jaren, bepalen welke doeken in de prijzen vallen. De winnaars worden door de ondernemersvereniging Rembrandtplein beloond met geldprijzen en prijzen in natura. Als afsluiting van de dag zal tussen 18.00 uur en 19.00 uur de jury zich over de schilderijen buigen, welke dan worden geexposeerd in de Henk Veen Gallery (gevestigd boven café Kroon op het Rembrandtplein). Om 19.00 uur zal de bekendmaking zijn van de winnaars van deze dag en onder genot van een hapje en een drankje en muziek o.a. van THC en RTS. Het festijn worden afgesloten met een gezellige borrel voor de deelnemers.

De bekende kunstschilder Henk Veen, heeft meer dan 250 schilderijen tentoongesteld in zijn pasgeopende nieuwe eigen gallery, gelegen in het authentieke hart van Amsterdam midden op het befaamde Rembrandtplein (boven café de Kroon), met een oppervlakte van 450m2, vanwaar uit het evenement georganiseerd zal worden. Tijdens het evenement zijn de deuren van de gallery geopend.

dance4life is de internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. En dat is hard nodig! Wereldwijd leven ruim 33 miljoen mensen met deze ziekte en dagelijks sterven duizenden mensen aan de gevolgen van aids. Nog steeds raken elke dag 7400 mensen geïnfecteerd met hiv, waarvan de helft jonger is dan 25 jaar. dance4life inspireert daarom juist jongeren om in actie te komen!  

Wij nodigen u dan ook uit om de creatieve wedstrijd bij te wonen op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Indien je wilt deelnemen kun je een email sturen naar bijgaand formulier z.s.m. volledig ingevuld per e-mail sturen naar kunstschilderhenkveen@chello.nl , of per post naar: Rembrandt - Henk Veen - Kunstplein, t.a.v. Iwan van den Boog, Gerard Terborgstraat 40 hs, 1071 TP Amsterdam. Na ontvangst van je inschrijving, ontvang je een bevestiging van deelname.

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Iwan van den Boog, telefoonnummer 06 26126448.

Zorg dat je je op tijd aanmeldt, want VOL is VOL !!! Er is een max. van 150 kunstenaars.

Graag tot ziens op 4 juli!

Interview radio AMSTERDAM FM van 28 juli 2010 op You Tube

Meer info klik hier! - reacties - Kijk voor de vorige edities kunstplein hier!
Henk Veen presenteert: Rembrandt Henk Veen Kunstplein 2010

In navolging van het al vijf jaar meer dan geslaagde Holland Casino Kunstplein organiseert kunstenaar Henk Veen en de ondernemersvereniging Rembrandtplein op 4 juli aanstaande de 1e editie van het Rembrandt - Henk Veen - Kunstplein. Na het succes van de afgelopen jaren is in overleg met de ondernemers en collega kunstenaar Henk Veen alles uit de kast gehaald om er een nog gezelliger en hoogwaardiger evenement van te maken. En nu op de plek waar een festijn als deze echt thuis hoort, namelijk aan de voet van de grootmeester Rembrandt zelf. We kunnen dat natuurlijk niet alleen, daarom nodigen we je graag uit om deel te nemen aan dit grootste - en plein air- kunstfestijn van Nederland. Je kans om alle Amsterdammers je talent te laten zien. Tevens is het Guinness Book of Records betrokken bij het evenement. Henk Veen zal zelf een auto beschilderen welke word geveild door veilinghuis Christies, waarbij de opbrengsten naar een goed doel gaan. De auto wordt gesponsert door Falco Autobedrijven. De schilderdoeken en verfpakketjes worden gesponserd door Royal Talens.

Wanneer
Op zondag 4 juli 2010 wordt het Rembrandtplein voor één dag omgetoverd in het Rembrandt - Henk Veen - Kunstplein. Het festijn start om 13.00 uur, dan ontvangen alle deelnemers een door de organisatie gestempeld en op de achterzijde geparafeerd schildersdoek (60 x 80 cm) bij de organisatietafel midden op het Rembrandtplein. Waarna alle kunstenaars een plek op het plein mogen uitzoeken om hun talent aan het talrijk aanwezige publiek te tonen.

Thema
Het thema van dit jaar is (hoe kan het ook anders): het Rembrandtplein

Natje en droogje
Tijdens het evenement zorgen de ondernemers van het Rembrandtplein voor een natje en een droogje voor alle deelnemers. En de dag zal traditiegetrouw worden afgesloten met een gezellige borrel.

Belangrijk om te weten
Om logistieke redenen is het gebruik van olieverf niet toegestaan! En je krijgt tot uiterlijk 18.00 uur de tijd om je schilderij, airbrush of tekening in te leveren bij de organisatietafel.

Er zijn vele leuke prijzen beschikbaar gesteld door de ondernemersvereniging Rembrandtplein, waaronder geldprijzen, maar ook mooie prijzen in natura. De gebruikte schildersdoeken en verfpakketjes worden beschikbaar gesteld door Royal Talens.

Een deskundige jury, die o.a. zal bestaan uit kunstenaars en conservatoren van musea, zal bepalen welke doeken in de prijzen vallen. De winnaars worden op 11 juli bekend gemaakt en alle ingeleverde werken zullen, met naamsvermelding, worden geëxposeerd in gallery Henk Veen op het Rembrandtplein en in de diverse horecagelegenheden op en rond het plein.

Indien je wilt deelnemen kun je een email sturen naar bijgaand formulier z.s.m. volledig ingevuld per e-mail sturen naar kunstschilderhenkveen@chello.nl , of per post naar: Rembrandt - Henk Veen - Kunstplein, t.a.v. Iwan van den Boog, Gerard Terborgstraat 40 hs, 1071 TP Amsterdam. Na ontvangst van je inschrijving, ontvang je een bevestiging van deelname.

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Iwan van den Boog, telefoonnummer 06 26126448.

Zorg dat je je op tijd aanmeldt, want VOL is VOL !!! Er is een max. van 250 kunstenaars.

Graag tot ziens op 4 juli!

Meer info klik hier! - reacties - Kijk voor de vorige edities kunstplein hier!
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl