Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


Expositie BooART


Expositie Henk Veen in Hotel NH Amsterdam Noord

Vanaf december 2018 t/m augustus 2019, heett kunstenaar Henk Veen een expositie bij Hotel NH Amsterdam Noord, grenzend aan de markt in Noord en in het oude ZAN Ziekenhuis, georganiseerd door BooArt. Adres: Distelkade 21, 1031 XP Amsterdam.
BooART is een van de grootste netwerk galerieën in Nederland met meer dan 25 Galerieën.


Expositie Henk Veen in Jaz in the city Hotel Amsterdam

Vanaf 7 maart 2018 tot onbepaalde tijd, heeft kunstenaar Henk Veen een expositie bij Jaz in the City Hotel Amsterdam, nabij de Johan Cruijff Arena en Ziggo Dome, georganiseerd door BooArt.

Opening expositie: IVM ZIEKTE UITGESTELD
Binnenkort nodigen wij jullie graag uit om de vernissage bij te wonen van kunstenaar Henk Veen
Wij verwelkomen jullie graag om 16.00 uur in:
Jaz Amsterdam
De Passage 90
1101 AX Amsterdam–Zuidoost

Tussen 16:00 en 18:00 worden de hapjes en drankjes verzorgd door het Jaz Amsterdam, hierna kunt u op eigen rekening terecht bij de bar en restaurant.

Kom kijken naar de kunstwerken en ontmoet Henk Veen.

BooART is een van de grootste netwerk galerieën in Nederland met meer dan 25 Galerieën.Expositie van Henk Veen in Hotel Caransa Amsterdam

Vanaf januari 2017 tot onbepaalde tijd, heeft kunstenaar Henk Veen een expositie bij Hotel Caransa Amsterdam, gelegen op het Rembrandplein, georganiseerd door BooArt. Adres: Rembrandtplein 19, 1017 CT Amsterdam

BooART is een van de grootste netwerk galerieën in Nederland met meer dan 25 Galerieën.
Henk Veen exposeert bij Westcord City Centre Hotel Amsterdam

Vanaf 23 augustus 2016 tot onbepaalde tijd, heeft kunstenaar Henk Veen een expositie bij het Westcord City Centre Hotel Amsterdam, georganiseerd door BooArt.

Adres:
Westcord City Centre Hotel Amsterdam, Nieuwezijds Voorburgwal 50, 1012 SC AmsterdamUnieke expositie Henk Veen geopend door presentator en muzikant Erik van der Hoff - BooArt Hotel NH Amsterdam Zuid - Musica

Unieke expositie Henk Veen geopend door presentator en muzikant Erik van der Hoff.

Afgelopen 8 maart 2016 is de unieke expositie van de bekende kunstenaar Henk Veen geopend door Erik van der Hoff, de bekende presentator van o.a. de televisieprogramma’s Het Blok, Keuringsdienst van waarde en House Rules Holland en muzikant van de voormalige schoolband Roberto Jacketti & the Scooters geopend in het NH Amsterdam Zuid, georganiseerd door BooART kunstbemiddeling.

“Het bijzondere van Henk en zijn werk is dat hij het voor elkaar krijgt dat de teksten die hij gebruikt, nauw aansluiten bij de illustratie die hij schildert”, aldus Erik van der Hoff. De presentator is vereerd dat de expositie de naam draagt van zijn meest succesvolle nummer “I save the day”, wat aangeeft dat wat er in je leven ook gebeurd, je moet proberen om overeind te blijven en je de eindstreep haalt. Zowel Van der Hoff als Veen delen dit gevoel en stralen beiden deze kracht uit.

De collectie tentoongestelde werk is werk van de kunstschilder die met nationaal en internationaal bekendheid samen geschilderd heeft. Een unieke collectie die nog nooit vertoond is en te zien is in het Hotel in Zuid.

De kunstschilder heeft geschilderd met o.a. Danny de Munk, Dave Dekker, Rob Bolland, Sabrina Stark, Matt Bianco, Wouter Hamel, Oleta Adams, Terry Callier, Lilian van Zuco 103, Boris, ATS the Beatdocter, Dorona Alberti – Gare du Nord, Nico Koster’s foto John Lennon, Edwin Rutten, DJ Maestro, Euro Cinema en heeft de cover van de cd single ontworpen van Ziggi.

Tevens heeft zanger en gitarist Midas Treub, bekend van Popronde en de Grote Prijs van Nederland een uniek optreden weggegeven.

De tentoonstelling is de aankomende maanden nog te zien NH Amsterdam Zuid op de Van Leijenberghlaan 221, 1082 GG Amsterdam.

BooART kunstbemiddeling is een van de grootste netwerk galerieën in Nederland.

Foto: ©2016 Jan Blankestein en Maartje Pronk

Kijk hieronder voor alle foto's!! en het filmpje op YouTube

 

         


Henk Veen exposeert bij BooArt Hotel NH Amsterdam Zuid - Musica

Uitnodiging opening expositie Henk Veen in het NH Amsterdam Zuid

Opening duo expositie I save the day! van kunstenaar Henk Veen in het NH Amsterdam Zuid door Erik van der Hoff.

Hierbij nodigen wij u met plezier uit voor de opening op 8 maart 2016 om 17.00 uur in BooArt Gallery in het NH Amsterdam Zuid.

Met trots kunnen wij u melden dat Erik van der Hoff, zanger en presentator, de expositie om 17.30 uur zal openen. Erik van der Hoff scoorde als zanger van de voormalige schoolband Roberto Jacketti & the Scooters een aantal hits en als presentator bekend van televisieprogramma’s als Het Blok, Samenwonen, Stijlloos, De schat van Oranje, Sabotage en House Rules Holland. Uniek optreden van zanger en gitarist Midas Trueb, bekend van Popronde en de Grote Prijs van Nederland. Muzikale omlijsting door Appie Alberts, bekend van AA & the Docters, met de saxofoon. Van 17.00 – 19.00 uur bent u welkom op de opening van deze expositie.

Kunstenaar Henk Veen heeft een zeer exclusieve expositie tentoongesteld, waarbij hij de unieke collectie duo schilderijen laat zien, waarbij hij met bekende personen heeft duo geschilderd. De kunstschilder heeft geschilderd met o.a. Rob Bolland, Sabrina Stark, Matt Bianco, Wouter Hamel, Oleta Adams, Terry Callier, Lilian van Zuco 103, Boris, ATS the Beatdocter, Dorona Alberti – Gare du Nord, Nico Koster’s foto John Lennon, Ziggi, Edwin Rutten, DJ Maestro, Euro Cinema etc.

Henk Veen , een rasechte Amsterdammer, haalt zijn inspiratie uit zijn leven in Amsterdam. Zijn schilderijen zijn heel herkenbaar en hij probeert de gevoelige en dagelijkse, soms komische werkelijkheid, vol liefde en passie in kleur op het doek te zetten. Wanneer je kijkt naar de schilderijen van vroeger en nu, kun je voelen en zien dat zijn stijl zich ontwikkeld heeft en dat hij door de jaren heen geleefd heeft in een wervelwind van ervaringen, welke hij prachtig weet om te zetten in zijn kunst. Hij schildert levendige, kleurrijke doeken met spuitverf, kwast en sjablonen welke zich kenmerken door de "laag over laag" techniek. Hij kiest bij voorkeur voor een “tastbaar beeld”, waarbij vaak slogans de figuren op het doek versterken. De thema’s in zijn werken betreffen vaak Amsterdam, muziek, sport en liefde, of een combinatie hiervan! Henk Veen heeft o.a. geëxposeerd in het “Museum Louvre” in Parijs en is bekend om zijn speciale projecten met Johan Cruijff. Website: www.henkveen.nl

Mia van der Moolen, exposeert ook in het NH Amsterdam Zuid. Ze is geborenin Avereest en groeide op in Coevorden en woont al 18 jaar in Dedemsvaart. Mia is altijd al creatief geweest en heeft van haar hobby haar werk kunnen maken. Ze bedenkt graag wat ze wil schilderen en vindt het leuk om uit te voeren. Ook krijgt zij graag opdrachten. Haar atelier heeft ze aan huis met een kleine ruimte als galerie, waar zij cursussen geeft. Website: www.miaart.nl

BooART is een van de grootste netwerk galerieën in Nederland met meer dan 25 Galerieën.

Marcel Wijnberger, Hotel Directeur van NH Amsterdam Zuid ontvangt u graag op 8 maart 2016 om 17.00 uur.

Laat u even weten of u komt? RSVP via info@booart.nl of kunstschilderhenkveen@chello.nl of via 06-28135247

Adres: NH Amsterdam Zuid, Van Leijenberghlaan 221, 1082 GG Amsterdam

 


Uitnodiging opening expositie Henk Veen in het NH Amsterdam Centre - BooArt

Hierbij nodigen wij u met plezier uit voor de opening op 1 oktober 2015 om 18.00 uur in het NH Amsterdam Centre.

Met trots kunnen wij u melden dat Herman Bolhaar, goede bekende van kunstenaar Henk Veen en liefhebber van zijn werk en projecten, de expositie om 18.30 uur zal openen. Herman Bolhaar is voorzitter van het  college van procureurs-generaal van het Openbaar Ministerie. Multi-talent Peter Faber zal aanwezig zijn met een ludiek optreden, samen met de jongens van de Peter Faber Stichting. Van 18.00 – 20.00 uur bent u welkom op de opening van deze expositie.


De Peter Faber stichting heeft als doel: Iedereen ongeacht achterstand of beperking, de switch te laten maken van passief naar actief in het leven staan. Destructieve energie omzetten in creatieve energie. Dit gebeurt door middel van theaterprojecten en trainingen onder het motto:,, Ik kan het, ik wil het en ik doe het. Nu ”.! Info www.peterfaberstichting.nl .

Henk Veen
, een rasechte Amsterdammer, haalt zijn inspiratie uit zijn leven in Amsterdam. Zijn schilderijen zijn heel herkenbaar en hij probeert de gevoelige en dagelijkse, soms komische werkelijkheid, vol liefde en passie in kleur op het doek te zetten. Wanneer je kijkt naar de schilderijen van vroeger en nu, kun je voelen en zien dat zijn stijl zich ontwikkeld heeft en dat hij door de jaren heen geleefd heeft in een wervelwind van ervaringen, welke hij prachtig weet om te zetten in zijn kunst. Hij schildert levendige, kleurrijke doeken met spuitverf, kwast en sjablonen welke zich kenmerken door de "laag over laag" techniek. Hij kiest bij voorkeur voor een “tastbaar beeld”, waarbij vaak slogans de figuren op het doek versterken. De thema’s in zijn werken betreffen vaak Amsterdam, muziek, sport en liefde, of een combinatie hiervan! Henk Veen heeft o.a. geëxposeerd in het “Museum Louvre” in Parijs en is bekend om zijn speciale projecten met Johan Cruijff.

BooART is een van de grootste netwerk galerieën in Nederland met meer dan 25 Galerieën.

Bart van den Hauten , Hotel Directeur van NH Amsterdam Centre ontvangt u graag op 1 oktober 2015 om 18.00 uur.

Laat u even weten of u komt? RSVP via info@booart.nl of kunstschilderhenkveen@chello.nl

Adres:
NH Amsterdam Centre
Stadhouderskade 7
1054 ES Amsterdam

NH Amsterdam Centre is goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. U kunt vlakbij parkeren in parkeergarage Byzantium, gelegen aan de Tesselschadestraat 1G  te Amsterdam.

Kijk voor de foto's hier!

SALTO programma CultTV interview Henk Veen exposeert in BooART NH Amsterdam Centre okt 2015
Henk Veen exposeert bij BooArt NH Carlton Amsterdam Hotel

Vanaf 12 maart 2015 tot onbepaalde tijd, zal kunstenaar Henk Veen exposeren bij het NH Carlton Amsterdam Hotel, georganiseerd door BooArt.

Adres: NH Calrton Amsterdam Hotel, Vijzelstraat 4, 1017 HK AmsterdamHenk Veen exposeert bij BooArt Pop Up Gallery Doelen

Uitnodiging opening BooArt Gallery Doelen
Vrijdag 30 januari 2015, 18.00 uur
Nieuwe Doelenstraat 26, Amsterdam

BooArt opent op vrijdag 30 januari de groepsexpositie in de eerste Pop Up Gallery van BooArt. De expositie biedt 7 kunstenaars de gelegenheid om werk te exposeren en de komende maanden live aan de slag te gaan op deze locatie.

U bent van harte welkom van 18.00 – 20.00 uur. Laat u even weten of u komt?
Graag per mail naar Robert Vreeken: info@booart.nl

Kijk voor de foto's van de expositie hier!

Expositie BooArt NH Koningshof Veldhoven

De Mega thema expositie, georganiseerd door BooArt, is gestart op 12 september 2013 in het NH de Koningshof te Veldhoven, waar ook het werk van kunstenaar Henk Veen te zien is. Het grootste congres hotel in de Benelux, een oud Nonnonklooster, is wekelijks volgeboekt met grote events en congressen van bedrijven uit binnen en buitenland. Het hotel heeft ruim 500 kamers en is daardoor een prachtige locatie voor de 11 kunstenaars om een geweldige exposure te geven aan het werk dat zij maken. De expositie gaat 6 maanden duren en elke kunstenaar heeft de ruimte om 15 tot 20 werken in een eigen gedeelte te kunnen exposeren. Alles is gelijkvloers op de begane grond en er zal een heuse kunstroute worden gemaakt door het pand voor zowel de gasten als de bezoekers. Laat je verrassen welke verborgen plekken dit voormalig Nonnenklooster laat zien en geniet van de schilderijen van de volgende kunstenaars: Henk Veen, Els van Asten, Ives St. Covert, Sjem Bakkus, Jolanda Kops, Ingrid Piessens, Stefan Ormeling, Nicky Nahafahik, Angeline van der Wal, Natalie Akasi, Bea Bozon-Esselink en DJlatash.
UITNODIGING OPENING

Opening Expositie “Lente 2014” - NH BooART Gallery Koningshof Veldhoven

De NH BooART Gallery Koningshof Veldhoven, opent donderdag 17 april 2014 om 16.00 uur, de groepsexpositie ‘Lente 2014’. Twaalf toonaangevende kunstenaars exposeren meer dan 200 kunstwerken in deze gallery verspreid over de gehele begane grond van het congreshotel.

NH BooART Gallery biedt aan meer dan 50 toonaangevende, eigenzinnige kunstenaars ,een platform op meer dan 25 locaties in Nederland (Benelux). NH BooART maakt kunst toegankelijk voor een miljoenenpubliek. Zie ook www.booart.nl. Tijdens de expositie kunt u kennismaken met heerlijke Italiaanse wijnen van Coos Verweij van Vino Linea Directa.

U bent van 16.00 tot 18.00 uur van harte welkom. De heer Walter Kok van NH Koningshof ontvangt u graag samen met de kunstenaars en BooART.

Voor meer informatie: Robert Vreeken: info@booart.nl
Laat u even weten of u komt? Graag even een bevestiging per mail aan info@booart.nl

Adres: NH Koningshof - Tocht 117 - 5504 RM Veldhoven.

Klik voor foto's hier!

 Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl