Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


Expositie AMSTELHOECK
Henk Veen tekent tijdens Daklozenontbijt Stadhuis/Amstelhoeck

BURGEMEESTER VAN DER LAAN VERWELKOMT DAK- EN THUISLOZEN MET EEN UITGEBREID ONTBIJT BIJ HET STADHUIS

Burgemeester Van der Laan, beschermheer van de Amsterdamse dak- en thuislozen, zal op donderdagochtend 18 december 2014 voor de derde keer ruim 150 dak- en thuislozen een uitgebreid kerstontbijt aanbieden in Grand Café Amstelhoeck. De Burgemeester zal daarbij vergezeld worden door Peter Faber, Ambassadeur van de Amsterdamse Daklozenkrant Z! en een aantal artiesten.

Warm hart
Al jaren draagt de Burgemeester de dak- en thuislozen van Amsterdam een warm hart toe. In deze koude en eenzame tijden was de organisatie van een warme bijeenkomst in de vorm van een gezellig ontbijt dan ook een van de wensen van de Burgemeester. Grand Café Amstelhoeck, gelegen onder het stadhuis en goede buur van de Burgemeester, organiseert dit jaarlijks en werkt, net als iedereen, geheel belangeloos mee. Het initiatief wordt in samenwerking met HVO-Querido, De Regenboog Groep en het Leger des Heils gerealiseerd.

Goede start vol energie
Zodoende zal op donderdagochtend 18 december 2014 van 8.00 tot 11.30 uur een groep van 150 dak- en thuislozen en een groot aantal vrijwilligers, na een warm welkom van Burgemeester Van der Laan (aanwezig van 8:30 tot 9:30 uur), gaan genieten van een uitgebreid ontbijt in Grand Café Amstelhoeck. Peter Faber, Ambassadeur van de Amsterdamse Daklozenkrant en bekend van onder andere televisie, toneel en film, zal tevens aanwezig zijn om zijn eigen verhaal te vertellen (hij was zelf ooit dakloos). Daarnaast zijn kunstenaar Henk Veen, entertainer Franky Wilson, zangeres Petra Schreurs en zanger Jason Bouman (winnaar televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen) van de partij om een steentje bij te dragen aan een zeer warme en gezellige ochtend. Het ontbijt zal worden afgesloten met een rondvaart door de Amsterdamse grachten, welke wordt aangeboden door Rederij Lovers. Kortom, een prachtig initiatief dat met veel succes en enthousiasme voor de derde keer zal plaatsvinden.


     


Henk Veen tekent tijdens Daklozenontbijt Stadhuis/Amstelhoeck

BURGEMEESTER VAN DER LAAN BIEDT DAK- EN THUISLOZEN EEN ONTBIJT AAN BIJ HET STADHUIS

Burgemeester Van der Laan, beschermheer van de Amsterdamse dak- en thuislozen, heeft op donderdagochtend 19 december 2013 voor de tweede keer ruim honderd dak- en thuislozen een uitgebreid ontbijt aangeboden in Grand Café Amstelhoeck. De Burgemeester was daarbij vergezeld door Peter Faber, Ambassadeur van de Amsterdamse Daklozenkrant Z!.

Warm hart
Al jaren draagt de Burgemeester de dak- en thuislozen van Amsterdam een warm hart toe. In deze koude en eenzame tijden was de organisatie van een warme bijeenkomst in de vorm van een uitgebreid ontbijt dan ook een van de wensen van de Burgemeester. Grand Café Amstelhoeck, gelegen onder het stadhuis en goede buur van de Burgemeester, was direct bereid om belangeloos te helpen en in samenwerking met de Burgemeester, HVO-Querido, De Regenboog Groep en het Leger des Heils dit mooie initiatief te realiseren.

Goede start

Op donderdagochtend 19 december 2013 hebben van 8.00 tot 12.00 uur een groep van 150 dak- en thuislozen en een groot aantal vrijwilligers, na een warm welkom van Burgemeester Van der Laan, genoten van een heerlijk ontbijt in Grand Café Amstelhoeck. Peter Faber, Ambassadeur van de Amsterdamse Daklozenkrant en bekend van onder andere televisie, toneel en film, aanwezig om zijn eigen verhaal te vertellen (hij was zelf ooit dakloos). Daarnaast waren entertainer Franky Wilson, zanger Jason Bouman (winnaar televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen), tafelgoochelaar Richard Stooker en kunstenaar Henk Veen van de partij om een steentje bij te dragen aan een zeer warme en gezellige ochtend. Het ontbijt werd afgesloten met een rondvaart door de Amsterdamse grachten, welke is aangeboden door Rederij Lovers. Kortom, een prachtig initiatief dat met veel enthousiasme voor de tweede maal heeft plaatsgevonden.

 
 
       
 
   


Henk Veen exposeert in Grand Cafe de Amstelhoeck

Vanaf 25 augustus 2013, zijn de schilderijen van Henk Veen te vinden in Grand Cafe de Amstelhoeck in Amsterdam.
Binnenkort meer over leuke acties in dit prachtige gerenoveerde unieke stekje aan de Amstel.

Adres: Grand Café Amstelhoeck
Amstel 1
1011 PN Amsterdam
 


Henk Veen exposeert in Grand Cafe de Amstelhoeck

Vanaf 14 juli 2011, zijn de schilderijen van Henk Veen te vinden in Grand Cafe de Amstelhoeck in Amsterdam.
De expositie worden nog extra uitgebreid tot een mooi geheel.
Binnenkort zal de expositie feestelijk geopend worden en natuurlijk zal de kunstenaar live schilderen. Hier later meer over.

Adres: Grand Café Amstelhoeck
Amstel 1
1011 PN Amsterdam

Binnenkort meer foto's hier - reacties

 Voor info,exposities,live optredens,opdrachten etc
neem kontact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl