Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


HENK VEEN & NIEUW DAKOTA


Tentoonstelling Corona - we leven allemaal translokaal - deelname Henk Veen

Vanaf het moment dat in maart de deuren gesloten werden voor exposities en tentoonstellingen, heeft Nieuw Dakota een oproep gedaan aan kunstenaars om te reflecteren op deze bijzondere periode. De reacties stromen nog steeds binnen en bouwen wij samen aan de Corona-Archives: "een collectief dagboek van deze rare tijd”. 

Alle inzendingen worden per dag verzameld in een online database, die gekoppeld wordt aan de website corona-archives.com

Kunstenaars, filmmakers, filosofen, schrijvers, dichters, technologen, musici, beleidsmakers en historici delen hun verhaal en geven uiting aan zorg, boosheid, angst, wanhoop, dreigende ondertonen en hoe we die bedwingen met rede, maatregelen en ons persoonlijke dagelijks leven.  De translokale verbondenheid van de wereld wordt zichtbaar in de stilstand. Die stilstand creëert een nieuw domein. Hoe krijgt dit nieuwe domein vorm en hoe zal corona ons leven veranderen?

Ook kunstenaar Henk Veen is gevraagd om deel te nemen van wat Henk aan het tekenen is voor de krant met het thema Corona en over de Brillies en Hartjes om een hart onder de riem te steken voor de zorgmedewerkers, maar ook de mensen die getroffen zijn door dit virus. En het schilderij wt uiteindelijk is ontstaan uit de tekeningen. Hieronder de linken voor de overzichten.

Alle tekeningen uit de krant en in de tentoonstelling zijn hieronder in groter formaat te bekijken.

Hier de online overzicht via Nieuw Dakota - Corona Archieves

Van 12 juli t/m 30 augustus 2020 live te zien in een tentoonstelling, Adres: Nieuw Dakota, Ms. van Riemsdijkweg 41 a & b, 1033 RC Amsterdam


     Henk Veen uitgenodigd voor expositie SummerShow 2017

Vanwege het succes van de voorgande jaren organiseren Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects, van 2 juli tot 30 juli 2017 gezamenlijk de derde editie van de SummerShow 2017 in Amsterdam-Noord! Aan kunstenaars die in stadsdeel Noord woonachtig of werkzaam zijn, doen wij een oproep kunstwerken in te sturen. Een vakjury zal de werken beoordelen en een selectie maken die in de twee tentoonstellingsruimtes aan de Van Riemsdijkweg (41 a en b) op de NDSM-werf gepresenteerd zal worden. Tijdens de opening van de tentoonstelling op 26 juni zal er een prijsuitreiking plaatsvinden van het door de vakjury gekozen werk. Aan de hand van stemmen van het publiek wordt na afloop van de tentoonstelling ook een publieksprijs uitgereikt. Opening tentoonstelling: 2 juli 2017 tussen 16.00 – 18.00 uur.

 

De expositie bestaat uit professionals en amateurs, jong en oud, net afgestudeerd of al bekend; alle in Noord werkende en/of wonende kunstenaars hebben zich kunnen aanmelden voor de SummerShow 2017. Een deskundige vakjury heeft o.a. kunstenaar Henk Veen geselecteerd om deel te nemen aan de expositie.

Geïnspireerd door de Summer Exhibition – the largest open submission exhibition in the world – zoals die al sinds 1769 door de Royal Academy in Londen wordt georganiseerd willen Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects bijdragen aan de creatieve ontwikkeling van Amsterdam-Noord door kunstenaars de mogelijkheid te bieden hun werk aan een breed publiek te tonen.

Jury- en publieksprijs
Kunstenaars van wie er werken door de jury worden geselecteerd, nemen deel aan een groepstentoonstelling die van 2 juli tot 30 juli 2017 zal worden gehouden in de ruimtes van Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects aan de Ms. van Riemsdijkweg op de NDSM-werf.

De deelnemers maken ook kans op de jury- en publieksprijs. De winnaars krijgen gelijktijdig een tentoonstelling van 10 dagen in de ruimte van Nieuw Dakota.

Adres:
Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects
Ms. van Riemsdijkweg 41 a & b
1033 RC AmsterdamHenk Veen uitgenodigd voor expositie SummerShow 2016

Vanwege het succes van vorig jaar organiseren Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects, van 26 juni tot 24 juli, gezamenlijk de tweede editie van de SummerShow Amsterdam-Noord! Aan kunstenaars die in stadsdeel Noord woonachtig of werkzaam zijn, doen wij een oproep kunstwerken in te sturen. Een vakjury zal de werken beoordelen en een selectie maken die in de twee tentoonstellingsruimtes aan de Van Riemsdijkweg (41 a en b) op de NDSM-werf gepresenteerd zal worden. Tijdens de opening van de tentoonstelling op 26 juni zal er een prijsuitreiking plaatsvinden van het door de vakjury gekozen werk. Aan de hand van stemmen van het publiek wordt na afloop van de tentoonstelling ook een publieksprijs uitgereikt. Opening tentoonstelling: 26 juni, 16.00 – 18.00 uur.

 

De expositie bestaat uit professionals en amateurs, jong en oud, net afgestudeerd of al bekend; alle in Noord werkende en/of wonende kunstenaars hebben zich kunnen aanmelden voor de SummerShow 2016. Een deskundige vakjury heeft o.a. kunstenaar Henk Veen geselecteerd om deel te nemen aan de expositie.

Geïnspireerd door de Summer Exhibition – the largest open submission exhibition in the world – zoals die al sinds 1769 door de Royal Academy in Londen wordt georganiseerd willen Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects bijdragen aan de creatieve ontwikkeling van Amsterdam-Noord door kunstenaars de mogelijkheid te bieden hun werk aan een breed publiek te tonen.

Jury- en publieksprijs
Kunstenaars van wie er werken door de jury worden geselecteerd, nemen deel aan een groepstentoonstelling die van 26 juni tot 24 juli 2016 zal worden gehouden in de ruimtes van Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects aan de Ms. van Riemsdijkweg op de NDSM-werf.

De deelnemers maken ook kans op de jury- en publieksprijs. De winnaars krijgen gelijktijdig een tentoonstelling van 10 dagen in de ruimte van Nieuw Dakota .

Adres:
Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects
Ms. van Riemsdijkweg 41 a & b
1033 RC AmsterdamHenk Veen uitgenodigd voor expositie SummerShow 2015

Van 21 juni tot 1 augustus 2015 organiseren Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects gezamenlijk de eerste SummerShow 2015 op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord. Opening tentoonstelling: 21 juni, 16 - 18 uur. Opening door Erna Berends, portefeuillehouder Kunst en Cultuur Amsterdam Noord.


De expositie bestaat uit professionals en amateurs, jong en oud, net afgestudeerd of al bekend; alle in Noord werkende en/of wonende kunstenaars kunnen zich aanmelden voor de SummerShow 2015. Een deskundige vakjury heeft o.a. kunstenaar Henk Veen geselecteerd om deel te nemen aan de expositie.

Geïnspireerd door de  Summer Exhibitionthe largest open submission exhibition in the world – zoals die al sinds 1769 door de Royal Academy in Londen wordt georganiseerd willen Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects bijdragen aan de creatieve ontwikkeling van Amsterdam-Noord door kunstenaars de mogelijkheid te bieden hun werk aan een breed publiek te tonen.

Jury- en publieksprijs
Kunstenaars van wie er werken door de jury worden geselecteerd, nemen deel aan een groepstentoonstelling die van 21 juni tot 1 augustus 2015 zal worden gehouden in de ruimtes van Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects aan de Ms. van Riemsdijkweg op de NDSM-werf.

De deelnemers maken ook kans op de jury- en publieksprijs. De winnaars krijgen gelijktijdig een tentoonstelling van 10 dagen in de ruimte van Nieuw Dakota .

Adres:
Nieuw Dakota
en Francis Boeske Projects
Ms. van Riemsdijkweg 41 a & b
1033 RC Amsterdam

Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl