Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


HENK VEEN & GAYPRIDE BBROOD


Henk Veen beschilderd Gay Pride boot BBROOD voor goede doel!

BBROOD zal in samenwerking met kunstenaar Henk Veen een unieke kunst boot laten meevaren in de Amsterdam Gay Pride 2012 op 4 augustus 2012, waaraan een bijzonder project aan gekoppeld is. De kunstwerken zullen allemaal het thema "On The Move" vertegenwoordigen, waarbij de uitstraling "respect" op een kunstzinnige wijze tot uiting wordt gebracht en het goede doel centraal staat. Na afloop van de Pride, zullen de kunstpanelen op ludieke wijze worden geveild. De opbrengst van de veiling zal terecht komen bij Hivos. Hivos biedt steun aan meer dan 50 LHBT organisaties in ontwikkelingslanden.

Hoewel in Nederland nog veel te winnen valt op het gebied van homo-emancipatie, is de situatie in ontwikkelingslanden nog heel wat lastiger. In 76 landen is homoseksualiteit strafbaar, en in 5 landen krijgen homo’s, lesbo’s, en transseksuelen (LHBT’s) zelfs de doodstraf om wie ze zijn. On the move is hier dus absoluut noodzakelijk.

BBROOD is een bakkerij die sinds 2008 is gevestigd in Amsterdam. In onze bakkerij staat respect voor mens & milieu centraal. We maken pure producten op duurzame wijze en vinden het belangrijk dat iedereen kan zijn wie hij of zij wil zijn. Free to B. Inmiddels hebben wij 8 verkooplocaties in Nederland en 2 in Oeganda. Oeganda is één van de landen waar homoseksualiteit absoluut niet getolereerd wordt en waar de regering de doodstraf op bepaalde homoseksuele handelingen hoog op de agenda heeft staan. Vanwege internationale druk is het nog niet zo ver gekomen.

"Kom Kunst Proeven" is de promotie actie rondom het project tijdens de Gay Pride, welke plaats zal vinden op diverse locaties van BBROOD in Amsterdam. Twee zaterdagen vóór de parade, zal de kunstschilder platen brownies met chocolade, omtoveren tot ware kunstwerken door "live choco painting". Zaterdag 21 juli 2012 op de Zeilstraat 12 en zaterdag 28 juli 2012 in de Beethovenstraat 17, tussen 12.00 en 15.00 uur, zal in samenwerking met BBROOD een uniek eetbaar kunstwerk gemaakt worden, waar het publiek van mag proeven. De opbrengst van deze kunstzinnige lekkernij zal wederom naar het goede doel Hivos gaan. Enkele panelen van de BBROOD boot zullen aldaar tentoongesteld worden welke na de botenparade in september worden geveild.

Voor biedingen (vanaf 1000 euro, mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl - schilderijen zijn 1 x 1 meter op plexiglas.

VOOR ALLE PANELEN EN MAKING OF... ZIE HIERONDER!
Live choco painting filmpje 1 - filmpje 2
Art boot BBROOD HENK VEEN Gay Pride 2012
Samenvatting AT5 Art boot BBROOD HENK VEEN Gay Pride 2012
AVRO Livestream Gay Pride Canalparade 2012 - BBROOD ARTBOAT PAINTED BY ARTPAINTER HENK VEEN

 

Start bieding
1000 euro
Start bieding
1000 euro
Start bieding
1000 euro
Start bieding
1000 euro
Start bieding
1000 euro
Start bieding
1000 euro
Verkocht
Start bieding
1000 euro
Hoogste bod
2000 euro
Start bieding
1000 euro
Start bieding
1000 euro
Start bieding
1000 euro
Start bieding
1000 euro
Verkocht

Foto's Freeda, Alphons.net, John Melskens.
         Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl