Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


Expositie Renaissance Amsterdam Hotel


De letter "R" van het Renaissance Amsterdam Hotel op reis

De letter "R" van het Renaissance Amsterdam Hotel, waar kunstenaar Henk Veen zijn expositie heeft, is gearriveerd in Amsterdam en zal een rondtour maken door Amsterdam, waarbij de letter de meest bekende maar ook unieke of speciale plekjes zal aandoen. Volg de trip van de "R" en kom je hem zelf tegen, maak dan vooral een #selfie en stuur deze naar kunstschilderhenkveen@chello.nl.
Volg de reis mee hieronder:
Peter Faber opent expositie Henk Veen in het Renaissance Amsterdam Hotel

Afgelopen vrijdag 4 april 2014, heeft acteur Peter Faber de expositie geopend van de expositie “Te Vrij, Dat Zeg Jij” van de bekende Amsterdamse kunstenaar Henk Veen in het Renaissance Amsterdam Hotel. Kunstliefhebbers en geïnteresseerden genoten van diverse optredens van de speciale gasten Peter Faber, Dave Dekker en stadsdichter van Amsterdam Noord Lamyn Belgaroui en poëet en performer Vincent Heeren.

Het enthousiaste publiek heeft veel geld bijeengebracht voor het goede doel en de twee gelukkigen die door de bekende acteur en oprichter van zijn Peter Faber Stichting uit de vele gevulde enveloppen werden getrokken, wonnen een schilderij van Henk Veen en een overnachting in het Renaissance Amsterdam Hotel.

De expositie van de kunstschilder met zo’n 40-tal schilderijen zal voor een lange tijd te zien zijn in de Koepeltunnel van het Renaissance Amsterdam Hotel, die het hotel verbindt met de prachtige 17 e-eeuwse Koepelkerk, locatie Kattengat 1 in Amsterdam.

Over Peter Faber Stichting
De Peter Faber Stichting heeft als doel: Iedereen ongeacht achterstand of beperking de switch laten maken van passief naar actief in het leven staan. Destructieve energie omzetten in Creatieve energie. Dit gebeurt door middel van theaterprojecten, trainingen en workshops, onder het motto: Ik kan het, ik wil het en ik doe het. Nu!'
Website: www.peterfaberstichting.nl

Klik voor de foto's van de expositie en beschilderen van de letter R hier!

Promotiefilmpje Renaissance/Marriott Amsterdam Hotel met de beschilderde letter R uit het evenement RlifeLive te zien hier!

Op vrijdag 18 april 2014 om 19.00 uur en zaterdag 19 april 2014 om 21.00 uur, zal het interview met Henk Veen door CultTV worden uitgezonden op SALTO1.

Foto's: Freeda, Jos van Zetten, Guus Helms, Patrycja Monika Jordense-MichalskiHenk Veen exposeert in Renaissance Amsterdam Hotel

Opening expositie “Te Vrij, Dat Zeg Jij!” van kunstenaar Henk Veen in het Renaissance Amsterdam Hotel

Vrijdag 4 april 2014 vindt de opening plaats van de expositie “Te Vrij, Dat Zeg jij” van de bekende Amsterdamse kunstenaar Henk Veen in het Renaissance Amsterdam Hotel. Hierbij kunnen kunstliefhebbers en geïnteresseerden genieten van kunst en optredens van bijzondere gasten, waaronder Peter Faber en Dave Dekker.

In het Renaissance Amsterdam Hotel zijn de schilderijen van Henk Veen vanaf vrijdag te vinden in de unieke locatie van de koepeltunnel, die het hotel verbindt met de prachtige 17e-eeuwse Koepelkerk. Aldaar zijn zo’n 40 schilderijen van de kunstenaar te zien die veelal draaien om zijn passies voor muziek, liefde, Amsterdam en Ajax. Onder de werken bevinden zich schilderijen die geïnspireerd zijn door Johan Cruijff, Marco van Basten, The Rolling Stones en Ramses Shaffy en zijn geliefde Amsterdam. De levendige kleurrijke werken van de kunstschilder staan bekend om het tastbare beeld, waarbij slogans de figuren op het doek kracht doen bijzetten.

In de dagen voorafgaand aan de opening zal Henk Veen live zijn kunsten tonen op een speciaal gemaakte mega grote letter “R” van het Renaissance Hotel, welke als eye catcher tentoongesteld zal worden.

Henk Veen zet zich daarnaast graag creatief in voor goede doelen. Hierin heeft hij een partner gevonden in acteur Peter Faber die de expositie zal openen. Ook Peter Faber maakt zich met zijn Peter Faber Stichting sterk voor de jeugd en zal het werk van zijn stichting kort toelichten. Natuurlijk trakteert hij de bezoekers ook op een live optreden, waarbij eveneens “zijn jongens”: stadsdichter van Amsterdam Noord, Lamyn Belgaroui en poëet en performer Vincent Heeren een bijzondere performance zullen geven in de vorm van dicht, rap, zang en meer. Extra speciale gast is Dave Dekker, de nieuwe Ciske de Rat van de musical, welke zijn Nederlandse lied ten gehore zal brengen.

Tevens zal op deze avond een veiling op Amerikaanse stijl plaatsvinden, waarbij een overnachting in het Renaissance Hotel wordt aangeboden en tevens een Ajax Schilderij van de kunstschilder. De opbrengsten gaan geheel naar de Peter Faber Stichting.

Locatie:
Renaissance Amsterdam Hotel
Kattengat 1
1012 SZ Amsterdam

Aanvang 18.00 uur. De officiële opening zal plaatsvinden rond de klok van 18.30 uur door de bekende acteur Peter Faber. Toegang gratis!

Wij nodigen u dan ook uit voor de feestelijke opening van de expositie “Te Vrij, Dat Zeg Jij!” van kunstenaar Henk Veen. Toegang gratis.  

Over Peter Faber Stichting
De Peter Faber Stichting heeft als doel: Iedereen ongeacht achterstand of beperking de switch laten maken van passief naar actief in het leven staan. Destructieve energie omzetten in Creatieve energie. Dit gebeurt door middel van theaterprojecten, trainingen en workshops, onder het motto: Ik kan het, ik wil het en ik doe het. Nu!'
Website: www.peterfaberstichting.nl
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl