Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


Expositie RABOBANKExpositie en live action painting Rabobank Dam Amsterdam

Uitnodiging expositie Henk Veen in de Rabobank


Op zaterdag 10 september 2011, vanaf 13.00 uur schildert de Amsterdamse kunstschilder Henk Veen live in en rond de Rabobank Amsterdam op de Dam. Hiermee brengt hij kunst op een toplocatie dichterbij een groot publiek. Henk zal een schilderij van 100x120 cm beschilderen met de thema's waar de Rabobank mee te maken heeft. Henk Veen: "‘Inspiratie voor mijn schilderijen haal ik onder meer uit sporten als wielrennen en hockey. De Rabobank is al jaren sponsor van de Rabo Wielerploeg en betrokken bij het Nederlandse hockey. Zonder de Rabobank zouden deze sporten nooit zo groot zijn geworden. Ik deel de passie voor hockey en wielrennen en schilder deze sporten daarom graag live en exclusief voor de Rabobank Amsterdam.’

Vanaf september stelt Henk Veen ook 73 stuks van zijn schilderijen en andere items tentoon in de Rabobankvestiging op de Dam in Amsterdam. Hiermee betreedt de talentvolle en eigentijdse schilder, die vanaf 8 december ook deelneemt aan een tentoonstelling in het bekende Carrousel du Louvre in Parijs, een nieuw podium. Speciale gast die de officiele opening zal doen is directeur OM Henk Boland (openbaar ministerie). Iedereen is welkom om de expositie bij de Rabobank op de Dam gratis te bezoeken. De officiële opening vindt plaats op 15 september 2011 van 19.00 – 21.00 uur.

Voor deze expositie zal men zich moeten aanmelden voor de gastenlijst. Wil je graag bij de expositie zijn, mail dan zo snel mogelijk naar kunstschilderhenkveen@chello.nl voor op de gastenlijst.. Er is beperkt plek voor deze expositie, VOL is VOL.

De samenwerking met Henk Veen is de eerste van een reeks exposities die Rabobank Amsterdam de komende tijd faciliteert. Een aantal kunstenaars krijgt de gelegenheid zich te presenteren met exposities van beeldende kunst, fotografie, videokunst of mode.

Adres: Rabobank Amsterdam- Dam 16 - 1012 NP Amsterdam

Foto uitnodiging fotograaf Nick Hawkes - reacties

Foto's Freeda, Jos van Zetten, @MWAPronk, Maartje Pronk
Fotograaf Jos van Zetten
Fotograaf Jos van Zetten
Fotograaf Jos van Zetten
     
         Voor info,exposities,live optredens,opdrachten etc
neem kontact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl