Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


HENK VEEN & PLUS VREESWIJK


Kunstenaar Henk Veen exposeert in Plus Vreeswijk Oosthuizen

De coronatijd hebben wij achter ons gelaten en heeft Henk in die tijd geexposeerd in Plus Ouderkerk an de Amstel. Dat is zo goed bevallen door de kunstenaar, door de eigenaar als door de klanten, dat dit naar meer smaakte. Oftewel, Henk Veen is gevraagd om ook te exposeren in zijn Plus in Oosthuizen. Henk zit niet graag stil enging graag op het aanbod van PLUS Vreeswijk in om in de supermarkt te exposeren, unieke locatie en gegarandeerd publiek.

Al jaren kent Henk de eigenaar van PLUS Vreeswijk die ook jaren in Amsterdam Noord zijn winkel heeft gehad en een begrip is onder de noordelingen. Vreeswijk denkt graag mee en helpt graag anderen en bood zijn vriend Henk aan om bij hem te exposeren in PLUS Ouderkerk aan de Amstel en nu dus ook in Oosthuizen. Unieke locaties waar het winkelend publiek juist dáár oog heeft voor kunst en zich totaal laat verrassen door de expositie met vrolijke schilderijen te kunnen bekijken terwijl men de boodschappen haalt. Henk heeft al zijn oogappeltjes uit zijn kleurrijke collectie meegenomen en natuurlijk heeft hij een waar eiland met thema Ajax gemaakt. Maar ook zijn beestenboel hebben een plek in de collectie gekregen.

Iedereen is welkom om onder het shoppen te kijken naar de schilderijen van de bekende kunstenaar Henk Veen met zijn herkenbare stijl van zijn hand. Van de Magere Brug en Ajax tot een grote smile van vrolijke dieren en meerů. laat je verrassen!

Locatie: PLUS Vreeswijk, Raadhuisstraat 41, 1474 HH Oosthuizen.

Website PLUS VREESWIJK OosthuizenPLUS Vreeswijk Ouderkerk aan de Amstel en Oosthuizen EK Henk Veen tassen actie!

Het EK is in volle gang! Speciaal voor het EK heeft PLUS Vreeswijk Ouderkerk aan de Amstel en Oosthuizen een unieke actie opgezet, i.s.m. kunstenaar Henk Veen.
Vanaf Donderdag 17 juni t/m Zondag 20 juni 2021, krijg je bij besteding van 25 euro aan boodschappen deze unieke duurzame EK tas cadeau! Maximaal 1 per klant en OP = OP.

Wil jij ook zo'n tas bemachtigen? Ga dan deze dagen boodschappen doen in één van de filialen van onderstaande locaties:

PLUS Vreeswijk Ouderkerk aan de Amstel
Dorpsstraat 23
1191 BH Ouderkerk aan de Amstel

PLUS Vreeswijk Oosthuizen
Raadhuisstraat 41
1474 HH OosthuizenKunstenaar Henk Veen zit in Coronatijd niet stil en exposeert in supermarkt PLUS Vreeswijk Ouderkerk aan de Amstel

In deze tijd waarin iedereen wordt overspoeld door de zorg om Carona en men belemmerd wordt in hun werk en doen en laten, heeft ook de kunstschilder al zijn exposities zien cancelen. Henk zit niet graag stil en kreeg het aanbod van PLUS Vreeswijk in Ouderkerk aan de Amstel om in de supermarkt te exposeren, unieke locatie en gegarandeerd publiek.

Al jaren kent Henk de eigenaar van PLUS Vreeswijk die ook jaren in Amsterdam Noord zijn winkel heeft gehad en een begrip is onder de noordelingen. Vreeswijk denkt graag mee en helpt graag anderen en bood zijn vriend Henk aan om bij hem te exposeren in PLUS Ouderkerk aan de Amstel. Een unieke locatie waar het winkelend publiek juist dáár oog heeft voor kunst en zich totaal laat verrassen door de expositie met vrolijke schilderijen te kunnen bekijken terwijl men de boodschappen haalt. Henk heeft al zijn oogappeltjes uit zijn kleurrijke collectie meegenomen en natuurlijk heeft hij een waar eiland met thema Ajax gemaakt. Maar ook zijn beestenboel hebben een plek in de collectie gekregen.

Iedereen is welkom om onder het shoppen te kijken naar de schilderijen van de bekende kunstenaar Henk Veen met zijn herkenbare stijl van zijn hand. Van de Magere Brug en Ajax tot een grote smile van vrolijke dieren en meerů. laat je verrassen!

Locatie: PLUS Vreeswijk, Dorpstraat 23, 1191 BH Ouderkerk aan de Amstel

Website PLUS VREESWIJK Ouderkerk aan de Amstel

Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl