Vraag me niet de weg...
Homa



E
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


Expositie HIVA OA ART GALLERY


Expositie Hiva Oa Art Gallery

Expositie Henk Veen vanaf 18 april 2013 in Hiva OA Art Gallery te Lelystad.
Hiva Oa Art Gallery (est, 2009) is gevestigd in het gebouw Bataviahaven te Lelystad aan de boorden van het Markermeer.

Vanaf nu zijn de schilderijen van kunstenaar Henk Veen te zien..
De openingstijden zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Op 27 april 2013, vanaf 14.00 uur, live action painting bij de Gallery, alwaar de kunstenaar een schilderij zal maken voor het goede doel KNRM, welke geveild zal worden.

Adres: Lelybaan 52 8242 KB Lelystad

ART FOR CHARITY

Op zaterdag 27 april en zondag 28 april vindt in Lelystad in de Bataviahaven de Bataviahaven Botenshow plaats. Dit maritieme evenement is voor de Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij (KNRM) een uitgelezen moment om zich met haar nieuwe vestiging in Lelystad, aan de Lelystadse bevolking te presenteren. De KNRM is een organisatie die zich belangeloos inzet voor het wel en wee van de watersporter en hen helpt indien zij in moeilijkheden verkeren. De KNRM is voor haar werk geheel aangewezen op donaties van het publiek.

Gedurende de Bataviahaven Botenshow exposeert de Amsterdamse kunstenaar Henk Veen bij Hiva Oa Art Gallery (ook in Bataviahaven, Lelybaan 52). De kunstenaar en gallery hebben besloten zich in te zetten ten behoeve van de KNRM. Op zaterdag 27 april zal Henk Veen (tijdens de KNRM Reddingbootdag) live een schilderij maken, dat aan de hoogste bieder verkocht zal worden. Dit zal plaatsvinden vanaf 14.00 uur op de stand van de KNRM, op luttele meters van Hiva Oa Art Gallery. De kunstenaar zal gedurende een paar uur aan het doek werken.

Tot en met zaterdag 4 mei (23.59 uur) kunnen belangstellenden een bod uitbrengen op het schilderij door het indienen van een biedbriefje bij de gallery of door een e-mail te sturen naar rvanzwol@planet.nl . Biedingen dienen de NAW gegevens van de bieder te bevatten, een e-mail adres en telefoonnummer en uiteraard de hoogte van het (onvoorwaardelijke) bod). Het schilderij zal gedurende de Bataviahaven Botenshow en verder tijdens de openingstijden van de gallery te bezichtigen zijn in de gallery en tevens op de websites van de KNRM, de kunstenaar en de gallery.

De biedingen worden na afloop verzameld en overlegd aan Mr Bart Jan Binnerts van Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen, die de hoogste bieder zal selecteren. De hoogste bieder krijgt z.s.m. bericht van de gallery. De gehele opbrengst van het schilderij zal ten goede komen aan de KNRM. De kunstenaar, gallery en notaris verlenen geheel belangeloos hun medewerking. Hiva Oa Art Gallery garandeert een minimum opbrengst voor het schilderij. Indien deze opbrengst door middel van biedingen niet gehaald wordt doneert de gallery het afgesproken bedrag (bekend bij de notaris) aan de KNRM. Uiteraard hopen alle betrokkenen dat er met veel enthousiasme geboden zal worden en er een fraai bedrag uitkomt voor de KNRM. Updates over de hoogte van de biedingen worden gegeven op Twitter @hivaoaart.

 

 




Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl