Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


Expositie BorrelAmsterdam - Borrel Aalsmeer - Netwerken met een knipoog
Henk Veen exposeert bij Borrel Aalsmeer

Uitnodiging @BorrelAalsmeer 9 april a.s.
Start: 9 april 2015 17.00 uur
Locatie: Restaurant Welkom Thuis

Donderdag 9 april a.s. kan je weer jouw zakelijke netwerk uitbreiden tijdens de 29ste editie van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer bij Restaurant Welkom Thuis in Aalsmeer.

Iedereen is welkom op de netwerkbijeenkomst, ook werkzoekenden en het entree is gratis. Wij maken van netwerken een ‘avondje uit’ dus neem jouw vrienden, collega’s en relaties mee. Netwerken doe je samen!

Vanaf 17.00 uur ben je welkom en de fotografie is dit keer in handen van Annemiek van Eeden van AVE Fotografie, kunstenaar Henk Veen exposeert 4 kunstwerken en Mieke Koers van Miekes Muzikaal Behang zal een bijzonder optreden verzorgen. De gastvrouwen van het MBO College Airport uit Hoofddorp heten de bezoekers weer welkom, het podium wordt beschikbaar gesteld door TopVerhuur en de techniek is in handen van Eventec. De website en hosting wordt gefaciliteerd door My Dot Point com websites.

Lever je visitekaartje in bij binnenkomst en maak kans op 2 kaarten voor Hartsvrienden in het Crown Theater Aalsmeer 24 april a.s., 2 vrijkaarten voor de voorstelling BadaBoom ComedyClub Aalsmeer 16 april a.s. in de Studio’s Aalsmeer en de boeken ‘Whisper from the heart’ en ‘Het onzichtbaar zien’ van Monique Steenvoorden. Daarnaast 2 vrijkaarten voor de Dance Classics Party 11 april a.s. in de Schakel49 in Amsterdam en een Personal Trainingssessie aangeboden door See Me Fit uit Aalsmeer.

Programma 9 april a.s.: 
– vanaf 17.00 uur inloop netwerkborrel
– 18.15 uur aanvang programma met pitches, verloten prijzen en entertainment
– 20.30 uur einde netwerkborrel – loopt altijd uit.


Foto's Ave fotografie:


Expo Henk Veen tijdens @BorrelAmsterdam - Borchland

Donderdag 24 april vindt de netwerkborrel van @BorrelAmsterdam plaats bij Borchland, the place to B.! Waarbij ondernemers, maar ook artiesten als zangers, kunstenaars en fotografen een podium krijgen!

Wat kun je 24 april allemaal verwachten?

Muzikaal optreden van Nathalie Makoma
Nathalie Makoma, bekend van het televisieprogramma Idols van RTL4 en Sterren springen van SBS6 komt optreden. Van Proud Mary van Ike en Tina Turner tot Stayin Alive van The Bee Gees: bij elk nummer gaat het dak eraf. Jerney Kaagman noemde haar een buhnebeest, terwijl Gordon haar vergelijkt met Jocelyn Brown, Tina Turner en Beyonce. Uiteindelijk wordt Nathalie in een zinderende finale tweede.

Expositie van Henk Veen
Een expositie van kunstenaar Henk Veen; hij haalt zijn inspiratie uit het leven in Amsterdam. Hierdoor zijn de schilderijen van zijn hand heel herkenbaar. Hij probeert de gevoelige en dagelijkse, soms komische werkelijkheid, vol liefde en passie in kleur op doek te zetten.

Speedmeeten
Maak kennis met collega’s uit jouw vakgebied, solliciteer als, of praat met, je nieuwe werknemer. Van netwerken komt netwerken!

Wij hopen je donderdag 24 april te mogen begroeten. Collega’s, vrienden, relaties en werkzoekenden zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Aanmelden en op de hoogte blijven, kan door een mail te sturen naar m.vanoostveen@borchland.nl.  Aanmelden is niet verplicht, maar wel prettig! Tot donderdag 24 april!


Foto's: Freeda, Joop Gijsbers Fotografie
 Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl