Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


Expositie BORCHLAND


Henk Veen exposeert bij Borchland/Amstelborgh

Vanaf 12 juni 2014 heeft kunstenaar Henk Veen een expositie hangen in het restaurant van Borchland. Regelmatig vervangt hij de expositie en heeft nu weer een mooie collectie hangen in Borchland, the place to B, hét restaurant, vergader-, evenementen- en sportlocatie van Amsterdam!
Dit maal wisselen de thema's sport, Ajax, Cruijff en tulpen zich af in deze collectie van maart 2018.
Kom vooral eens een kijkje nemen en hou je van golfen, ga dan vooral even na het kijken van de expositie een balletje slaan op het prachtige golfterrein.

Adres:
Borchland
Borchlandweg 6-12
1099 CT Amsterdam/DuivendrechtHenk Veen exposeert bij Borchland/Amstelborgh

Vanaf 12 juni 2014 tot onbepaalde tijd, heeft de kunstenaar een mooie expositie hangen op Borchland, the place to B, Dé restaurant, vergader-, evenementen- en sportlocatie van Amsterdam!
Tijdens zijn expositie zal hij meewerken aan diverse evenementen d.m.v. live action painting of veiling voor het goede doel.

20 juni 2014: FC Abcoude - veiling Unicef.
27 juni 2014:
live action painting tijdens het grootste golftoernooi van de wereld bij Golfclub Amstelborgh! - goede doel Kika - live action painting.
Binnenkort data's voor acties met Champions Leaque, golftournooi Ajaxvakken, etc.

Adres:
Borchland
Borchlandweg 6-12
1099 CT Amsterdam/Duivendrecht

Kijk voor de foto's van de expositie hieronder!
Expo Henk Veen tijdens @BorrelAmsterdam - Borchland

Donderdag 24 april vindt de netwerkborrel van @BorrelAmsterdam plaats bij Borchland, the place to B.! Waarbij ondernemers, maar ook artiesten als zangers, kunstenaars en fotografen een podium krijgen!

Wat kun je 24 april allemaal verwachten?

Muzikaal optreden van Nathalie Makoma
Nathalie Makoma, bekend van het televisieprogramma Idols van RTL4 en Sterren springen van SBS6 komt optreden. Van Proud Mary van Ike en Tina Turner tot Stayin Alive van The Bee Gees: bij elk nummer gaat het dak eraf. Jerney Kaagman noemde haar een buhnebeest, terwijl Gordon haar vergelijkt met Jocelyn Brown, Tina Turner en Beyonce. Uiteindelijk wordt Nathalie in een zinderende finale tweede.

Expositie van Henk Veen
Een expositie van kunstenaar Henk Veen; hij haalt zijn inspiratie uit het leven in Amsterdam. Hierdoor zijn de schilderijen van zijn hand heel herkenbaar. Hij probeert de gevoelige en dagelijkse, soms komische werkelijkheid, vol liefde en passie in kleur op doek te zetten.

Speedmeeten
Maak kennis met collega’s uit jouw vakgebied, solliciteer als, of praat met, je nieuwe werknemer. Van netwerken komt netwerken!

Wij hopen je donderdag 24 april te mogen begroeten. Collega’s, vrienden, relaties en werkzoekenden zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Aanmelden en op de hoogte blijven, kan door een mail te sturen naar m.vanoostveen@borchland.nl.  Aanmelden is niet verplicht, maar wel prettig! Tot donderdag 24 april!


Foto's: Freeda, Joop Gijsbers Fotografie
 Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl