Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


Expositie BOLLE OLIFANT PAALZITTEN
Henk Veen exposeert in de Bolle Olifant tijdens evenement Paalzitten

Het vierde Haarlemmermeers kampioenschap paalzitten is begonnen in Gerard Sessink, Martijn Hazebroek, en Martel Beekhuizen zijn zondag 7 augustus 2011 op hun paal gestapt. De drie heren werden hierbij op weg geschoten door vertegenwoordigers van de goede doelen - De Boshoeve, de Stichting Holland-Oekraïne en de Stichting Ambulance Wens. Lees iedere dag hun blog hier op Dichtbij.nl!

Tijdens het paalzitten worden als gewoonlijk vele activiteiten georganiseerd die geld moeten opbrengen voor de goede doelen van de paalzitters. Eén van die activiteiten is een expositie van de kunstschilder Henk Veen in de Bolle Olifant en een veiling van zijn schilderijen.

Opening schilderijenexpositie
Aan de Venneperweg te Nieuw Vennep zijn zondag 7 augustus de 3 paalzitters Gerard, Martijn en Martel de paal opgegaan. Het oude record van 2010 staat op ruim 3 weken op de paal zitten. Deze weken vormen een schitterende gelegenheid voor een langdurige activiteit . Via paalzitter Martijn Hazebroek is Fred Scheffer in contact gekomen met kunstschilder Henk Veen. Zij hebben samen de afspraak gemaakt dat Henk Veen tijdens deze weken zijn kunstwerken tentoon zal stellen in De Bolle Olifant.. De schilderijen kunnen gedurende de openingsuren van de Bolle Olifant bekeken worden vanaf 11 augustus om 20.00 uur. Vanaf dat tijdstip kan er geboden worden per sms (0610357492) op de schilderijen.

Zelf schilderen
Natuurlijk gaan Gerard, Martijn en Martel ook zelf schilderen samen met Henk Veen. Zaterdag 20 augustus om 15.00 uur krijgen de paalzitters de materialen op paal uitgereikt en gaan zij hun eigen creatie maken, ook hier kan natuurlijk vanaf dat moment worden geboden.

Zondag 28 augustus is de laatste dag dat de paalzitters in hun huisje zitten, om 18.00 uur zullen zij gaan verhuizen naar een plankje van 20 bij 20cm, de zogenaamde sit-off. Dan zal bekend worden gemaakt wie de biedingen op de schilderijen gewonnen heeft en het kunstwerk tegen betaling mee mag nemen naar huis om het een mooi plekje te geven.

Adres: De Bolle Olifant
Venneperwerg 485 - 487
2152 CA Nieuw-Vennep

Meer foto's hier - reacties - Interviews Meerradio en binnenkort Funx Radio

 

Foto's Freeda, @MWAPronk, Freddy Scheffers en Dichtbij.nlVoor info,exposities,live optredens,opdrachten etc
neem kontact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl