Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


Expositie Amsterdam American Hotel


Burgemeester van der Laan opent expositie van de paradijsvogel van Amsterdam

Afgelopen donderdag, 9 oktober 2014, heeft de burgemeester van Amsterdam in het Amsterdam American Hotel de expositie Puur Amsterdam! van de bekende Amsterdamse kunstenaar Henk Veen geopend. “Henk vertelde mij zeer vereerd te zijn dat ik zijn expositie wilde openen, maar dat moet je omdraaien. Ik vind het een grote eer om voor deze paradijsvogel van Amsterdam de opening te mogen doen! Een uniek persoon in zijn schilderkunst, maar ook zeker in alles wat hij doet en betekent voor onze stad”, aldus de burgemeester.

De burgemeester kreeg uit handen van de kunstschilder een recent, in zijn nieuwe stijl gemaakt, schilderij overhandigd. “De burgemeester kom ik overal tegen voor mijn werk, vertelde de kunstschilder; op de Zeedijk, in de kroeg, in de Bijlmerbajes, het Daklozenontbijt.” De manier waarop onze burgemeester voor zijn stad en zijn bewoners zorgt, heeft de kunstenaar geïnspireerd en het schilderij de titel, Beste burgervader van Amsterdam, gegeven.

Kunstliefhebbers en geïnteresseerden genoten van diverse optredens van acteur Peter Faber, zanger Dave Dekker en performer Vincent Heeren.

Het enthousiaste publiek heeft een mooi bedrag bijeengebracht voor de Peter Faber Stichting, een liefdadigheidsinstelling waar Henk Veen zich vaak en graag voor inzet. Twee aanwezigen wonnen mooie prijzen: een schilderij van Henk Veen en een overnachting in het Amsterdam American Hotel.

De expositie van de kunstschilder met een 40-tal schilderijen zal tot 1 januari 2015 te zien zijn in het American Amsterdam Hotel aan de Leidsekade 97 in Amsterdam.

Over Peter Faber Stichting
De Peter Faber Stichting heeft als doel: Iedereen, ongeacht achterstand of beperking, de switch laten maken van passief naar actief in het leven staan. Destructieve energie omzetten in creatieve energie. Dit gebeurt door middel van theaterprojecten, trainingen en workshops, onder het motto: Ik kan het, ik wil het en ik doe het. Nu!'
Website: www.peterfaberstichting.nl

Uitzending interview AT5 Nieuws op 10 oktober 2014 - 17.00 uur (ieder uur herhaald) - zie de opname hier! en - hier!

Zie de gehele opening expositie hier op You Tube!

Alle krantenartikelen hier!

Foto's fotografen: Jos van Zetten, Robin Beugel, Alphons Nieuwenhuis, Maartje Pronk, Mark Pix, Pieter Dammen, Roberto Martini, Richard Mouw, Nel Huurman, Egberdina Smit., Jan Blankestein.Uitnodiging opening expositie kunstenaar Henk Veen in Amsterdam American Hotel

Hiermee nodigen we u met plezier uit voor onze informele receptie op donderdag 9 oktober 2014 in het Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden.

Met trots kunnen we melden dat Burgemeester van der Laan, goede bekende van Henk Veen en liefhebber van zijn werk en projecten, zich bereid heeft verklaard de expositie om 17:00 uur te openen. Tevens zal Multi-talent Peter Faber aanwezig zijn met een ludiek optreden evenals musicalster Dave Dekker (Ciske de Rat). Optredens van stadsdichter van Amsterdam Noord Lamyn Belgaroui en poëet en performer Vincent Heeren.


Van 16.30 – 20.00 uur bent u welkom op de vernissage van deze expositie met live muziek, een goed glas wijn en lekkere hapjes. Ook een goed moment om bij te praten met bekenden of nieuwe contacten op te doen. Tevens zal er een kleine tombola plaatsvinden t.g.v. de Peter Faber Stichting.

Over Peter Faber Stichting
De Peter Faber Stichting heeft als doel: Iedereen ongeacht achterstand of beperking de switch laten maken van passief naar actief in het leven staan. Destructieve energie omzetten in Creatieve energie. Dit gebeurt door middel van theaterprojecten, trainingen en workshops, onder het motto: Ik kan het, ik wil het en ik doe het. Nu!'
Website: www.peterfaberstichting.nl


Een bevestiging van uw komst wordt op prijs gesteld. RSVP via Freeda via kunstschilderhenkveen@chello.nl


Adres:
Amst
erdam American Hotel
Leidsekade 97
1017 PN Amsterdam

Graag tot ziens op 9 oktober in het Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden.

Op de Leidsekade zijn meestal weinig parkeerplaatsen beschikbaar. Wij raden u aan om gebruik te maken van fiets of openbaar vervoer. Een parkeeralternatief is parkeergarage Byzantium op loopafstand van het hotel.


             
             Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl