Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


AMSTERDAM MAKER FESTIVAL
Henk Veen op het Amsterdam Maker Festival

Het Amsterdam Maker Festival is een grote open werkplaats waar de ambachtslieven van de 21ste eeuw aan elkaar en het publiek laten zien welke oplossingen zij bedacht hebben voor de wereld waarin we nu leven. Het festival zal plaatsvinden in het Hemelvaartsweekend op 30, 31 mei en 1 juni 2014 in de Kromhouthal (bedrijfsterrein De Overkant), Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam - Noord. Minister Bussemaker zal het festival openen.

Zelf doen en maken
Amsterdam Maker Festival gaat over het plezie en het nut van het maken. Er zijn vier hoofdthema's: Techniek, Food, Art & Fashion. Het festival heeft een hoog "zelf doen en maken"-gehalte: er zijn workshops, demonstraties, proeverijen, werkende installaties en spannende projecten om aan deel te nemen.

Duurzaam en innovatief

Het Amsterdam Maker Festival zal op alle niveaus aandacht geven aan duurzame en innovatieve oplossingen, zowel in het programma over maken en uitvinden, als binnen de horeca en de organisatie van het festival zelf. Zo recyclen kunstenaars materialen die overblijven van de productie van het festival en wordt afval gebruikt als grondstof voor nieuwe producten.

Voor wie?
Het Amsterdam Maker Festival is bedoeld voor scholieren, studenten en ondernemers uit de maakindustrie, maar ook voor het brede publoiek. Omdat er

Maker in de spotlight
Kunstenaar Henk Veen is gevraagd om mee te werken aan het festival en zijn schilderijen tentoon te stellen. Ook hij zal zijn kunsten vertonen op doek, maar ook een item beschilderen tot een uniek exemplaar.

Optreden Nummer1 Rocks THC Amsterdam Maker Festival 2014
Optreden Harra THC Amsterdam Maker Festival 2014
Voor info,exposities,live optredens,opdrachten etc
neem kontact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl